Cum plec un pic, cum dispar toate domnisoarele de sex feminin de pe forum.
Cum plec un pic, cum dispar toate domnisoarele de sex feminin de pe forum.
nu trebuia sa o iei atat de serios![]()
ca sa te iert trebuie sa vii cu mine intr-o aplicatie, eventual intr-una de mai multe saptamani.
dee
la fel si pentru tine, cred ca nu ai uitat mesajul privat pe care mi l-ai trimis.
care e mult mai vizitat decat pisicile si zombii![]()
Calitate, ba, nu cantitate!
Calitate, ba, nu cantitate!
Keep telling yourself that! ![]()
care e mult mai vizitat decat pisicile si zombii![]()
Deci ai prieteni mai multi decat axl :laugh:
ca sa te iert trebuie sa vii cu mine intr-o aplicatie, eventual intr-una de mai multe saptamani.
dee
la fel si pentru tine, cred ca nu ai uitat mesajul privat pe care mi l-ai trimis.
nu am uitat, insa tu ai inceput cu "locotenent, maior, strategii de aparare pe 3 linii etc.", iar acum invitatia asta dubioasa de "aplicatie de mai multe saptamani". Mah, sper ca nu ne pui la sapat transee, ca suntem doamne
Noi suntem curcubeul ce apare dupa ce viforul si vijelia au doborat stejarii. (sau nu-i doboara, nu mai tin minte cum era "Dan, capitan de plai")
iar acum invitatia asta dubioasa de "aplicatie de mai multe saptamani". Mah, sper ca nu ne pui la sapat transee, ca suntem doamne![]()
doar ca o sa va pun sa imi tineti pusca in mana!!!
doar ca o sa va pun sa imi tineti pusca in mana!!!
Da tu poti sa ti-o tii singur?
)))
Nu va plictisesc meciurile?
)))mai ales formatul asta cu 2 meciuri unul peste altul...vad ca e scandal la Dinamo dar astia nu dau imaginea sa vedem
ba da, e cea mai proasta modalitate de transmisie... gesepe e rahat
da............mai ales ca eu urmaresc gsp pe net.......
Ce-aveti ma? E perfect asa. Vezi ambele meciuri in acelasi timp.
sunt bune o p..a, muistii aia de la Timisoara au stat capra cu Dinamo si acum alearga de rup pamantul... si astia vor campionatul...
HAi ma ca mai sunt 20 de minute ![]()
baaaaaaaaaaai eeee loja goala la Dinamo ba=))
dinam0 suuugi ****...... \:d/
What comes around goes around
gataaaaaaaaaaaa sa terminaaaaaaaaaaaaaat Unirea ESTE CAMPIOANA:x:x:x:x LA ROMANCIERILOR SAU DAT ARTIFICII:)):x
s-au inMUIat spurcatii :laugh:
Sunt in extaz
))))) Am orgasm numai gandindu-ma ca moare Borcea de ciuda =)))))))))))) Bravo Unirea
Am orgasm
Bucuria-i mare, da' nici in halu' asta. ![]()
Unirea Urziceni e Campioana Romaniei, Unirea Alba Iulia a promovat in A
Sper sa termine Poli Tm pe 2, "U" Cluj pe 13 si Steaua , indiferent de locul pe care-l va ocupa, sa refuze sa joace in Europa anul acesta, sa aiba timp sa-si formeze o echipa competitiva cu care sa atace la anul' titlul.
Bucuria-i mare, da' nici in halu' asta.![]()
Nu-i chiar asa mare bucuria , da ma distreaza teribil sa vad spurcati distrusi si dezorientati !
"U" Cluj pe 13 .
Mai bine pe 14.
Mai bine pe 14.
Nu, 13 e perfect! chiar primii deasupra liniei e umilitor, macar sa fie altii codasii. Decat 14 mai bine "C"-ul, sa se invete minte si sa joace cum trebuie pe teren, doar nu-i o tragedie Liga 3, au mai fost acum 10 ani
un dus rece si-si revin baietii la anul'. Satele din Romania au nevoie de agitatie, ca doar U-istii se deplaseaza in numar mare si poate mai popularizeaza putin sportul rege si prin localitatile mici, uitate de lume.
HA HA HA
Dinamo
o sa rad o saptamana de dinamuisti. Champions League FORBIDDEN FOR CHIWAWAS