FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«15125135145155161251»
Marius31.01.2009 23:26
Ba serios acum ... voi ce ati face daca ati fii presedintele Romaniei ?? :D

Mi-as prelungi mandatul pe termen nedefinit, as prelua controlul armatei si as instala dictatura militara. Viva la revolucion! :D

vlad7501.02.2009 06:23

Ma gandesc sa le propun celor de la Kinder o idee de afaceri. Sa faca bomboane de ciocolata in forma de bilute si sa le bage copiii in nãri ca sa le manance de acolo. Cred ca-i mai bine decat ....

MoWeed01.02.2009 10:06
eu unu, le-as înjumãtãtii salariile la toti moderatorii acestui forum

De acum inainte te urmaresc :)

Lari01.02.2009 18:51

O declaratie din care putem intelege multe, a lui Florentin Petre:

"În acest moment, Terek se aseamãnã cu Dinamo"

Deci sa intelegem ca si aia au 300 de desculti la meciuri, aranjori meseriasi in loja, fotbal putin, iar arbitrii tin cu ei?

vlad7501.02.2009 18:59
O declaratie din care putem intelege multe, a lui Florentin Petre:

"În acest moment, Terek se aseamãnã cu Dinamo"

Deci sa intelegem ca si aia au 300 de desculti la meciuri, aranjori meseriasi in loja, fotbal putin, iar arbitrii tin cu ei?

Cine suntem!?

Miau,miau,miau....

Guardian01.02.2009 19:10
De acum inainte te urmaresc :)

înafarã de tine , nu a mai comentat niciunu' .. deci .. voi munci din greu sã ajung presedinte :D

bodanelu01.02.2009 19:28

Guardian, esti prea mic ca sa fi bagat in seama :D

Guardian01.02.2009 20:28

la grade da , dar la vârstã :nono: te înseli cu sigurantã .. asa cã sshhh :D

bodanelu01.02.2009 20:39

cine a vorbit de varsta?

Guardian01.02.2009 20:41

fii mai explicit atunci !

Adrian01.02.2009 20:44
Ba serios acum ... voi ce ati face daca ati fii presedintele Romaniei ?? :D

Te-as pune pe tine sa inveti limba romana.

Lari01.02.2009 20:46

Mi-a fost dat sa citesc si cea mai tare stire din toata perioada asta de criza economica:

Larry Flint a afirmat intr-o conferinta de presa ca industria americana a divertismentului pentru adulti este grav afectata, astfel ca este decis sa ceara de Guvern un ajutor de 5 miliarde de dolari. :thumbup:

A mai spus si ca nu intelege de ce industria de masini sa primeasca atatia bani si aia din care face el parte sa fie lasata de izbeliste.

bodanelu01.02.2009 21:04

esti prea mic ca sa te bagam in seama noi, restul moderatorilor.

Esti doar un user.. care e greu sa ajunga presedinte. Deci.. prea mic :)

Guardian01.02.2009 21:09

orice e posibil în România nu uita .. si oricum speranta moare ultima

si ce? Bãsescu ce a fost înainte sã ajungã presedinte ? înafarã de marinar :D .. poate a fost ca mine un simplu user

esti prea mic ca sa te bagam in seama noi
cred cã sunteti vipuri si nu stiu eu :))
c.ronaldo1701.02.2009 21:10

A fost primar Base inainte.

Lari01.02.2009 21:52

Piturca nu se poate abtine sa nu debiteze tampenii:

"Cu ce este Gourcuff mai bun decît Cristi Tãnase?"

micutZu' Deni02.02.2009 12:53

Acum sa va zic io ce as face daca as fi presedinte :

-As redeschide si infinta fabrici de bicuiti pufarine , dulciuri mancare , clante , usi , mobile ... ca sa nu mai importam ca dobitoci . Si apoi as inchide importurile !!!

