Eu zic sa incerci sa te caci pe altcineva ![]()
Eu zic sa incerci sa te caci pe altcineva ![]()
Dimineata am baut lapte...la birou am mancat prajituri si pizza...+ o bere...acum a venit o colega cu capsuni...astept din clipa-n clipa sa ma cac pe mine...![]()
e de apreciat ca ai stat pe pozitie, la birou si nu ai iesit pe strada, deci, tu macar ai muncit, sarbatorit, chefuit, sau naiba stie ce festin culinar ati facut pe acolo. Azi a fost trafic greu si prin Cluj, se vede ca e perioada asta de sfarsit de an scolar, cand termina toti elevii, studentii si incepe goana dupa festivitati, flori, cadouri , invitatii etc. Te invita si pe tine, n-ai ce face, chiulesti cum poti si te duci, ca asa e frumos, dar nu-i corect. Vin parintii, vin masinile , pleaca alte masini,te duci in parc sa te relaxezi, mai fugi de la scoala, ca oricum au incheiat mediile ... abia astept sa vina luna august cand se va goli si Clujul.
Nu te mai lua mai dupa colegi, da-le pace, doar sunteti diferiti, aveti gusturi culinare diferite. Acuma daca unul vine cu trandafiri si si-i pune pe birou, apoi apare o alta colega cu garoafe, tu da-le pace,si-ti vezi de treaba ta, eventual, daca vrei sa fii si tu la moda si sa-ti pui flori pe birou, comanzi orhidee sau oricare floare iti place tie, te ocupi de ea si gata. Iti creezi un mediu placut la birou ca sa poti munci, pana la urma. Ia un medicament, daca iti vine rau, sau cereti voie si du-te acasa si te odihneste ca oricum nu ai spor in conditiile astea de stress.
Dee, in pulamea, crezi ca siteul asta e blogul tau personal?!
normal ca asta crede. ca nu mai stie parola de la blogul ei ![]()
vrei sa fiu on topic sau off topic?
baneaza-ma, daca te deranjez, eu am dat un replay, care ti-e problema?
@Adrian
ai dreptate
insa dupa ce am meditat profund mi-am dat seama ca e o mare tampenie sa-mi fac blog, cand pot sa ma folosesc de blogurile altora sau sa postez pe site-ul asta, daca tot l-au creat oamenii si mai e si PUBLIC. hai ca n-am chef sa se enerveze porcu', va las, doar am eu destule pe cap.
Daca si-ar face Dee blog, s-ar descoperi, in sfarsit, medicamentul suprem pentru insomnie. O gramada de bani si-ar scoate, nemernica.
Ia de vedeti film.
Primu' meu hit:
Ia stai ma putin
aoooleu
am venit ca sa-ti urez
un an nou cu fernandez
pe morena so vizitez
Nicusor m-a injurat
cu ranga l-am alungat
dar o racitura a mancat
si de neamuri te-a injurat
bahoi este taganas
zmangleste ca un baietas
o surpriza ti-a adus
tre sa stai cu p*la-n sus
sa citesti surpriza ta
la multi ani si p*la mea
eu la multi ani iti urez
pe fernando il citez
iar bahoi cand a cantat
Nicusor a injurat
p*la ti s-a culcat
dar cand fernando a refrenat
p*la s-a sculat
si a zbierat
LA MULTI ANI !
Hai bai, o parere, am sanse la Eurovision?!
Sau macar sa fiu mai tare ca Eminem!!!
Da-mi voie sa iti raspund:
Your lyrics is shit
Like when I cop a squat
Who told you could **** with the mighty 6Pac(a se citi șasãpac)
For steppin' on the stage I shall rock your nut
Don't get too close or you might get shot!
Bai Adrian,
You make me suparat.
And now im infuriat
You must me incurajat
Why did you me descalificat?
You're like me, a stelist
You must make me optimist
But you're negativist.
And this is a gandire de becalist.
Ole!
(tot la misto merge si mesajul asta postat)
@pt corsso No gata, nu mai postez mesaje virtuale pe fcsteaua.ro, o sa ACTIONEZ real si o sa ma plimb si eu toata ziua pe "corso" si poate ne vedem la o cafea prin Ploiesti, poate atunci vei fi impresionat cand o sa ne vedem face to face! Nu sunt chiar atat de fraiera. Banuiesc ca faci parte din turma 0-eba. Nu ma jigni, ca si tu esti un 0 pentru mine, pot sa ma cobor si eu la nivelul tau. (n-am jignit-o pe Elena, ci incerc sa ma dumiresc care-i profilul celor care au votat-o)
Dudeeeessss !!!! Mi-a adus taicami-o capsuni !!!
:D:D
:bananadance: ![]()
salut muciacios ! ce plmeu mai faceti ? ![]()
salut muciacios ! ce plmeu mai faceti ?![]()
Dudeeeessss !!!! Mi-a adus taicami-o capsuni !!!
:D:D
:bananadance: ![]()
Mi-a fost dor de topicu asta
:*
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=Uyp5zpAaf6E&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=Uyp5zpAaf6E&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=Uyp5zpAaf6E&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x234900&color2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
Ce **** ... sunt facute de oameni
...
ce mi-e somn....
dulcicutzo , tu ai castigat marele premiu la LOTO ? ![]()
Mi-e dor de fcsteaua.ro.
Sincer,si mie.Si de umorul de buna calitate.Dar e de inteles...pe caldurile astea... ![]()
N'ai cu cine, o sleahta de cocalari virgini.
Cred ca ma pun sa traduc cate ceva...
ce mi-e somn....
De ce vrei si tu niste bani?
))))))
Hai ca am ajuns de rasul lumii. Cum pulamea ba sa bagi un emo d-ala in trafic? Au ajuns politistii sa fie cocalari e grav...
iarasi va certati?
pai n-a castigat "Steaua" ( adica noi) campionatul suporterilor? (sau fanilor sau cum naiba vreti sa spuneti)
Nu noi , "Armata civila" garantam respectarea legalitatii, a calitatii profesionale a actului de interventie în teritoriu, în sensul dezvoltarii spatiale durabile reale?! ( Armata civila = "U"= Universitate= Stiinta si informatia (adica cartea, promovarea valorilor) +Steaua= Armata (ordinea, adunarea)+ Dinamo= legea +CFR= interventia, deplasarea, migrarea in teritoriu, acordarea de ajutor pentru cei care au nevoie + umanitatea,omenia + coordonatorul +'cei care s-au sacrificat' .... asta ca sa vorbesc si eu plastic si colorat, ca tot e la moda sa dai definitii stelismului)
vedeti ca e lua-te-as la misto, ca doar de aceea ati creat topicul asta, sa ne amuzam unii de altii ![]()
Numai bine! i'm out, de tot.