E verde verde, ai rabdare sa se usuce, dac-o folosesti asa se poate rupe funia si cazi in cap.
E verde verde, ai rabdare sa se usuce, dac-o folosesti asa se poate rupe funia si cazi in cap.
ooooo
![]()
ok:D
sa imi zici cand e buna de "escaladat"
ca vreau sa ajung cat mai sus:D
pune mana si invata si lasa funia ![]()
da' nu imi place sa invat
(
nici mie si mi-am amanat licienta cu cel putin 6 luni ![]()
eu nu mai am putere sa mai stau la scoala...m-am cam saturat...
s-asa, jumate din lucrurile care te invata sunt prostii si cealalata jumatate, minciuni
depinde ce facultate faci. eu fac una tehnica si nu au cu ce sa ma minta. predau exact la obiect.
si eu m-am saturat, dar prefer sa mai fac un an de facultate sa pot sta in camin decat sa platesc 300 de euro la o amarata de garsoniera.
Bai, sunt 83,67% sanse ca sambata si duminica sa fiu in Constanta ![]()
![]()
![]()
poate ma ajuti si pe mine si treci pe la Axl ca tre sa imi dea niste sfoara ![]()
In momentul asta, sansele ca eu sa ajung in Mangalia in weekend sunt de vreo 5, 635(8) %... dar sunt in crestere ![]()
new generation
COCALARU` EMO:

aia-s akcenti ma
nu-s emo
aia emo nu schiteaza zambete
io nu inteleg cine dracu-i tunde pe lesinatii astia ...
Bai, sunt 83,67% sanse ca sambata si duminica sa fiu in Constanta![]()
Sunt 100% sanse ca duminica sa fiu de serviciu. Sambata e alta poveste.
Tocmai am aflat ca sunt 98,9% sanse ca sambata sa fiu la datorie, program 7-23 ![]()
![]()
Tocmai am aflat ca sunt 98,9% sanse ca sambata sa fiu la datorie, program 7-23![]()
Si ce te dai cu capu' de pereti, tineai mortis sa vii la mare?
La munca!
E frumos la mare... mai ales ca nu veneam singur... si in plus, mai stiu si o plaja oarecum pustie mai sus de Navodari... ![]()
![]()
O sa ma bat cu ei sa lucrez sambata cealalta...
E frumos la mare... mai ales ca nu veneam singur... si in plus, mai stiu si o plaja oarecum pustie mai sus de Navodari...![]()
Veneai cu prietenul tau?
Plaja aia pustie mai sus de Navodari are acces restrictionat, nu mai poti ajunge cu masina, si pe jos faci vreo 3 ore. In schimb e foarte frumos acolo, mai ales ca-i si-o ditamai conducta de reversare chiar in mijlocul ei. Si chiar daca vii singur iti gasesti repede companie, ai de unde alege intre aia 800 de caini semi-salbatici.
Veneam...
Si alta plaja... "mai putin populata" nu exista pe litoralul romanesc al Marii Negre?
Am auzit ca pe la Portita ar fi ceva, dar nici Corbu n-ar fi de lepadat. La Portita trebuie sa mergi bine aprovizionat, au un singur magazin si-ala cu preturi de 5 stele, iar la Corbu la fel, plaja-i departe de sat, care nu-i chiar atat de scump. Daca nu mergi cu masina personala atunci nu te mai duci, n-are rost.
Alta plaja mai pustie pe vremea asta ar fi aia din Vama, daca faci un efort s-o iei mai inspre bulgari. Dar nu garantez ca n-o sa dai peste alte cupluri emo-gay pe-acolo, se stie, vama ii atrage. La fel, Costinesti, da' nu in week-end.
2 mai?
(asta ar insemna sa dau si pe la tine sambata
)
2 mai nu-i pustie pentru ca-i foarte aproape de sat, si tot timpul sa fataie careva pe-acolo. In schimb e o plaja placuta.
Daca ajungi sambata pe-acolo s-o faci mai pe la pranz, dai un telefon si ne-ntalnim acolo, cu conditia sa vii insotit de mimoza, stiu eu un bar simpatic.
io nu inteleg cine dracu-i tunde pe lesinatii astia ...
alti lesinati ca ei...
Stau cu burta la soare, beau un Becks, ascult Just Jack si infulec hamsii intregi afumate. Credeti-ma, v-au mintit aia de v-au zis sa cereti mai mult de la viata, it can't get any better than this.
mi-e dor de janker_steaua. vreau sa ma mai cert cu el