...sunt mai rau decat Vlad Tepes... iaiaiai
...sunt mai rau decat Vlad Tepes... iaiaiai
Ba ce ma doare capul!
nu merge sa pun poza de ce ?
De ce nu merge sa pui poza?
fiindca nu merge in plmeu
De ce nu merge sa pui poza?
doar ai schimbat locul cuvintelor ![]()
merge Azzido, cred ca il bate tehnologia ![]()
merge da nu-s ei in stare ![]()
batut de soarta
acum merge
mã bate tehnologia auzi ![]()
Da' de ce nu mergea inainte?
hehe, cel mai retard sunt eu! : anul trecut, chiar inainte de ziua "deosebita", ca sa scap de la-multi-ani-urile de pe net mi-am dat ziua de nastere cu vreo luna in urma. Aniversarea de anul trecut ... a trecut, data a ramas nemodificata si iata ca mi-am luat-o ! :laugh:
deci (
),
(d'asta) pentru cei care m-au urat (in avans) sau au avut astfel de intentii si sper sa ne vedem peste o luna sa
pe bune.
Numai bine.
INTREBARE:CINE ARE SPONDILOZA?
Bãsescu: Voi accepta o eventualã înghețare a salariilor pentru șase luni
Asta cred ca ne ia la misto
Se refera la salariile bugetarilor, societatile private pot face orice.
Macar sa se rupa acum cu atatia loseri care "lucreaza" la stat....
Deci salariul de moderator poate sa creasca in continuare. Ma speriasem deja....
Se refera la salariile bugetarilor, societatile private pot face orice.
Macar sa se rupa acum cu atatia loseri care "lucreaza" la stat....
Si eu lucrez tot la privat si mai mult ca sigur f multi de pe aici,dar asta nu-nseamna ca nu trebuie sa ne gandim la oamenii "de rand" ( desi nu-mi place termenul)
E de domeniul SF-ului sa se ajunga in situatia aia.
i-au furat ãstia S 500le lui Becali hahahaha , dar bãiat descurcãret cum e a dat un telefon si s-a gãsit masina în 20 min
((
Deci salariul de moderator poate sa creasca in continuare. Ma speriasem deja....
stai man linistit astea nu scad niciodata.Cea mai nasoala perioada ar fi sa ramana 1-2 luni la fel fara sa creasca, in rest totul merge bine.
hai ca ma duc sa il caut pe George sa imi mai bage niste sporuri la salariu ![]()
Eu nu am mai primit salariul de 3 luni. Pot face o reclamatie la FIFA? ![]()
e, si oi vrea si tu acuma la fel ca mine, io avand carte de munca si profesand pe aici de ceva timp...
hai hai...
uite.. axl si-a dat demisia ca nu a primit salariul. Huaaaaaaa
pai tu ai vazut cat cerea??