pai tocmai asta e si ideea. americanii nu terorizeaza populatia. exact invers. le spun ca e totul ok si apoi ii pun in fata faptului implinit.
mai stiu eu pe unul chelios de sta prin Cotroceni care zicea ca nu o sa fim afectati de criza si acum romanii isi pierd locurile de munca, deci scutiti-ma de variantele oficiale ca nu le mai cred de mult timp.
timpul va demonstra cine era paranoic si cine era realist 
Pai romanii isi pierd locurile de munca , probabil accepte ei demisia, nu cred ca-s dati afara, ca nu e chiar atat de usor sa dai pe cineva afara. Ar trebui sa mearga sa se intereseze, sa stie exact care le sunt drepturile, deci, sa nu dea vina pe criza, cand patronul ii terorizeaza spunandu-le ca trebuie sa le reduca salariul, sau sa-i puna numai 4 ore pe zi, ca sa nu-i dea afara, iar el sa accepte atat de usor.
Americanii sunt idioti, asa cum au fost intotdeauna, adica daca intr-adevar n-ar fi vrut sa terorizeze, acele informatii ar fi fost top-secret, nu?
pai ce incredere sa am in securitatea lor, daca acestia imi spun ce fac ei pt siguranta colectiva? e clar ca nu stiu cu ce au de a face, insa presimt ceva, deci, terorizeaza putin populatia, ca poate unul se trezeste si-i lamureste si pe ei. N-am inteles aluzia aia cu informatia ce zboara pe calea aerului, insa ideal ar fi sa lase pasarea libera, ei trebuie doar sa-i faca un cuib si sigur pasarea se va intoarce inapoi. Cu alte cuvinte, oamenii sa-si vada de munca lor si sa nu se mai gandeasca la scenarii apocaliptice, iar imaginile oferite sa confere incredere, informatiile transmise sa fie sincere si sa nu sadeasca teroarea ca ceva se va intampla. Extraordinar, si-au facut bunkere si sicriuri de plastic. Asta aluzie la faptul ca plasticul nu e biodegradabil, deci oameni buni nu mai aruncati plasticul, reciclati-l , ca noi, Armata, sa facem sicrie din el :-))) totul se bazeaza pe comercial si putin simt civic mascat ipocrit
.
De aia exista securitate, ca noi sa nu simtim niciodata ca ea ar putea exista, sa nu-i simtim prezenta ... atunci ea, securitatea, lucreaza perfect.
( hai sa nu le spun idioti, insa se cred mult prea inteligenti, cand de fapt nu sunt)
@axl N1Z1- te infectezi cu ambii virusi simultan, care se anihileaza reciproc, tu traiesti, iar virusii mor