FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«16006016026036041251»
Adrian09.06.2009 15:22

Eu zic sa incerci sa te caci pe altcineva :D

dee09.06.2009 15:36
Dimineata am baut lapte...la birou am mancat prajituri si pizza...+ o bere...acum a venit o colega cu capsuni...astept din clipa-n clipa sa ma cac pe mine... :(

e de apreciat ca ai stat pe pozitie, la birou si nu ai iesit pe strada, deci, tu macar ai muncit, sarbatorit, chefuit, sau naiba stie ce festin culinar ati facut pe acolo. Azi a fost trafic greu si prin Cluj, se vede ca e perioada asta de sfarsit de an scolar, cand termina toti elevii, studentii si incepe goana dupa festivitati, flori, cadouri , invitatii etc. Te invita si pe tine, n-ai ce face, chiulesti cum poti si te duci, ca asa e frumos, dar nu-i corect. Vin parintii, vin masinile , pleaca alte masini,te duci in parc sa te relaxezi, mai fugi de la scoala, ca oricum au incheiat mediile ... abia astept sa vina luna august cand se va goli si Clujul.

Nu te mai lua mai dupa colegi, da-le pace, doar sunteti diferiti, aveti gusturi culinare diferite. Acuma daca unul vine cu trandafiri si si-i pune pe birou, apoi apare o alta colega cu garoafe, tu da-le pace,si-ti vezi de treaba ta, eventual, daca vrei sa fii si tu la moda si sa-ti pui flori pe birou, comanzi orhidee sau oricare floare iti place tie, te ocupi de ea si gata. Iti creezi un mediu placut la birou ca sa poti munci, pana la urma. Ia un medicament, daca iti vine rau, sau cereti voie si du-te acasa si te odihneste ca oricum nu ai spor in conditiile astea de stress.

Stanici09.06.2009 15:46

Dee, in pulamea, crezi ca siteul asta e blogul tau personal?!

Adrian09.06.2009 15:48

normal ca asta crede. ca nu mai stie parola de la blogul ei :D

dee09.06.2009 15:48

vrei sa fiu on topic sau off topic?

baneaza-ma, daca te deranjez, eu am dat un replay, care ti-e problema?

@Adrian

ai dreptate :D insa dupa ce am meditat profund mi-am dat seama ca e o mare tampenie sa-mi fac blog, cand pot sa ma folosesc de blogurile altora sau sa postez pe site-ul asta, daca tot l-au creat oamenii si mai e si PUBLIC. hai ca n-am chef sa se enerveze porcu', va las, doar am eu destule pe cap.

Stanici09.06.2009 16:04

Daca si-ar face Dee blog, s-ar descoperi, in sfarsit, medicamentul suprem pentru insomnie. O gramada de bani si-ar scoate, nemernica.

axl09.06.2009 16:33

Ia de vedeti film.

Ronnie09.06.2009 17:05

Primu' meu hit:

Ia stai ma putin

aoooleu

am venit ca sa-ti urez

un an nou cu fernandez

pe morena so vizitez

Nicusor m-a injurat

cu ranga l-am alungat

dar o racitura a mancat

si de neamuri te-a injurat

bahoi este taganas

zmangleste ca un baietas

o surpriza ti-a adus

tre sa stai cu p*la-n sus

sa citesti surpriza ta

la multi ani si p*la mea

eu la multi ani iti urez

pe fernando il citez

iar bahoi cand a cantat

Nicusor a injurat

p*la ti s-a culcat

dar cand fernando a refrenat

p*la s-a sculat

si a zbierat

LA MULTI ANI !

Ronnie09.06.2009 17:19

Hai bai, o parere, am sanse la Eurovision?!

Sau macar sa fiu mai tare ca Eminem!!!

Adrian09.06.2009 17:24

Da-mi voie sa iti raspund:

Your lyrics is shit

Like when I cop a squat

Who told you could **** with the mighty 6Pac(a se citi șasãpac)

For steppin' on the stage I shall rock your nut

Don't get too close or you might get shot!

