Have a cici cirsmas
Have a cici cirsmas
Mrs e gay.
http://www.sexpert.ro/forum/forum_display....5&mid=49234
forumu asta e monument de prostie...am ras cu lacrimi 2 ore de ce am putut gasi aici..
Perle din Fotbal
1. "Universitatea Craiova este singura echipa care poate sparge cvartetul Steaua - Dinamo - Rapid." - Adrian Mititelu
2. "Suporterii nostri sunt 80 la suta din Bucuresti si 40 la suta din provincie" - Ionel Danciulescu
3. "Muncitor Nicolita, foarte muncitor, dar terenul de fotbal nu e santier" - Cornel Dinu
4. "Sunt momente cand joci bine si pierzi sau nu castigi." - Vasile Maftei
5. "Sunt pesimist. Cred ca putem оnvinge Olanda" - Nicolae Mitea
6. "Mircea Rednic, ca antrenor, e ca fierul de calcat: pe unde trece, parjoleste!" - Sorin Cоrtu
7. "Daca am avut ceva probleme cu Moldova, nu оnseamna ca va fi la fel cu Olanda. Va fi un meci mult mai dificil" - Victor Piturca
8. "Sincer, mie nu-mi place sa ma duc la Vaslui! Pai, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu si scria "Popa prostu" - Ionut Popa
9. "Vali Badea este cu trei clase peste Inzaghi" - Gigi Becali
10. "Mi se face pielea gaina cоnd vorbesc despre Nae Manea!" - George Copos
11. "Stai picior peste picior? Muta-ti, ba, picioarele, ca n-ai talent." - Gigi Becali оntr-un dialog cu Vasile Avram la Fanatik Show
12. "Singura echipa care poate prinde CFR ul din urma este DNA!" - Adrian Porumboiu, dupa meciul cu CFR Cluj
13. "Ca sa ajung pe locul doi, ar trebui sa-l transfer pe Gigi Becali" - Marian Iancu
14. "Important e punctele" - Gica Hagi
15. "Rapidul fara spectatori, e ca o nunta fara lautari." - Viorel Moldovan
alina alina ce-ai mituit tu baietii ![]()
yoooooo ...neah
....imi dai si u un vot ![]()
Bine, videoclipul e incredibil de emo&crap da melodia e exceptional de buna:
http://www.youtube.com/watch?v=FWIyNFWDcAs...feature=related
Pai daca te uiti la toate tampeniile. Asta e clipul original:
Mrs are si tulburari de personalitate, interesant... Sindrom post-Craciun-fara-cadouri.
Marius e gay.
si n-are nici permis
...si se da cu ruj
sms toate barfitoarele ![]()
Mie unul mi-a placut bradul lui dee.
Fotbalistul echipei Chippenham Town, David Pratt, a fost eliminat în secunda 3 a meciului cu Bashley, scor 1-2, disputat în week-end-ul trecut, în campionatul de amatori al Angliei. Aceasta este cea mai rapidã eliminare a unui jucãtor la un meci de fotbal. Pratt, în vârstã de 21 de ani, a primit cartonașul roșu ca urmare a unei intervenții dure la un adversar, imediat dupã începerea partidei.
Alte eliminari rapide: fotbalistul echipei Bologna, Giuseppe Lorenzo, a primit cartonaș roșu în secunda 10 a unui meci din Italia, iar în 2001, portarul formației Sheffield Wednesday, Kevin Pressman, a fost eliminat în secunda 13 a unei partide cu Wolverhampton.
Mie unul mi-a placut bradul lui dee.
Esti gay.
Esti gay.
te simti frustrat ? ![]()
v-a tras-o la mumu ardeleanca.
nici nu-ti dai seama cat de mult ma amuza cand va vad asa
Baaaaaah, lasati dreaq tampeniile ca cica se retrage Tamas de la Nationala daca pleaca Piturca. Ce tragedie...
hai ma, chiar mi-ai stricat seara....
te simti frustrat ?v-a tras-o la mumu ardeleanca.
nici nu-ti dai seama cat de mult ma amuza cand va vad asa
Sa va faceti voi doi brigada, ba! XXL a fost...sa va intitulati XXXL. Daca faceati concurs care sa tina de retelistica, castigai tu sau George? Daca s facea concurs de nesimtire, nu castigam eu? Daca se facea concurs de gay, nu catiga Mrs? Esti praf...
Retardel e... retardel. Atat poate, atat scrie. ![]()
Baaaaaah, lasati dreaq tampeniile ca cica se retrage Tamas de la Nationala daca pleaca Piturca. Ce tragedie...
...si noi ce facem acum ?
sa vezi ca nu mai dorm la noapte....sbp ![]()
Intrebare : Cum au aparut rapidistii ?
Raspuns: A intrat barza in concediu si i-a luat cioara ![]()
asta-i mai tare ca Bahoi.