i-as da in ultimul hal. numa' genunchi din saritura si din clinch. si lui si la verii lui si la tot clanul lui jegos.
i-as da in ultimul hal. numa' genunchi din saritura si din clinch. si lui si la verii lui si la tot clanul lui jegos.
E prea complicat,parerea mea.O drujba bine aplicata in zona stomacului si atarnat in teapa in fata Templului cred ca e mai mult decat de ajuns. ![]()
O seara frumoasa tuturor neatarnatilor si tuturor stelistilor adevarati!
e prea putin dureros...nu-mi place.
e prea putin dureros...nu-mi place.
Acum fiecare cum ii place...unora le place lung si dureros,altora le place scurt si mai deloc dureros...Pentru mine personal conteaza sa vad gibonul acoperit de giulgiu(desi nici p-ala nu l-ar merita,jegul nici macar la poarta bisericii nu ar merita sa stea)....sau daca nu se poate sa-l vad mort,macar plecat din Ghencea sa-l vad.
acum iar vin fetele si zic ca sunt prea violent...plm
Deci esti hotarat.Plecam spre Pipera Adi?
acum ma duc la gara...
Poa' sã-mi spunã careva cum se cheamã melodia asta?
Dawn Penn- You don't love me
acum ma duc la gara...
hai cu autostopu....
ok
LOL, nu stiam de ce toti erau putin "socati" cand eu tot spuneam : imi place PN, acolo e de mine :-)))
Revin la planul meu initial, ce tot atatea scenarii cum sa-l lichidati pe Becali?! F SIMPLU: va leg pe unii dintre voi in lanturi si va trag intr-o teapa de portile din Ghencea + cativa de la Sud (cativa mai multi), ca sa fie echitabil, insa va mixez pe regiuni si categorii, ca sa va certati si acolo,pe gard
. Becali, om milos (sper) va lacrima si intr-un final va pleca de la Steaua, deci apelam la sentimentul lui de bun crestin, iar pe voi o sa va dezlegam si o sa va spunem: smile, it's a candy camera. Adisor, tu nu te oferi voluntar? hai ca tu rezisti 3 ore sus pe gard,doar esti sportiv si in tine chiar am incredere ca vei ramane acolo pana va inceta protestul. Cheama-ti niste prieteni sau gaseste si alti voluntari si facem un "blat" ordinar, sa nu se prinda Gigi ca ne-am inteles noi, suporterii/fanii/admiratorii intre noi.
p.s va mai aduceti aminte cand ati ras de mine la un anumit topic cand v-am spus ce as face cu voi daca as fi Becali ? vad ca omul asta e istet, pana acuma a urmat scenariul pe care si eu l-as fi urmat :-))) N-ati vrut sa ascultati ce va spun, adica ce metode de protest alternative aveti, doar ati ras si ati continuat cu trivialitatile in public, acuma rade Gigi de voi.
candid dee, candid camera...si da, sunt sigur ca esti ca becalii
sunt sigur ca esti ca becalii
adica?
ai testicole in loc de barba
vorbesti prea enigmatic ![]()
Din cate stiu barba este (sau era) simbolul fortei, al puterii, iar mustata subordonata acesteia ... mda, ai dreptate, in fond sunt un om 'slab', n-am putere de convingere, nici macar forta fizica, doar nu sunt barbat ca sa am barba sau testicule.
p.s renunt la "blat", protestati cum doriti voi. bafta!

uita-te la barba lui si zi ca nu seamana cu o pereche de cuaie ![]()
ca sa intelegi mai bine, urmareste videoul urmator:
mai, cu totii va manipulati unii pe altii si nu stiti care sunteti mai "destepti".
razboiul vostru cu Gigi este un fel de "tanar si nelinistit"... ar trebui sa gasesc regizorul ca sa fac un "blat" cu el sa incetati tot circul asta.
p.s mai, pana si cainele ala destept de pe canapea are zgarda, deci, are un stapan ![]()
p.p.s "cainele de paza al democratiei" are un stapan :-) n-ar strica sa aiba intr-adevar un stapan si presa/media, ca prea si-au facut de cap unele periodice/televiziuni si ne-au intoxicat cu mizerii, prost gust, meteo, pseudoziaristi, pseudoemisiuni politice in care oamenii nu se puteau exprima din cauza pseudomoderatorilor si alte rahaturi.
Poa' sã-mi spunã careva cum se cheamã melodia asta?
Incearca Rihanna-you don't love me ....e mai faina
N-am somn......
Uneori ma intreb care nu-i sanatos la cap, voi, care scrieti numai ineptii sau eu, care pierd timpul sa vi le citesc.
Foarte tru, axl. ![]()
Da, asa, da-te bine pe langa mine, poate intri si tu in Meli Melo B-Boys Fly Girls.
Uneori ma intreb care nu-i sanatos la cap, voi, care scrieti numai ineptii sau eu, care pierd timpul sa vi le citesc.
Tu ca stai sa le citesti
)))
Mi-e dor de fcsteaua.ro.
Dimineata am baut lapte...la birou am mancat prajituri si pizza...+ o bere...acum a venit o colega cu capsuni...astept din clipa-n clipa sa ma cac pe mine...![]()