FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«13103113123133141251»
Joga Bonito28.04.2008 21:52
Daca iti arat haicinciu meu lesini :laugh:

te cred si eu ... o gramada de barbati epilati si cu buzele imbibate de ruj... dar ai dreptate, axl stie sa stearga praful si sa spele vasele e mai potrivit...

ar trebui sa lanseze un "tutorial" sa stim si noi de unde sa apucam blidul sau cum sa executam o miscare perfecta a carpei... :biggrin:

axl28.04.2008 21:57
sa stii ca avem nevoie de indrumarea ta... sau axl e mai potrivit? :naughty:

Declar cu mana pe inima ca n-am agatat in viata mea, consider activitatea asta destul de gay, deci nu-s in masura sa dau sfaturi.

Tactica mea cu strainele e sa le imbat, sa provoc o cearta semi-erudita pe teme intelectuale si-apoi e clar ca orice cearta se termina c-o impacare in cortul ei.

micutZu' Deni29.04.2008 10:27

@Axl , daca tot e blog de zombie , unde sunt pozele cu zombies ??:D

Joga Bonito29.04.2008 12:45
@Axl , daca tot e blog de zombie , unde sunt pozele cu zombies ??:D

da chiar asa.... pune si tu niste poze cu tine si tusat... niste "zombies" desavarsiti...

bodanelu29.04.2008 13:52

voi chiar vreti sa nu`i mai viziteze nimeni blog-ul?

vlad7529.04.2008 14:28

Fratilor,la voi ce zi este,ca eu am ramas fara apa la stergatoare.

bodanelu29.04.2008 14:34

@vlad, dau eu apa.. dai stergatoarele? ca mie mi s-a bulit sitemul mecanic al lor :(

Stanici29.04.2008 14:48

Pe mine ma doare un pic spatele...

Joga Bonito29.04.2008 15:23
Pe mine ma doare un pic spatele...

bine ca nu te doare altceva... spatele se poate "repara", iar zilele petrecute in sant se pot recupera...

O'Sullivan e magnific :yeahh:

yo_marius29.04.2008 15:23

Pe mine ma doare capul...

LE: @Joga

Bai, am vazut in reluare pe Eurosport breakul de 147... super smecher!

Joga Bonito29.04.2008 15:47

ar fi culmea dc trece chinezoiul ala urat de Rooney .... :sad2:

"Racheta" O'Sullivan in snooker e ca si Man Utd in fotbal.... :beer2:

Dc bagi un articol despre tema asta, promit sa las un comentariu :laugh:

vlad7529.04.2008 17:25
"Racheta" O'Sullivan in snooker e ca si Man Utd in fotbal.... :beer2:

Poarta echipament rosu?????? I se mai zice diavolul rosu???

Eu am crezut ca este mai breaz cu un break maxim in plus fata de Steven Hendry.

Joga Bonito29.04.2008 17:38

vlade .... n-ai inteles nimic... eu faceam comparatie la jocul practicat de Rooney, te ridica de pe scaun... la fel ca fotbalul spectacol practicat de Man Utd.. era o paralela...

dar cum bine se observa nu ai vazut probabil o partida de snooker cap-coada si pe tpicul asta, bagatul in seama aiurea e la moda... :laugh:

Forza Rooney! 4-4 in prima sesiune cu "galbejitul"!

stelistul stelist29.04.2008 18:39

@ axl si yo-Marius voi chiar va certati sau e panarama??? :hmmm::chair:

Joga Bonito29.04.2008 19:05

gooooooooooooool Man UTD!

@alina mihaela :wave::kisstogether:

yo_marius29.04.2008 19:08

Offfffffff... azi am dat un ban jumate'! :yeahh: Ce zi buna! Ieri l-am banat pe raducioiu! :yeahh:

@stelistul_stelist

Cine sa fie panarama? :rolleyes:

dee29.04.2008 19:12
vezi tu ca "ecoul" si-a gasit ceva tovarasi prin ungurimea aia a voastra si ... imediat dupa pasti face intalnire cu tinerele sperante! Normal ca nu ma astept sa ne onorezi cu prezenta ... esti la sky in Alpi, nu?

daca e vorba de intalnirea aceea organizata de AISS, atunci,normal ca n-ai sa ma vezi, daca e vorba doar de o barfa amicala la o cafea, de ce nu ... pana pe la 14.00 sunt libera ;) dupa ... adio Cluj, plec din nou pana luni.

@Deni

pe unde te ascunzi? ms de urari, le-am vazut cu intarziere. Lasa halitul prajiturilor si treci la mistouri.

