Ce chupacabra! De ce n-ai dat un buzz dac-ai trecut pe-aici?
Ce chupacabra! De ce n-ai dat un buzz dac-ai trecut pe-aici?
La multi ani Marmo! ( :O oare face saitul misto de mine ... ca nu prea corespund datele din buletin ? )
Nu stii nimic :smile:
Deci Nico, ii spunem "happy birthday" marmotului sau nu?
Nu ..e falsa informatia
Marmoooooo, batranete placuta !
Novace,ai o problema grava...nu e ziua Marmotei ( cel putin nu cea reala ) ..daca ai aflat tu de ziua marmotei aleia mici din reclama,atunci la multi ani ( de reclama) sa fie
cu tine nu se poate intelege omul ![]()
Nico eu nu cred ca marmota aia din reclama este microbista, tine cu Steaua si mai este si user al FCS. Deci nu despre ea este vorba
.
Mai conteaza cand e ziua mea?
va multumesc pentru urari, sunt binevenite oricand.
LE: Am scapat de deadline..uuuuraaaa!!! I'm aliveee
Ce departe s-a ajuns pe topicul asta de cand n-am mai frecventat...
Pe unde umbli, hahalero?
La multi ani Wally!!!
In aceasta seara cred ca ma voi imbata foarte rau, ceea ce va doresc si voua.
Care stai prost cu chimia?
salutare baieti,profit de faptul ca topicul asta are multe view-uri.. atunci cand fac o rezervare pt un bilet de avion si nu stiu ce sa pun acolo la documentatie... persoana respectiva nu are pasaport ci doar buletin.. ce tre sa pun,cnp-ul sau seria + numarul ? va multumesc,si sper sa imi spuneti cat mai urgent
pai si de ce nu ii intrebi pe cei de la firma care rezerva biletele ?
cu siguranta te pot ajuta...
da,am sunat si cum ma asteptam habar nu au pe ce lume traiesc... cica fara pasaport nu se poate,abureli din astea,apoi ca sa sun la ambasada..
Depinde in ce tara pleaca persoana respectiva.Daca este tara ce nu apartine UE iti trebuie pasaport OBLIGATORIU. Pe documentatie daca se cere date din buletin ,vei trece CNP-ul
bai, de cand e porcul betiv moderator?
frate, m-au disperat moderatorii astia.
multi mai sunteti bai nene...
eu zic sa-l destituim pe porc.
voi ce credeti ?
multumesc nico... dadusem o grama' de telefoane degeaba,nimeni nu stie nimic.. ![]()
frate, m-au disperat moderatorii astia.multi mai sunteti bai nene...
eu zic sa-l destituim pe porc.
voi ce credeti ?
Eu nu iau nici o parte...
Dar votul meu poate fi cumparat.
Asa ca sariti cu berile ![]()