![]()
Axl asta se tot trage de la beri...
A zis ca face cinste si din salariu primit de la site.... nu cred ca o vad nici aia...
![]()
Axl asta se tot trage de la beri...
A zis ca face cinste si din salariu primit de la site.... nu cred ca o vad nici aia...
O sa vezi tu beri de la mine cand ne-om intalni, si poate nici atunci.
@Red fatty: Gata, mah. Unde si cand?
Mama, mama....
Cate treburi a zis Axl ca imi da...
O plosca, o funie facuta din iarba, bere...
Mincinosule!
c ' est moi!
imi aduc aminte cand am bifat 5000 de raspunsuri, respectiv 250 de pagini, si i-am oferit un premiu simbolic lui dee. m-a facut cu ou si otet pe privat, 2 zile n-am scapat de ea, asa ca refuz cu demnitate un eventual premiu si cobor jos sa-mi sting setea si sa mai pompez toxine in ficat.
Suckers!
No beer for you!!!
Da' 'ai ca nu mai e mult si-ajungem la 10.000. Lu' ala ii da Mrs o bere sau un pupic, la alegere. Sa va vad acuma cum va inghesuiti.
Axle, lasa ca ma rezolv singur:D. Il am pe ala gras si rosu' la dispozitie, asa ca zbye-zbye!
Cine-i ala gras si rosu? Azzido? Chiar e rosu?
De la frecangeala e rosu. Ca specie, e alb. Marele alb.
Rosu, ba! Nu stosu, nu srosu! Rosu!
Marele alb cu un pantof albastru.
Infipt in rect. (repede, care are o perche de pantofi albastri?!!)
Axle, lasa ca ma rezolv singur:D. Il am pe ala gras si rosu' la dispozitie, asa ca zbye-zbye!
ne parasesti ?
iar iti tai venele ?
o sa fii idolu' meu daca faci asta, cel mai tru...
hopaaa, stai ca si lui versace ii place caterinca de prost gust.
ma rezolv singur
Cate nu-si face omul cu mana lui!
Pai il las pe mana ta, daca vine vorba de prost -gust. Misca-te, ca tu mereu intarzii!
axle, cam mult ti-a trebuit pana sa apari cu replica... te-ai ramolit, tataie! auzi tu, sa dormi pe bancheta unui Golf negru dupa ce a batut Steaua pe ga;ata.
Stanici iar aberezi ?
Gogule, probleme, ba?
M-am intors. S-a incins atmosfera. Am plecat.
axle, cam mult ti-a trebuit pana sa apari cu replica... te-ai ramolit, tataie! auzi tu, sa dormi pe bancheta unui Golf negru dupa ce a batut Steaua pe ga;ata.
Varsta, ****, varsta. Inaintata, nu mai tine cum tinea cand eram ca tine, un pustiulica slabut cu cas la gura. Adica prin clasa a 8-a.
Frate aici e mai rau ca pe MIRC...ehheheh Oricum e catering hehehe
Guci, vezi ca poza aia nu te fereste de atacurile mele.. sa stii ca sunt rau, rup lantul si fug si cu cotetul. Behold the Mighty Pig!
@axl stai pe rozelor ??
Doreleeee, ai idee ce se intampla daca :
helm ~ # iptables -A INPUT -s "Ip Stanici" -p tcp -j DROP
?
![]()