Raul198829.04.2008 19:52

ce imi plac comentatori astea de la Pro TV :yes:

sunt super

stelistul stelist30.04.2008 07:30
Cine sa fie panarama? :rolleyes:

Nimeni!!! Doar am intrebat daca e in gluma cearta sau e pe bune. ATAT Nu am vrut sa supar pe nimeni sau sa jignesc scuze daca te'a deranjat

axl30.04.2008 07:46

E pe bune, ma, panarama aia de Marus a inceput.

vlad7530.04.2008 08:39
vlade .... n-ai inteles nimic... eu faceam comparatie la jocul practicat de Rooney, te ridica de pe scaun... la fel ca fotbalul spectacol practicat de Man Utd.. era o paralela...

dar cum bine se observa nu ai vazut probabil o partida de snooker cap-coada si pe tpicul asta, bagatul in seama aiurea e la moda... :laugh:

Forza Rooney! 4-4 in prima sesiune cu "galbejitul"!

@Joga Bonito ,eu am vazut o partida coada -cap.!

Auzi maestre,de ce crezi tu ca mie mi se pare spectaculos jocul lui Manchester?? Ronnie nu se compara cu o echipa de fotbal. El intra in categoria celor care au un impact asupra spectatorilor ,exact ca Michael Jordan . Eu nu am rabdare sa vad un meci de-al lui Manchester pana la coada(aici ai dreptate cu vizionarea unui joc cap-coada),in schimb ma uit de mult timp la meciuri de snooker.

Si apropos,eram pe topic de mistouri,eu chiar faceam misto cu paralela aia a ta! Sa inteleg ca asta-i doar topicul tau de consideri ca ma bag aiurea in seama?

Nu vreau sa te jignesc, dar TU nu ai inteles nimic! Eu am alt stil,recunosc din prima o ironie fina,un misto subtil...nu dau cu bata in balta cand cineva vine si face un misto fin!

Uite acum sunt off-topic. De ce nu ai adus discutia despre partida de snooker la topicul "Acum la TV". Trebuia sa te admir cumva ca stii tu ce-i un 147,o lovitura cu 3 mante sau un free-ball???Ma uitam la snooker inca de cand era un Jimmy White sau un Steve Davis.Recunosc ,Ronnie este fascinant.Ramane memorabila acea faza cu Peter Ebdon,cand Ronnie ,din plictiseala ,s-a urcat cu picioarele pe fotoliu

PS Citesc cu mare atentie postarile userilor de pe fcsteaua si am ajuns sa recunosc un misto bun din partea unui user. Sunt cativa care merita apreciati.

Joga Bonito30.04.2008 13:42

gata... imi torn cenusa in cap vlade ... :laugh:

esti tru... te rog sa ma scuzi... cred ca eram influentat negativ de Carlsberg :laugh:

ai face o echipa buna de dublu la tenis de masa cu novac... sa stii...

oanna_r3d_and_blu3_4ever30.04.2008 13:59
Fratilor,la voi ce zi este,ca eu am ramas fara apa la stergatoare.

hmmm.....cumva ai apometre si ai venit aici sa cersheshti apa ca sa no mai consumi p a ta..?:)))

axl30.04.2008 14:41

Imi iese o masea de minte pe stanga sus, si-a crescut ce-a crescut pana a spart gingia si-acum am o mare bucata de gingie atarnand in fundul gurii, e nostim, ca si cum as avea 2 omusoare (sau omusori?), unul pe centru si-unul mai pe stanga, si nu ma pot abtine sa nu-l pipai cu limba.

In alta ordine de idei, in seara asta o sa fie vreo 8 mimoze la mine-n casa, discutand in gura mare despre nora pentru mama sau altele asemanatoare. Cred ca o sa ma imbat sau o sa stau dincolo sa ma uit la meci.

oanna_r3d_and_blu3_4ever30.04.2008 14:47
Imi iese o masea de minte pe stanga sus, si-a crescut ce-a crescut pana a spart gingia si-acum am o mare bucata de gingie atarnand in fundul gurii, e nostim, ca si cum as avea 2 omusoare (sau omusori?), unul pe centru si-unul mai pe stanga, si nu ma pot abtine sa nu-l pipai cu limba.

In alta ordine de idei, in seara asta o sa fie vreo 8 mimoze la mine-n casa, discutand in gura mare despre nora pentru mama sau altele asemanatoare. Cred ca o sa ma imbat sau o sa stau dincolo sa ma uit la meci.

ejti nebun...:))

«13103113123133141251»