FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«15655665675685691251»
axl25.04.2009 08:37

Ce legatura ma?

Marius25.04.2009 08:37

de ridichi

Marius25.04.2009 08:44

Apropo bah, ce bine zice coloratu' asta:

Adrian25.04.2009 08:45

Adevarul e ca Van Damme e imbracat ca un manelist si dansul lui are ceva din becalii :D

bodanelu25.04.2009 09:36
Ce legatura ma?

legatura dintre pisici si zombie

Joga Bonito25.04.2009 09:57

hahalerelor, va salut! si va dau si **** cu discount

4_ever, dragoste :x, sa-ti cauti si o domnisoara de onoare - ca sa stii, eu unul ma lipsesc de cavaler, nu vreau ceva cetatean sa ravneasca la viitoare sotie - keep in touch!

DelPiero1025.04.2009 11:45
hahalerelor, va salut! si va dau si **** cu discount

4_ever, dragoste :x, sa-ti cauti si o domnisoara de onoare - ca sa stii, eu unul ma lipsesc de cavaler, nu vreau ceva cetatean sa ravneasca la viitoare sotie - keep in touch!

Urat va fi daca se da preotul la mireasa.Preotul fiind eu.:D

axl25.04.2009 12:03
Ronnie25.04.2009 12:19

Mrs, cauti prietenie pe net? :>

Marius25.04.2009 13:59

Joga la pescuit:

@ Ronnie

m-ai prins :naughty:

dee25.04.2009 14:27
legatura dintre pisici si zombie

ce legatura sa fie mai? e pe fata: reclama la propriul blog asa cum si altii isi fac.

Nu i-ai citit lui Axl cugaterile? :P. Inca mai ai timp. Omu-i mai nou pasionat de desen si evident, de mate ca de aia a desenat atatea :-)

E ca un zombi Axl asta, care alearga dupa matze sau fuge de ele. Banuiesc ca si tu poti fi declarat zombi, doar iti alearga ochii dupa vreo mimoza, nu? si mai ales raspunzi cand ea te cheama sau ea te dojeneste. Ia fi si tu un zombi adevarat si urmareste-i blogul, o sa te amuzi. (pe bune) Eu am mai tras cu ochiul periodic pe acolo, sa vad ce povestirea a mai scris nenea Axl.

@axl

10% pt reclama viitoare, de data asta am facut-o gratuit. M-au amuzat povestirile tale (cateva, ca am citit vreo 2), pacat ca nu le-a citit si micutzu Deni, ca sa mai invete si el ceva de la un om matur, trecut prin viata .

Adrian25.04.2009 15:48

Iarasi am fost dezamagit....

Lupte in cusca in Alba...pfff...vrajeala!

Am ajuns la locul faptei si cand ma uit, un ring borat.

Pfff...

Si mai voiau si 30 de lei.

****!!!

:(

:alcoholic:

Ronnie25.04.2009 17:18

E cineva ud la cur acum?

OTV: CUTREMUR(ATOR)!

micutZu' Deni25.04.2009 17:32

Ba nu va mai sgarmaiti in nas si hai incoace sa va invat in caz de cutremur .... cum a-ti simtit cutremuru , fugiti repede la baie l-ati un sul de hartie igienica , si va bagati sub a mai groasa grinda din casa ... hartia e pt ca o sa astepti mult si bine sa tee salveze cineva daca se darama scarile ..... si a doua metoda pt ce fricosi , metoda inventata de Dee .... sariti repede langa un pat sau langa o masa ....cu burta in sus ... nuj dc ... asa trebuie :D , manine va ascult din lectia de azi , trebuie sa o stiti pe de rost , altfel il pun pe nento Marius pe voi !!! Capishi ?!?

Marius25.04.2009 17:32

L-ati simtit ma? :))))))

KERATOCONUS25.04.2009 17:37

sper sa nu urmeze replici :unsure:

micutZu' Deni25.04.2009 17:37
L-ati simtit ma? :))))))

Io nu tu ?

Ronnie25.04.2009 17:47

Nici cutremurile nu mai sunt ce au fost odata...

