Bah... de cand s-a taiat maestru' Axl la deget, nu mai e pe aici nimic fain...
S-a cam spart petrecerea... ![]()
Bah... de cand s-a taiat maestru' Axl la deget, nu mai e pe aici nimic fain...
S-a cam spart petrecerea... ![]()
Voi stiati ca 9/10 tinere de 17-18 ani, din tara vecina, Ungaria, nu cunosc nici o boaba de limba engleza?
stai linistit,si aici in spania e la fel,poate si mai nasol chiar.din 10 persoane 8 habar nu au unde e asezata Romania sau austria.
de ce ar sti unde e asezatã România ? suntem prea mici pentru europa ![]()
Ba ce-am uitat, la multi ani fetele!
Da da..La multi ani fetelor!
alooo e cineva ? ![]()
Ce numar ai format?
Nu pune nimeni chestia aia cu notatul pt meciul de la Brasov?AM chef de note proaste... ![]()
se rezolva acum, v-o pune Dragoshel ![]()
Mi-am adus aminte e o faza petrecuta mai demult. Intr-o seara am plecat cu o gasca mai mare undeva prin Floreasca la o piscina.Pe drum am facut tambalau drept urmare ne-a oprit Militia si ne-a cerut actele la control.Cine credeti ca a venit si ne-a scos din rahat? Mihaela Ispas....alias Nikita.
O cunostea un tip din gasca noastra ,ala ne-a zis sa facem misto de ea la greu.Din "sora mea" n-am slabit-o niciunul.Am luat-o in masina mea,eu bausem,conducea un prieten asa ca am fost inghesuit cu inca 3 amici pe bancheta din spate.Nikita si-a tras scaunul pe spate de nu mai puteam respira noi.Am adus-o in cartier la noi,s-a dus femeia la un non-stop de unde ne aprovizionam noi si saracul baiatul ala care vindea( a murit in accident de masina) mai avea putin si-i dadea tot magazinul cand a vazut-o.
Mai nasol a fost spre dimineata cand a trebuit s-o duc eu acasa,ca ceilalti au sutit-o la culcare.Iar dimineata amicul ala ne-a facut nota de plata de la cumparaturile Nikitei.Isi luase Nikita si baterii in contul nostru.
PS Am pupat-o de "La revedere!"...ma jur! ![]()
PS Nu am pupat-o de "La revedere!"...ma jur!![]()
nu de la revedere, de sper sa ne mai vedem
sa nu imi zici ca tu esti ala din filmuletzu cu nikita =))) ![]()
Din cate vad eu si cu experienta mea profesionala de om care a taiat cativa fra....sa zicem persoane... de-alungul vietii lui, cred ca se vindeca bine ![]()
Cred ca l-a muscat un zombie.
Ce zombie ma? A visat urat si s-a taiat in somn. :laugh:
44 de pahare ...
Pai tu de ce crezi ca nu prea a fost azi Stanici pe aici? Ca orice roman care se respecta, a respectat traditia ![]()
A intrat Tolea la parnaie.
Bahaha ![]()
Ce mai e nou pe otv? ![]()
s-a tuns diaconescu
s-a tuns diaconescu
Io sunt un roman de ma respect !!:>
Ps : Pazitiva spatele ...
Va ofer 700 de euro pentru numar.
700 de euro la banii lu' Penescu...
Asta chiar ca e nesimtit...
700 de euro la banii lu' Penescu...Asta chiar ca e nesimtit...
Initial i-a oferit 300,dar a urcat la 700 potul.
Ideea este ca Piciu,in afara ca are multi bani ,are principii.
Zi-i lu' Penescu ala ca ii dau io cateva numere lu' nevasta-sa daca ma plateste bine.