Pai care-ar fi interesu?
Interesu poarta fesu.
Pai care-ar fi interesu?
Interesu poarta fesu.
Mah Vlad...pai nu de la șasã șasã șasã vin zombiei?
Mah Vlad...pai nu de la șasã șasã șasã vin zombiei?
Dar ce manevre a facut Axl??
Ca era Ronnie primul pe 666.eu asa am vazut initial.Poate mi s-a parut.
Era bine sa fie primul post pe pagina 666 maine ,ca-i Vineri 13!!!!
Ce ma distrez pe melodia aia, ce-mi place! Si din cand in cand mai arunc un ochi pe la TV ca se uita frumu la un film cu tatele lu frumusica de Kate Winslet si ma anunta cand apar.
Baaaaaa,
Axl e un fel de Dark Lord of the Sith mah...el manipuleaza forta si chestii din alea...plm...
Black magic....powerful magic!
Ba nu mai scrieti aici! Sa ramana 666!
Si raspunsul dumneavoastra este...
șasã
Pai si ce te tine sa nu steri toate posturile de acum incolo????
Puterea e la tine!
Poti face ce vrei Bruce Almighty!
Puteti uita!
Trebuia sa inchizi topicu'! ![]()
Si mai terminati cu prostiile astea,ca nu-si mai face lumea pasaport... ![]()
Pai si ce te tine sa nu steri toate posturile de acum incolo????Puterea e la tine!
Poti face ce vrei Bruce Almighty!
Da...
The Force is strong with Axl...

Vreau sa'ti raspund, datorita faptului ca este spatiul limitat in limita capacitatii pe care este destinata..
www.fmylife.com
Citam:
"Today, I was masturbating into a sock when I felt something on my cock. I quickly ripped the sock off and threw it on the floor... and watched a huge spider come scurrying out. I just inadvertently fucked a spider. FML"
"Today, I listened to my room mate having sex from 3 A.M. until 6 A.M. When I looked over at my girlfriend, who must have thought I was sleeping, I noticed she was masturbating. FML"
"Today, my mom decided to give me relationship advice. She told me the key to a happy/successful relationship was "letting your man explore ALL your orifices." FML"
..si multe altele
Singurul lucru tare postat aici de vreo luna incoace.
))
Singurul lucru tare postat aici de vreo luna incoace.))
Pai daca nu mai intri pe topicul asta s-a dus naibii calitatea lui.Mai scrie si tu ceva din cand in cand ca devine cenusiu acest topic. ![]()
Am mancat niste covrigi tari...si mi-am rupt gingiile !
)
Ionutze..de cate ori sa-ti spun ca , covrigii aia sunt din ipsos si sunt de decor !
Ionutze..de cate ori sa-ti spun ca , covrigii aia sunt din ipsos si sunt de decor !
Si nu sunt nici de Buzau!
Toti oamenii de stiinta jucau pititelea in Rai. Incepe Einstein sa numere. Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 m si se aseaza in mijlocul lui... Dupa ce termina de numarat, Eistein se intoarce si, bineinteles il vede pe Newton : Eistein: - Te-am vazut. Tu esti Newton . Newton : - Imi pare rau, dar nu sunt eu. Eistein: - Cum adica nu esti tu? Te cunosc f bine. Esti Newton. Newton : - Ia priveste mai atent. Ce vezi? Eistein: - Tu in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m.. Newton : - Pai si ce inseamna Newton pe metru patrat? Eistein: - Pascal. Newton : - Pai vezi ca nu-s eu...!?
bah!
De ce ati postat ma ca sa faceti 667?
Axl, sterge-le astora postarile si inchide topicul la șasã șasã șasã!
Cica avem dreptul la un transport civilizat :
Coca boy
)
Pai daca nu mai intri pe topicul asta s-a dus naibii calitatea lui.Mai scrie si tu ceva din cand in cand ca devine cenusiu acest topic.![]()
Acuma postez si eu din greu la "Diverse" sa-mi fac norma de 1000. I'll be back.