DelPiero1025.04.2009 17:53

N-am simtit nimic. :happy:

Adrian25.04.2009 18:10

ce nesimtiti!

dee25.04.2009 18:22
Ba nu va mai sgarmaiti in nas si hai incoace sa va invat in caz de cutremur .... cum a-ti simtit cutremuru , fugiti repede la baie l-ati un sul de hartie igienica , si va bagati sub a mai groasa grinda din casa ... hartia e pt ca o sa astepti mult si bine sa tee salveze cineva daca se darama scarile ..... si a doua metoda pt ce fricosi , metoda inventata de Dee .... sariti repede langa un pat sau langa o masa ....cu burta in sus ... nuj dc ... asa trebuie :D , manine va ascult din lectia de azi , trebuie sa o stiti pe de rost , altfel il pun pe nento Marius pe voi !!! Capishi ?!?

zi-le maestre Deni, ca tu stii!

p.s mai Deni, nu e metoda Dee, e vorba de a supravietui in caz de seism mare. Oamenii au tendinta sa se adaposteasca sub un obiect de mobilier masiv,insa ideea e ca daca tot vor sa se simta in siguranta sa stea langa masa, ca in cazul in care pica niste bucati mari din tavan, astea se zdrobesc prima data de masa, lasand un spatiu gol langa ea, asa zisul triunghi al vietii, unde tu esti in siguranta. (ca pe tine vor pica bucati mici) Daca simti cutremurul cand esti in pat cu gagica, noaptea, nu va trageti plapuma peste cap ci faci o manevra si va rostpgoliti din pat, jos , ghemuiti-va in pozitia fetala si te vei inscrie in vidul de siguranta, deci nu veti fi zdrobiti, un pic loviti de bucatile deja zdrobite de contactul cu patul :P.

Ca tu stai eroic sub grinda, dar poate prietena ta, cand vede ca pica bucati din tavan, va fugi sub pat. Tu du-te dupa ea si trage-o de sub pat si tine-o langa :-))) Daca blocul are o structura din cadre (stalpi si grinzi) atunci da, pune-te sub grinda,ca-i metoda cea mai sigura, insa daca stai la casa,care nu-i construita in sistem in cadre, atunci pune-te langa o masa. Oricum si placile alea sunt armate, nu pica chiar atat de usor,se desprind bucati din ele, oricum ideea e sa nu stai langa geam, ca ala sigur se sparge si risti sa te tai si in nici un caz sa iesi pe usa pe scari, ca alea pica primele!

Ronnie25.04.2009 18:24

Pai si daca esti la etajul unu si cade blocul, nu cade si masa/patul cu tine?

micutZu' Deni25.04.2009 18:26
zi-le maestre Deni, ca tu stii!

p.s mai Deni, nu e metoda Dee, e vorba de a supravietui in caz de seism mare. Oamenii au tendinta sa se adaposteasca sub un obiect de mobilier masiv,insa ideea e ca daca tot vor sa se simta in siguranta sa stea langa masa, ca in cazul in care pica niste bucati mari din tavan, astea se zdrobesc prima data de masa, lasand un spatiu gol langa el, asa zisul triunghi al vietii. Daca simti cutremurul cand esti in pat cu gagica, noaptea, nu va trageti plapuma peste cap ci faci o manevra si va rostpgoliti din pat, jos , ghemuiti-va in pozitia fetala si te vei inscrie in vidul de siguranta, deci nu veti fi zdrobiti, un pic loviti de bucatile deja zdrobite de contactul cu patul :P. Ca tu stai eroic sub grinda, dar poate prietena ta, cand vede ca pica bucati din tavan, va fugi sub pat. Tu du-te dupa ea si trage-o de sub pat si tine-o langa :-))) Daca blocul are o structura din cadre (stalpi si grinzi) atunci da, pune-te sub grinda, insa daca stai la casa, atunci pune-te langa o masa.

Tot mai bun e statu sub grinda aia e mare si groasa si sti ca nu te lasa mai greu .... nu prea poti sa dormi sub ea ca e putin loc ....

Ionutz8625.04.2009 18:34

N-ati prins ideea ?!?!?! In Romania nici cutremurele nu sunt cum ar trebui sa fie !!! =)))

dee25.04.2009 18:36
N-ati prins ideea ?!?!?! In Romania nici cutremurele nu sunt cum ar trebui sa fie !!! =)))

eu n-am prins inca un cutremur , in Cluj n-am simtit niciodata nimic. Pana si ala din '77 a fost o adiere. Sper sa nu simt vreodata si eu cutremurul, caci atunci e jale pe la voi. Singurul cutremur pe care l-am simtit azi este dorinta de a acorda dubla cetatenie maghiarilor :P

Luati-va papagali sau un caine, ca astia presimt cutremurul mai bine decat autoritatile! :-)))

«15655665675685691251»