Bai , care mi-a modificat semnatura ? ![]()
Bai , care mi-a modificat semnatura ? ![]()
Unul dintre ei. Probably the man.
E mai misto asa... ai emblemele asezate "central"... ca o garsoniera la Universitate :laugh:
Erea misto si scrisu ala deasupra .. scria : Steaua Bucuresti - Spre 24
(
M-am imbatat foarte rau aseara, azi mi-a fost rau toata ziua, n-am fost eu insumi.
Tulburari de personalitate? ![]()
Imi pare rau ca nu m-am imbatat acasa ci la un amic, altfel faceam eu niste curatenie pe site-ul asta. Aveam chiar si motive intemeiate, ghinionul face ca nu mi le mai aduc aminte acum, dar oricum, erau foarte bine intemeiate.
Imi pare rau ca nu m-am imbatat acasa ci la un amic, altfel faceam eu niste curatenie pe site-ul asta.
Evident ca axl se refera la sters praful, dus gunoiul, spalat vase & rest of shit pe care le face ca o adevarata gospodina.
Bai pseudo, vezi-ti de rujurile si rimelurile tale, lasa barbatii in pace. Stim noi de ce stergem praful si spalam vasele.
Voi, gospodinele, nu va machiati? ![]()
Nu. In schimb noi nu ne privim organul ca pe un simbol falic, il vedem ca pe falnicul brad carpatin ce este.
LE: Rahat, chestia asta vroiam s-o folosesc pe blog, penisul perceput ca simbol falic.
Te referi la brazii defrisati?
Nu. In schimb noi nu ne privim organul ca pe un simbol falic, il vedem ca pe falnicul brad carpatin ce este.
LOL fraza saptamanii... indraznesc sa zic a lunii... :laugh:
btw, nu e nimic rau in ce face axl... se pregateste pentru un eventual divort... cand o sa ramana singur si procurarea hranei o sa devina o dilema greu de suportat...
PS: in cat timp ajung legitimatiile de la AISS? ![]()
PS: in cat timp ajung legitimatiile de la AISS?![]()
In cat timp este necesar.
@Joga
Voiam sa-i dau tipei din poza aidiul tau... dar cum tu m-ai refuzat cu creatza... :tongue:
Care vrea sa joace Mario? Am jocu exact asa cum erea cel vechi , cand eream noi pustani si ne jucam la "Terminator"( pe televizor ).. care vrea sa ma anunte
Eu mai am putin si il termin , super tare jocu ![]()
yo_marius razbuna-te pe el si da-mi mie idul
)
@maruse, esti evil mah... ![]()
![]()
dc tot suntem la capitolul: "hai sa ne laudam cu aid-iurile pe care le avem" , eu am id-ul la gagica lu' bruno simao (jucator la UTA) :laugh: ... era beat mort, dar id-ul la concubina l-a scris fara greseala... dupa un pahar turnat de "whiskey plimbaretul"
btw, cred ca e premiera... primul profil de hi5 al unui jucator de Liga I, e divulgat pe topicul Luate-as la misto!
http://www.hi5.com/friend/211035151--Brunsimao--Profile-html
:biggrin:
limita de viata: o ora...
@Sebi123
el sa inascut in Romania cand a fost mic si de acea el nu poate sa scrie asa bine romaneste
Nici tu nu prea le ai...cu exprimarea!... ![]()
Joga , idu lu' Golanski nu il ai ?
Nu de alta da poate imi fac o legatura la nevasta-sa ca e buna rau
)
Apropo , Simao saracu la anul joaca in B , nu o sa-i mai arda lui de hi5 ![]()
Ce penal!
Cu sute de mii de euro in cont ii arde de haicinci :laugh:
LE: haicinciu cretzei nu-l ai? ![]()
Uite-l ma si pe portaru de la UTA ... se intituleaza Pantera
))))))
http://www.hi5.com/friend/184663810--pantera--Profile-html
I-a innebunit pe astia haicinciu ![]()
P.S : incredibil ... si Lobont are haicinci =))))))
pe bune maruse, nu o cunosc pe fata...
dar isi plimba cainele prin parc, vizavi de locul in care se dau batalii pe viata si pe moarte la masa de ping-pong...
in pauza dintre seturi, cand mai dam un gatorade pe gat, nu ezitam in a ne "clati" ochii la frumoasa amazoana si cainele ei antipatic... promit sa-mi fac curaj si sa-i cer aidiul de haicinci... sunt tru :laugh:
dar vorba aia: "you scratch my back, I scratch yours... " :laugh:
Bai nene, cine v-a facut ma asa timizi?
Fara sa ma dau rotund, dar la cum arata aia, eu ori ma alegeam cu o lesa peste ochi ori cu nr. de telefon.
Cum sa-ti scape frate? ![]()
sa stii ca avem nevoie de indrumarea ta... sau axl e mai potrivit? ![]()
Daca iti arat haicinciu meu lesini :laugh:
Evident ca axl e mai potrvit, el stie sa stearga praful si spele vase ![]()