Bai Mo, eu inchid topicul cu Liverpool. Nu e posibil dom`le asa ceva. Min 80, Liverpool 1-2 WBA, min 90, Liverpool 3-2 WBA.![]()
Wigan, draga Ronnie! Cu WBA ati jucat voi ![]()
Bai Mo, eu inchid topicul cu Liverpool. Nu e posibil dom`le asa ceva. Min 80, Liverpool 1-2 WBA, min 90, Liverpool 3-2 WBA.![]()
Wigan, draga Ronnie! Cu WBA ati jucat voi ![]()
Problemã: Cum f... 3 curve cu doar 2 prezervative, fãrã sã riști sã iei vreo boalã, sã le transmiți lor o eventualã boalã, sã se transmitã vreo boalã de la una la alta sau sã aparã vreo sarcinã?
Le-o dai la primele 2 "in scris" si pe a 3a o pui sa "prezinte oral".
Vroiam sa zic eu, dar mi-a luat-o Adrian inainte
E riscant și cu oralu. Am completat acuma. Nici sã nu le poți da tu lor vreo boalã.
Ar mai fi varianta preferata a analistilor.... :biggrin:
Normal cu toate.
Ma, tu ce vrei acum?!
Ce cauti de fapt?Ce urmaresti?
Te intalnesti cumva cu 3 fete si ai numa' 2 prezervative si vrei sa stii cum sa risti si sa castigi?
Ce zgarcit e mah, n-are bani de inca unul....
Nu. I-a c***t mintea (ca sã nu se supere Marius) unui prieten (așa s-a exprimat chiar el) așa ceva în seara asta. Eu m-am prins cum. Aștept și de la voi. Tipu e bun la informaticã. Problema seamãnã oarecum cu cea a turnurilor din Hanoi.
Se pare ca nu se prinde nimeni :noexpression:
Mai aștept vreo 10 minute.
Sincer, in momentul asta prefer sa iau eu al 2lea prezervativ si sa il folosesc pe aceeasi fata.
O seara placuta la toti.
Vãd cã se plictisește lumea.
Pui ambele prezervative, o f**i pe prima. Îl dai jos pe cel de la exterior, o f**i pe a doua. Pentru a treia, iei pe dos primul prezervativ, peste cel de la interior.
Asta poate ca merge in fictiune dar in realitate frecarea dintre prezervative ar fi dus la subtierea si ruperea lor.
Tre sa fii tu Gica Contra. Lasa-l pe om sa se bucure :biggrin:
se bucura el...
si din bucurie in bucurie pana cand:
1.peste 9 luni rasul devine plans
b.incep scurgerile
Poate o fi masochist si asa vrea....
"Pregãtiți-vã! În 4-5 ani, Mourinho va veni la Steaua, o sa vedeti!"
Sunteti niste hahalere care nu apreciaza nimic pe lumea asta.
Dc mai urmaresc mult meciurile Stelei ma imbolnavesc de diabet. Gizaz Craist...
De cand cu site-ul ala nou, pustiu mai e coltul vesel ![]()
ii place lu Marius intre fete
Aha, deci sa inteleg ca se saturase lumea de pitipoancele de pe hi5 ![]()
nu ma, dar stii cum suntem noi
orice e nou si moca e bun frate...
ma ia vezi ca fac aia misto de tine p-acolo