axl, lasa frate cutitele ninja, cumpara si tu asa ceva:
axl, lasa frate cutitele ninja, cumpara si tu asa ceva:
Cat de tampit, dobitoc si bou sa fiu daca ieri am refuzat un bilet la Kylie? Pentru ca azi, evident, sa se dea totul peste cap si sa stau acasa... ![]()
![]()
![]()
![]()
taci ma, ca putea sa fie mai rau...
putea sa fie bilet la Iron Maiden ![]()
@Marius
Acum incerci sa te consolezi? ![]()
I've had better ![]()
Esti praf maruse, atitudine tipica de emo-kid cu inclinatii gay. Dc concerta un mascul erai prin primele randuri, radiind de fericire si extaz. ![]()
Mai multe adevaruri despre moderatorul nostru in episodul urmator sau dupa ce ma intorc de la pescuit. ![]()
Tineti aproape!
I've had better![]()
Cine mah,Kylie?Era o frumusete cand era tanara...nici acum nu-i de lepadat! ![]()
Culmea e ca ieri ca mi s-a propus biletul stiam ca azi aveam treaba... si azi, tipic, nu mai fac absolut nimic... ![]()
Pinturicchio
NU am zis ca e rea...am zis doar ca am avut mai bune:D
Sigur,mai bune se gasesc tot timpul!
Altfel,noi dupa ce am saliva... :wink:
marus si comunitatea emo in direct la otv, pacat ca incepe meciul ![]()
@ Joga
Sincer iti spun ca "glumitele" tale devin cam personale...
@ Joga
Sincer iti spun ca "glumitele" tale devin cam personale...
ai dreptate... am stat cam mult in soare azi...
ce blat e meciul auxerre - Lyon, sa mai zica lumea ca numai Steaua face blaturi.... ma intorc la emo-kids pe otv ![]()
Am vazut pe siteu official ca scrie la programu de vara ca Steaua va face o gramada de amicale , printre care cu Everton , AEK Athen , FC Red Bull , Besiktasi si Nuremberg !!!! Io stiu ca perioadele de pregatire sunt si ca sa dea incredere jucatorilor
.... da Steaua cu Dica ca atacant dandu-si cu stangu in dreptu cum sa castige cu EVERTON ?!?!?!?! Si BOU de Dica mai si se plange pe la antena 1 ca il injura fani ca vrea sa plece ca nu mai suporta .... pai daca vaca nu alearga ca are ugeru prea mare !!!!!!! X(
si ce-ai vrea? sa jucam cu Avantul Prabusirea si cu Unirea Dej? Doar ca sa aiba moral lesinatii astia? Si cand dau de-o Poli Iasi sau Pandurii sa se impiedice ca fraierii?
Marius, da pe Otv ![]()
la multi ani JADE ... ![]()
Aveti idee daca Banel e Emo ? ![]()
![]()
![]()
Liber pana miercuri!!!!! Alcool scrie pe mine!!!
da si noua nu fii zgarcit!
Ce coincidenta bizara, azi am fost la iarba verde, la un gratar, la un prospect speologic prin calcare sarmatiene in sudul extrem al Dobrogei, si-am dat peste o plantatie clandestina de canepa, intr-o uvala aflata la 100 de metri de granita cu Bulgaria. Prevad o iarna incarcata de vise verzi.
pai domnu axl...cam ce ar trebui sa faca un ultras stelist ca sa ii trimiti si lui macar o mica funie din canepa,asa de vreo 2m, ca sa treaca peste licenta cu bine?
10 lei 5 centimetri, o lungime aproximativ egala cu a unei tigari, de exemplu. Dar n-as putea sa vand funii fara sa le incerc taria.
c'mon guy!
help a brother out!
ca is student...![]()
si am licenta...![]()
si mi-a dat virgil warn ca am fost agresiv:|
ajuta-ma sa nu mai fiu agresiv...
10 lei 10 cm?![]()