Ronnie09.06.2009 17:30

Bai Adrian,

You make me suparat.

And now im infuriat

You must me incurajat

Why did you me descalificat?

You're like me, a stelist

You must make me optimist

But you're negativist.

And this is a gandire de becalist.

Ole!

dee09.06.2009 17:42

(tot la misto merge si mesajul asta postat)

@pt corsso No gata, nu mai postez mesaje virtuale pe fcsteaua.ro, o sa ACTIONEZ real si o sa ma plimb si eu toata ziua pe "corso" si poate ne vedem la o cafea prin Ploiesti, poate atunci vei fi impresionat cand o sa ne vedem face to face! Nu sunt chiar atat de fraiera. Banuiesc ca faci parte din turma 0-eba. Nu ma jigni, ca si tu esti un 0 pentru mine, pot sa ma cobor si eu la nivelul tau. (n-am jignit-o pe Elena, ci incerc sa ma dumiresc care-i profilul celor care au votat-o)

micutZu' Deni09.06.2009 20:06

Dudeeeessss !!!! Mi-a adus taicami-o capsuni !!! :D:D:D :bananadance: :bananadance: :bananadance:

gio_stgloria09.06.2009 20:08

salut muciacios ! ce plmeu mai faceti ? :thumbup:

micutZu' Deni09.06.2009 20:18
salut muciacios ! ce plmeu mai faceti ? :thumbup:

Dudeeeessss !!!! Mi-a adus taicami-o capsuni !!! :D:D:D :bananadance: :bananadance: :bananadance:

Guardian09.06.2009 20:33

Mi-a fost dor de topicu asta :)) :*

axl09.06.2009 20:38
micutZu' Deni09.06.2009 21:12
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=Uyp5zpAaf6E&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=Uyp5zpAaf6E&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=Uyp5zpAaf6E&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x234900&color2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Ce **** ... sunt facute de oameni :( ...

dulcicutza10.06.2009 06:57

ce mi-e somn....

Guardian10.06.2009 07:23

dulcicutzo , tu ai castigat marele premiu la LOTO ? :D

DelPiero1010.06.2009 09:34
Mi-e dor de fcsteaua.ro.

Sincer,si mie.Si de umorul de buna calitate.Dar e de inteles...pe caldurile astea... ;)

Joga Bonito10.06.2009 10:02

N'ai cu cine, o sleahta de cocalari virgini.

Cred ca ma pun sa traduc cate ceva...

dulcicutza10.06.2009 13:53
ce mi-e somn....

De ce vrei si tu niste bani?:))))))))

Ronnie10.06.2009 15:19

Hai ca am ajuns de rasul lumii. Cum pulamea ba sa bagi un emo d-ala in trafic? Au ajuns politistii sa fie cocalari e grav...

dee10.06.2009 15:39

iarasi va certati?

pai n-a castigat "Steaua" ( adica noi) campionatul suporterilor? (sau fanilor sau cum naiba vreti sa spuneti)

Nu noi , "Armata civila" garantam respectarea legalitatii, a calitatii profesionale a actului de interventie în teritoriu, în sensul dezvoltarii spatiale durabile reale?! ( Armata civila = "U"= Universitate= Stiinta si informatia (adica cartea, promovarea valorilor) +Steaua= Armata (ordinea, adunarea)+ Dinamo= legea +CFR= interventia, deplasarea, migrarea in teritoriu, acordarea de ajutor pentru cei care au nevoie + umanitatea,omenia + coordonatorul +'cei care s-au sacrificat' .... asta ca sa vorbesc si eu plastic si colorat, ca tot e la moda sa dai definitii stelismului)

vedeti ca e lua-te-as la misto, ca doar de aceea ati creat topicul asta, sa ne amuzam unii de altii :)

Numai bine! i'm out, de tot.

«16006016026036041251»