din "razboiul surd" pe care il duci pe toate planurile se vede ca nu esti afectata deloc ![]()
in fine ![]()
din "razboiul surd" pe care il duci pe toate planurile se vede ca nu esti afectata deloc ![]()
in fine ![]()
Marius, cine s-a agitat cel mai mult? ![]()
chiar nu ma intereseaza sa castig, dati premiile la cine doriti voi,nu doresc nimic, nu de aceea am participat. E pacat, totusi, de lipsa de respect fata de ceilalti, asta subliniam. In fine, n-are sens sa mai prelungim discutia asta, chiar ca nu mai am ce sa discut cu tine.
Revezi putin posturile si ai sa fii uimita de cine s-a "agitat" cel mai mult ![]()
Premiile vor fi date castigatorilor ![]()
Azzido, nu cred ca trebuia descalificata Cristea Iuliana Alexandra . A stiu cum sa isi faca reclama
la fel ca si parlamentarii si primarii cand i-am votat ![]()
hmm... am spus pe fata ce am avut de spus, nu prin mesaje private, ca altii.
Si cu asta chiar am terminat orice discutie cu tine.
Cu "mesajele private ca altii" speculezi aiurea. Poate au fost sau poate nu, cert e ca tu nu ai de unde sa stii asta ![]()
Mey….m am saturat …. s a ajuns prea departe …n am facut reclama , n am pus pe nimeni sa ma voteze ….dak aveti chef de prostii d'astea nu ma mai bagati la mijloc ….
Ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa, ![]()
Ce bine-mi pare ca ai pierdut, ![]()
Ca toate hainele ti-au intrat la apa , ![]()
Si nu mai ai nimic din ce ai avut ! ![]()
iuhuuu ![]()
La Multzi Ani !!! Si sarbatori fericite !!! >< Ce v-a adus mosu` ???
![]()
unde dreacu`umblii mah,hahalera ![]()
Mey….m am saturat …. s a ajuns prea departe …n am facut reclama , n am pus pe nimeni sa ma voteze ….dak aveti chef de prostii d'astea nu ma mai bagati la mijloc ….
e nu...
Io zic sa vindem cadourile si sa luam torte de bani.
Si sa mai cumparam niste furci si apoi sa mergem sa-l plugarim pe jegali afara din Ghencea ![]()
Sau mai bine cumparam clubul
.
Super! Da' crezi ca o sa-si scoata oamenii astia brazii ros-albastrii la licitatie? Nu de alta, da' ca sa avem si de niste prime de sarbatori pentru baieti.
Salve Lari, te vad in forma maxima asta-seara.
Cineva trebuie sa munceasca si pe site-ul asta ![]()
Da' acida mai e dee in seara asta.
@Lari
Prime iau numai aia care merita, deci nu ar costa prea mult...
Dragii mosului,
La multi ani si sa ne gasim in 2009 sanatosi... si mai putin pusi pe cearta ![]()
la multi ani si din partea mea, multa sanatate si 2009 sa va aduca numai bucurii si tot ce va doriti
sa ne traiesti MARIUSEEE :*
La multi ani si sa ne gasim in 2009 cu stirea bomba ca a intrat Jiji intr-un copac cu maybachul.
Sa va priasca noul an alaturi de... FERNANDO!!!!!!! Fernando_de_la_Caransebes___Sunt_smecher_de_Caransebes_www.50Music.net__1_.mp3
PEEE SISTEEEEM!!!
@C.R17
Ti`ar prostu`al dreacu` ![]()
El nu-i gay!!!
El e idol la femei !!!
Fara numaaaar!