Lui Marius ii plac doar jucatorii(baietii) cu parul lung (Dayro Moreno, Andrei Ionescu).![]()
Bine ca de obicei,port parul scurt... :biggrin:
Lui Marius ii plac doar jucatorii(baietii) cu parul lung (Dayro Moreno, Andrei Ionescu).![]()
Bine ca de obicei,port parul scurt... :biggrin:
Poate face o exceptie pentru tine ![]()
Poate face o exceptie pentru tine![]()
La naiba! ![]()
Andrei Ionescu e smecher... sau, ca sa inteleaga anumiti... oameni, Andrei Ionescu e tru si are multe icsine!
Da se si machiaza?
Asta nu m-a interesat... dar, daca esti interesat, as putea sa-l intreb
Nu, nu; mie nu imi plac baietii, stai linistit!
Pai daca nu stii ca se machiaza de unde poti fi sigur ca e tru? ![]()
N-am spus ca-ti plac baietii, nu ma intereseaza asta, dar te-am vazut interesat de machiaj.
Treaba cu machiajul n-o prea stiu, daca tu spui ca trebuie sa fii machiat pentru a fi tru, inseamna ca asa e, voi emo stiti mai bine treburile astea. ![]()
Daca eram emo, ma taiam cu lama cand m-ai injurat si nu mai aveam cum sa-ti raspund ![]()
Mrse, ai facut ochi, ma?
De unde stim noi ca nu te-ai taiat?
Poate te-ai taiat, dar nu destul de bine.
![]()
Nu te-am injurat, asta ti s-a parut tie. Apoi, daca te tai cu lama nu inseamna automat ca mori, asa au zis astia pe Discovery si tind sa-i cred.
Ma'...da' cum te-ai taiat?
Imprejur?
![]()
Nu-s chiar asa de inapt sa nu nimeresc o vena, da-o-ncolo de treaba! Nu m-ai injurat ci ai injurat o categorie in care ma aflu ![]()
Daca aveam webcam iti aratam mainile Adriane, dar asa nu am cum:))
Cataline,
pentru o mai buna comunicare te rog sa mi te adresezi cu apelativul "bai putza". Ma caracterizeaza.
Mrse, bai putza, ai facut ochi?
Sincer , Andrei Ionescu e cam gay ![]()
Zi bai putza!
Hmmm....
Ce interesant merge:
"Bai putza, te-ai taiat imprejur?"
Nu, nu; mie nu imi plac baietii, stai linistit!Pai daca nu stii ca se machiaza de unde poti fi sigur ca e tru?
Sigur se machiaza ... L-am surprins uitandu-se pe un catalog AVON acum ceva timp ![]()
@MALDINI
Inseamna ca e intr-adevar un tru....
Orice e posibil , cred ca se uita dupa rimel , cel putin asa am impresia
)
Putza cu ruj!
Putza cu codita!
Idiotilor, s-a speriat Marus de voi. E ascuns sub birou.
Pe mine ma reprezinta: ![]()