Era dreptu meu, ba!
Era dreptu meu, ba!
Sun la Platini sa faca dreptate! Coruptia!
ciocu' mic, noi suntem la putere
Becali-u' forumului ba... Vrem dreptate ole ole ole/ Dragoshel dupa gratii ole ole ole!
ciocu' mic, noi suntem la putere
Nu vezi ce fata de bideu ai.
Acum tu varsai paharul pe mine.![]()
si nici asta nu conteaza
nu mai supoooort , pierd pe galatasaray ! astia , cu toate vedetele lor nu-s buni de nimic.
e corecta viata asta ? ![]()
nici asta nu conteaza
viata ta de user pe acest forum este in joc![]()
Of Dragoshel,ai spus replica celebrei senatoare "Ciocul mic,noi suntem la putere.."
Iar cea cu replica "Nu vezi ce fata de bideu ai" este a senatorului Marinescu intr-o emisiune la B1 TV si dupa aceea i-a aruncat in fata un pahara in fata.
Ma scuzi draga moderatorule daca te-am importunat cu o gluma pe topicul "lua-te-as la misto".
Daca incepi cu amenintari imi pierd eu placerea de a mai accesa acest site.
http://www.youtube.com/watch?v=m6Js5edHUlI.
Sa te lamuresti si tu draga moderatorule .
Promit sa nu mai intru in "clinciuri verbale" cu tine pentru avem pareri diferite asupra umorului. Cred ca-i diferenta de varsta.
Acest post a fost una dintre cele mai mari aberatii pe acest site.
Nu l-am mai editat pentru a vedea si ceilalti colegi cat de tampit si nesuferit pot fi cateodata
nu mai conteaza...
@vlad
Era o gluma si din partea lui ![]()
Vlade, Dragosel zicea la misto.
or fi astia din buftea, asa de nesuferiti? ![]()
ba, s-a umflat taratza-n voi ?
Taci ma.
Taci ma.
Imi cer scuze.
Am cazut de tampit chiar pe topicul acesta.Poate ar trebui sa-l ocolesc pe viitor. Sunt putin bulversat pentru ca am avut un deces in familie saptaman trecuta.
Am gresit . Pedepsiti-ma!
Condoleante, Vlade, si eu sunt in aceeasi situatie.
Condoleante, Vlade, si eu sunt in aceeasi situatie.
Multumesc Catalin. Imi pare rau ca treci prin aceeasi nenorocire.
Nu l-am mai editat pentru a vedea si ceilalti colegi cat de tampit si nesuferit pot fi cateodata[/b]
Tampitule
Imi cer scuze.Am cazut de tampit chiar pe topicul acesta.
Tampitule
Vlade, si eu sunt in aceeasi situatie.
Tampitule
Mda... m-am tampit de tot!
Am gresit . Pedepsiti-ma!
Propun sa fii legat de scaun,in fata unui televizor,cu scobitori la ochi,sa nu-i poti inchide,si sa vizionezi o zi intreaga stiri care sa-l aiba in prim plan pe creditor.
Propun sa fii legat de scaun,in fata unui televizor,cu scobitori la ochi,sa nu-i poti inchide,si sa vizionezi o zi intreaga stiri care sa-l aiba in prim plan pe creditor.
Nici chiar asa! N-am omorat pe nimeni sa merit o asemena pedeapsa.
Avand in vedere ca sunt o persoana stearsa pe acest site,m-am gandit sa-mi fac reclama cu un mega-scandal . L-am ochit pe Dragos si gata succesurile mele.
M-au inspirat Magda Ciumac si Tarky! ![]()
Other rappers diss me,
Say my rhymes are sissy.
Why, 'couse I rap about reality,
Like me and my grandma drinking a cup of tea,
Ain't no party like my Nana's tea party,
Hey, Ho.
M-au insiprat Magda Ciumac si Tarky!
Apropos,stii ce au in comun magda ciumac cu jijinho?Ambii sunt inventati de presa!...(bine,daca putem spune ca aia practicata de D.Diaconescu se numeste presa...)
Someone's smoking boom in the back of the room.
http://bunny-power.blogspot.com/2006/01/pr...ele-vulcan.html
si totusi: I can't feel my legs, but I'm aliveee!