-As aduce in tara toti romani plecati (aia destepti ) le propun un salariu mult mai mare, si as face mai multe ferme .... si as inchide granitele , oameni nu vor avea vooie sa plece mai mult de o luna ...

-As izgoni toti tigani si unguri din tara , as desfinta scolile unde se preda ungureasca !!!

-As redeschide si infinta , fabrica aro , tractoare si camioane , si as baga mult mai multi bani sa iasa de acolo niste masini cum e opel , kia ...

-As impune din nou Armata obligatori si as da multe multe fonduri armatei ...

-Toata lumea de are masini mai vechi de 2000 le-as da noile masini dacia sau aro de vor iesi atunci pe piata

-As desfinta parlamentu , injumatati salarile guvernantiilor si dau jumate din guvernanti afara

- M-as reuni fortat cu moldova , si voi aduce cativa guvernanti deai lor in guvernu nostru

- As cuceri bulgaria pentru pamanturile lor fertile ...

- M-as alia cu sergia si ungaria si tot nato si america sa facem un mare razboi impotriva rusiilor si gazu lor extra scump !!!

- Apoi cand tara o sa prospere as cumpara Steaua si CSM Ramnicu Valcea , si le-as duce in finala CL , in care Steaua o sa invinga ...

Fane02.02.2009 13:25

Ce le stie asta mic..ca un om batran :D

Mi-a parut geniala aia cu fabrica de clante - nu stiu daca le iei dau le dai..probabil stie Deni mai bine !

Adrian02.02.2009 13:27

Intai incearca sa termini scoala.

Asa vei putea stii cum se scrie corect limba romana si vei invata si sa gandesti logic.(Dai ungurii afara si te aliezi cu ungaria?! wtf?!)

Se vede ca esti oltean.

Ia zi, esti ceva ruda cu Ceausescu? :D

Ce sa mai zic?!...Sieg heil! :D

Apoi cand tara o sa prospere as cumpara Steaua si CSM Ramnicu Valcea , si le-as duce in finala CL , in care Steaua o sa invinga ...

Sa nu uiti de supercupa Europei.

Ca din cate stiu eu, acum un an, tu nu stiai ca Steaua a luat si acel trofeu :D

axl02.02.2009 13:30

Deni, esti tolomac, ce sa mai vorbim. Auzi, fabrici de pufarine.

Guardian02.02.2009 13:33

hahaha :)) Deni e usor de zis nu ? dar greu de fãcut chiar si Obama de ai fi

vlad7502.02.2009 13:44

Deni PCR!

Deni PCR!

Deni reales la al 14 -lea congres!

Ura,ura,ura!!!!

axl02.02.2009 13:53

Deni, primul si primul lucru pe care ar trebui sa-l faci e sa platesti cu orice pret datoriile externe. Apoi e usor:

-interzicerea avorturilor

-terminarea canalului Bucuresti-Dunare-Marea Neagra

-rationalizarea alimentelor

-deschiderea de sifonarii la toate colturile cartierului

Stanici02.02.2009 13:54
Ura,ura,ura!!!!
... Deni ne mananca pufarinaaaa!!!

dee02.02.2009 14:33
Intai incearca sa termini scoala.

Asa vei putea stii cum se scrie corect limba romana si vei invata si sa gandesti logic.(Dai ungurii afara si te aliezi cu ungaria?! wtf?!)

mai Adi, cate clase a avut tovarasul? Ia nu te mai lega tu de Deni, macar el are un plan vizionar, tu si ceilalti va limitati doar la critici. Deni, revizuieste pe alocuri lista aia si e ok :)

Geniala prima propunere cu fabrica de pufarine.Prea mare investitia intr-o fabrica de dulciuri, selectam ce-i mai bun, nu? lasa ungurii in tara, nu le desfinta scolile, interzice doar predarea in limba maghiara, doar o vorbesc destul in viata de zi cu zi. Imi place ca nu o sa uiti de unde ai plecat si-ti vei ajuta concetadinii.

«15125135145155161251»