Totusi,unde-i caterinca pe topicul asta? Sau am eu alta viziune asupra mistoului? Eu sunt hoasca batrana,genul Birlic,voi sunteti mai tineri,genul..................nu-mi vine niciun gen.
Ai laviu...Korynna ![]()
Azi m-ai lasat singura printre dusmani! :sad2:
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o sa ajungeti sa postati numai moderatorii aici
vaidevoi.net ![]()
Mi se pare mie sau s-a modificat simtitor numarul moderatorilor? Cred ca mi se pare.
Porcule! ![]()
Eu sunt un simplu pescar cu o demnitate nepatata de apele curgatoare romane.
Stanici e porcul, Mrs e gay, axl vaneaza zombii in Creta, despre novac stiu ca e batran si chel, iar despre alina_mihaela stim doar ca sta in umbra si posteaza bancuri despre Bula!
Joga, lasa periatu' sefilor, ca nu pupi tu functie de moderator :tongue:
La munca, nu la periat ![]()
Fabbiani: În România, femeile sunt foarte frumoase, iar bãrbații sunt urâți
URATILOR!
Tu vorbesti, mah? ![]()
Joga, Novac ne-a lasat.. Am dat de el pe alt forum
HOOUUAAAA
wtf, unde? sa-l trag de urechi pe barbugiul ala batran
n-are rost, a tradat populatia...
Tu vorbesti, mah?![]()
Hahalero,
Eu sunt Rhett Buttler,al mai frumos fishior din Pipera de Atlanta.
Toate fomeile e moarte dupe mine,la Balul Tantarilor niciuna nu ma refuza. Nici femeia de serviciu ,nici cea care spala la wc !
Cea din urma imi procura si eau de toilette ! Imi ia intr-un bidon de branza cate 5 litri si ma dau cu toata pe fata si pe gura.Adevarul este ca : cam put!
@vlad75
©Rhettule, vezi ca alea nu te refuza ca sa aiba motiv sa faca misto de tine cu alte bagaboante si sa rada ca nu esti in stare de nimic.
De ce ti-ai ras, bre, mustata? Ramanea laptele si branza pe ea? ![]()
Sergiu Nicolaescu: "Eu mi-am inceput viata sexuala la 16 ani. Fetele erau topite dupa fata mea, mai ales dupa mustacioara mea ascutita. Eram irezistibil.
Incepand de atunci am inteles ca rolul meu in societate era sa vrajesc oamenii."
:noexpression: The "Piperian Gable" should follow this advice.
Sper sa nu-l urmeze pe Nicolaescu. Nu de alta da poate devine si el "supravietuitorul"
Vand pastrama de oaie!
sa va zic ultima bomba ![]()
Dumnezeu si'a facut blog =)))))))))))))))))))))
O cutie de bomboane pentru Gigi. Sper sa le manance pe toate, dintr-o suflare!
Asta in statiunea aia din Croiatia cu nume de organ