eu sunt pe jos de oftica, dar lasa ca cedeaza donsoara in fata unui ofiter al armatei romane, poate chiar locotenent daca ies sef de promotie
Domnu' sublocotenent faceti oare fatza unei domnisoare viitor avocat?
))))))))
eu sunt pe jos de oftica, dar lasa ca cedeaza donsoara in fata unui ofiter al armatei romane, poate chiar locotenent daca ies sef de promotie
Domnu' sublocotenent faceti oare fatza unei domnisoare viitor avocat?
))))))))
Mah...da' poze de ce nu puneti fetelor?
Tre sa intru pe haifaiv ca sa va vad?!
Astia mici (adica eu) au prioritate pe forum
Domnu' sublocotenent faceti oare fatza unei domnisoare viitor avocat?))))))))
in primul rand nu sunt sublocotenent, in cel mai rau caz loctenent; daca ies sef de promotie o sa fiu maior (cu 10 pe linie in toti anii) m-am gandit aiurea mai sus.
nici nu se compara avocatura cu "comanda militara si razboi", nicio lege nu e mai grea decat strategia de aparare pe 3 linii a Bucurestiului.
nici nu se compara avocatura cu "comanda militara si razboi", nicio lege nu e mai grea decat strategia de aparare pe 3 linii a Bucurestiului.
ultima mea gluma, evident, la misto, ca sa fiu on topic: nu inteleg ce este atat de greu?! eu zic ca o poti rezuma printr-un simplu desen pe o foaie a4 , pe care-ti listezi harta Bucurestiului si trasezi niste linii, directii, semne etc, etc. si e gata toata strategia pe termen scurt, mediu si lung. Bafta cu licenta si sper ca vei ajunge maior.
App, mi-am facut blog, cand o sa am timp, o sa scriu si eu la misto, cum am vazut ca fac multi. Poate o sa inventez niste strategii de informare si securitate colectiva, caci de aparare sunt inutile, doar nu ne ataca nimeni, doar noi suntem paranoici.
bah dee...esti o plagiatoare!
de ce? te trec la co-autor! cu siguranta am nevoie de sfaturile tale, mai ales ca te pricepi la lupte de auto-aparare. Le includ si pe alea pe harta
.
mai bine pui poze cu tine...
eu cred ca un plan strategic de aparare a valorilor, traditiilor si inovatiilor comunitare e mai important decat niste poze cu mine. Oricum, cine a vrut sa ma cunoasca, a facut-o.
eu cred ca un plan strategic de aparare a valorilor si traditiilor comunitare e mai important decat niste poze.
eu zic sa le pui si sa ne lasi pe noi sa decidem.
Porcule, prefer sa te tin minte la bustul gol
WTF? ![]()
Ce ati facut v-ati luptat la bustu gol? ![]()
unei domnisoare viitor avocat?))))))))
I wanna do bad things with you.
I wanna do bad things with you.
... after me
Inteleg ca unii faceti si la misto...dar totusi lame. ![]()
@dee care e blogul?
blogul meu va fi administrat de Adrian, deci "blogul-suparator". El imi va gazdui postarile, se va ocupa de partea tehnica si eventuale corecturi, pentru ca va fi o colaborare. Tinand cont ca suntem rivali, ca ne-am certat aprig pe aici, ca ne-am adus acuze reciproce de tradare, cred ca e cea mai buna solutie sa scriu direct pe blogul dusmanului, facandu-i trafic
.
@Mo
Adi nu se vinde, NICIODATA! va fi un fel de "Devil's Own"
Asa de ieftin te vinzi Adriane?
deci blogul lu` Adrian o sa fie un blog comun?
deci blogul lu` Adrian o sa fie un blog comun?
NU, este blogul lui si doar a lui! cand o sa am chef sa scriu si eu ceva, iar Adisor va fi bine dispus, poate il va publica. Daca nu, nu, pentru ca este blogul sau si doar el poate hotara care vor fi guest star-urile care vor posta ocazional ![]()
am inteles..
ai de capu' meu...
se duce omul 10 minute la masaj si deja mi-ati si vandut blogu'...
in primul rand nu sunt sublocotenent, in cel mai rau caz loctenent; daca ies sef de promotie o sa fiu maior (cu 10 pe linie in toti anii) m-am gandit aiurea mai sus.
nu trebuia sa o iei atat de serios ![]()
"blogul-suparator".
Aaa, THAT little piece of shit.
Aaa, THAT little piece of shit.
care e mult mai vizitat decat pisicile si zombii ![]()
tuborg strong rulz labistilor!