Steaua Bucuresti Forum > Vizualizare Profil>punkboy
Comentarii
novac
deni tu esti ????
Astazi, 07:51 PM
Cel mai tare 'sto din ultimul timp
Pur si simplu genial
![]()
Steaua Bucuresti Forum > Vizualizare Profil>punkboy
Comentarii
novac
deni tu esti ????
Astazi, 07:51 PM
Cel mai tare 'sto din ultimul timp
Pur si simplu genial
![]()
mda, nu sunt eu de vina 100% in "detectarea" miselului ... parca pe Danimarcu l-am vazut cu ceva comparatii.
Oricum nu suntem prea departe, nu?
I Like Pie! ![]()
Stai linistit,ca numarul celor care au suspectat "miselul" e mult mai mare :tongue:
sa vedem pe cine-si ia ca "dee" alaturi,ca presimt ca va avea nevoie
)
Povestea asta pare destul de interesanta.
Parca e un fel de biatman si robin, dee sidekickul lui deni,etc.
detaliati!
por favor!
No chance! E din Navodari..
@ Stanici
Alt oras,alt nick,acelasi comportament,sa speram ca si acelasi sfarsit ( mult mai repede decat la deni) ![]()
Primul pas deja a fost facut ![]()
Cine e deni?
@adrianultras25
Danny, esti sarea si piperul !Nu ma simt bine daca nu citesc macar o data pe zi un post offtopic de-al tau. :tongue:
citeste si tu topicul care l-a facut celebru, de la pagina 3 pana pe la 300 si ceva...
Cine e deni?
Hihi,pana si eu il stiu...e celebru!Mai celebru chiar si ca tine! :biggrin:
Cine e dee?
le. traieste Dan, da mass-uri pe cele mai neinchipuite motive ... vrei sa te bag la el in mess? moca!![]()
pana si eu l-am urmarit, desi am intrat de putin timp, pe micutzul deny. chiar ce-a patit?
Cine e deni?Hihi,pana si eu il stiu...e celebru!Mai celebru chiar si ca tine! :biggrin:
Si zici deci ca sunt celebru!
cool!!!
![]()
Cine e deni?Hihi,pana si eu il stiu...e celebru!Mai celebru chiar si ca tine! :biggrin:
Si zici deci ca sunt celebru!
cool!!!
Da mah...un fel de Dinu Cornel al stelistilor! :biggrin:
![]()
ooooooooo
multumesc
multumesc
indubidabil
superflu
multumesc
Zi ceva de sarbi,Cornele! ![]()
Bai, Patapiepivici e "fuarte tare" ![]()
"Cristian Neagoe, baga-mi poneiul", i-a cerut pentru inceput Patapievici purtatorului de cuvant al ICR
Se vede, clar, cum Moise ii daruieste un falus lui David. Identificati-l pe David! Identificati falusul! Identificati-l pe Moise. Tabloul are semnificatii ascunse", a continuat scriitorul.
"Falusul este o cheie, care cauta sa penetreze o iala, care e sexul feminin. Mai pe romaneste, Moise ii spune lui David ca vor sa faca sex. Suntem in zona patologicului", a incheiat Patapievici
"Imaginea mea in chip de falus.. eu cu mustata lui Hitler... e incredibil", a subliniat Patapievici.
E excelent! ![]()
bai, imi pare rau ca am sters poza cu falusul cu fata de Patapievici... aia era dementiala!
Bai fir-ar a' dreaq de treaba!
Ia ui cum a micsorat poza fix cu 69 %
E clar ca asta e un semn.
E plina lumea de simbolism!!!!!!!!!!!!
Aiurea! explicatii'n tranvai ... marus cand aude de falusi se imbujoreaza tot!
LE. Marus, ia mana de pe falusul lui patapievici sau al cui dracu este! ia manaaa!
Marius!
TE ROG FRUMOS, CAT SE POATE DE SERIOS, PUNE LA LOC POZA CU FALUSUL patapievici!
Oricum, poneiu e misto ![]()
Zici ca-i de la magazinul de jucarii naziste ![]()
Artisti d-astia neo-realisti, cu esarfe de-alea infasurate de multe ori in jurul gatului si cu pantaloni fistichii.
In alta ordine de idei de cateva luni bune incerc sa-mi construiesc un aspect de rus da' n-am reusit pana acum decat sa seman cu Brad Pitt in "Legendele toamnei", cand avea barba. Da' n-am plete. Si nici patratele.
wannabe ![]()