vlade .... n-ai inteles nimic... eu faceam comparatie la jocul practicat de Rooney, te ridica de pe scaun... la fel ca fotbalul spectacol practicat de Man Utd.. era o paralela...
dar cum bine se observa nu ai vazut probabil o partida de snooker cap-coada si pe tpicul asta, bagatul in seama aiurea e la moda... :laugh:
Forza Rooney! 4-4 in prima sesiune cu "galbejitul"!
@Joga Bonito ,eu am vazut o partida coada -cap.!
Auzi maestre,de ce crezi tu ca mie mi se pare spectaculos jocul lui Manchester?? Ronnie nu se compara cu o echipa de fotbal. El intra in categoria celor care au un impact asupra spectatorilor ,exact ca Michael Jordan . Eu nu am rabdare sa vad un meci de-al lui Manchester pana la coada(aici ai dreptate cu vizionarea unui joc cap-coada),in schimb ma uit de mult timp la meciuri de snooker.
Si apropos,eram pe topic de mistouri,eu chiar faceam misto cu paralela aia a ta! Sa inteleg ca asta-i doar topicul tau de consideri ca ma bag aiurea in seama?
Nu vreau sa te jignesc, dar TU nu ai inteles nimic! Eu am alt stil,recunosc din prima o ironie fina,un misto subtil...nu dau cu bata in balta cand cineva vine si face un misto fin!
Uite acum sunt off-topic. De ce nu ai adus discutia despre partida de snooker la topicul "Acum la TV". Trebuia sa te admir cumva ca stii tu ce-i un 147,o lovitura cu 3 mante sau un free-ball???Ma uitam la snooker inca de cand era un Jimmy White sau un Steve Davis.Recunosc ,Ronnie este fascinant.Ramane memorabila acea faza cu Peter Ebdon,cand Ronnie ,din plictiseala ,s-a urcat cu picioarele pe fotoliu
PS Citesc cu mare atentie postarile userilor de pe fcsteaua si am ajuns sa recunosc un misto bun din partea unui user. Sunt cativa care merita apreciati.