Ba da, bah. Iti plang de mila.... Deunazi, radeai de mine ca am prietene virtuale pe mess. Acum cine e prostalaul?
:D:D.
P.S. : Sor-mea ce mai face, agariciule?
Ba da, bah. Iti plang de mila.... Deunazi, radeai de mine ca am prietene virtuale pe mess. Acum cine e prostalaul?
:D:D.
P.S. : Sor-mea ce mai face, agariciule?
Farmecul si valoarea lui Marius rezida din ceea ce da el si nu din ceea ce este el capabil sa primeasca sau sa nu primeasca... inca ![]()
Ma duc sa pregatesc buncarul anti-zombi, am loc doar pentru 4 persoane.
Adica o sa stai aproape confortabil tu singura?![]()
Ma duc sa pregatesc buncarul anti-zombi, am loc doar pentru 4 persoane.
Daca as fi rautacios, magar si porc, as zice ca ai loc pentru inca 3 persoane. Dar nu sunt, sunt bun la suflet, amabil si am un sarm aparte.
Acum cine e prostalaul?:D:D.
Banuiesc ca e o intrebare retorica.
Pe distinsa ta sora inca n-am avut onoarea s-o cunosc.
P.S. refuz sa ma las angrenat in mistouri expirate, mai ales acum cand amenintarea zombilor este atat de actuala. ![]()
LE: acum am vazut ca asta este reply-ul cu nr. 7200
Inainteeeeeeeeeee (asta ca sa parafrazez un mare clasic, si cuceritor de altfel, inca in viata... si virgin dupa spusele unora
)
Sa fac o mica trecere de la zombie la "caini colorati in 2 culori" ..diseara,conjunctura va fi de asa natura incat ma voi afla prin Stefan cel Mare,doriti sa transmit ceva mesaje ?
Sau poate sa initiam un atac zombie ![]()
Daca as fi rautacios, magar si porc, as zice ca ai loc pentru inca 3 persoane.
am spus bine, pentru 4 persoane, evident ca eu n-am nevoie sa ma ascund; cum spunea si porcul, cu un laptop rezolv totul.
Deci nu pot sa cred cu ce gasca de neseriosi incerc eu sa organizez defensiva anti-zombie! Fac apel la seriosi, stimabililor, avem de discutat chestiuni arzatoare, la ordinea zilei!
sunt bun la suflet, amabil si am un sarm aparte.
Sa n-o lungim, esti TRU, chiar TRU-TRU! ![]()
Am plecat sa ma lupt cu zombie din Stefan cel Mare ![]()
TIN SA ANUNT CA MONICA ESTE CEA MAI DRAGALASA FATA DIN LUME. SI CINE MA CONTRAZICE IL MANANC DE VIU. FIERT. COPT. IL JUPOI!!!. SA VA IAU!!!!!
Axle, ca sa intelgi si tu... Monica este un fel de mimoza mea...![]()
Ce este o Monica? ![]()
TIN SA ANUNT CA MONICA ESTE CEA MAI DRAGALASA FATA DIN LUME.
Ma, cred ca o sa te superi dar eu o sa te contrazic aicisela ... doar daca vorbesti de alta Monica decat cea pe care ai stresat-o la meciul ala. MONICA aia este "builded & designed" in cu totul alte scopuri decat o folosesti tu acum!
TIN SA ANUNT CA MONICA ESTE CEA MAI DRAGALASA FATA DIN LUME
A se traduce : am bagat....gol,bah
ATAAAAATTTT
IL MANANC DE VIU. FIERT. COPT. IL JUPOI!!!
Deci mie imi este destul de clar ca acest forum a fost infectat. Stanici e zombie.
Evitati orice contact cu el, daca il vedeti pe undeva fugiti cat va tin picioarele, nu va implicati IN NICIUN CAZ intr-o lupta corp la corp cu el.
Va fi o lupta dura, grea si obositoare dar sunt increzator ca vom pune stop raspandirii infectiei. (pe dracu', we are doomed.)
ce plm inseamna "cana" (a se citi cania - n-am prostiile alea de virgulite de le pun astia pe n) in spaniola?
astia canta sa-ti bei cafeaua cu cana? bagamiash... ![]()
ce plm inseamna "cana" (a se citi cania - n-am prostiile alea de virgulite de le pun astia pe n) in spaniola?
astia canta sa-ti bei cafeaua cu cana? bagamiash...
Ete`l si p`asta mah....d`aia nu poti tu sa dormi ?.....cana inseamna un fel de borcan.
si cum kilu' meu sa-ti bei cafeaua cu borcanu'? Spaniolii astia e boi...
LE:
Am incercat sa vomit, am mancat niste biscuiti asezonati cu margarina atasati la un 3in1 din 2 plicuri (intr-un fel e un 6in2, intr-o cana, nu cania...plm) plus o bomboana de menta... in continuare imi e rau si afara e inorat...
Alo ! Alo
se scrie cana ( cu ~ deasupra n-ului ) si inseamna zahar...deci beti cafeau cu zahar nu cu borcan-ul
@Nico
sa stii ca la asta ma gandeam si eu. reminiscente din viata mea tumultuasa si telenovelistica imi dadeau impulsuri sa cred ca e vorba de zahar...
deci: tomas tu cafe con cana(cania...kilu' meu) , solo la cana (again... plm) da l'aroma.... sau asa ceva, spaniola mea fiind aproximativa si de balta.
Am incercat sa vomit, am mancat niste biscuiti asezonati cu margarina atasati la un 3in1 din 2 plicuri (intr-un fel e un 6in2, intr-o cana, nu cania...plm) plus o bomboana de menta... in continuare imi e rau si afara e inorat...
Bai, baga-ti ceva gretos pe gat ... o soseta folosita ceva ... sigur reusesti! Fa poze si ataseaza-le alaturi de descrierea amanuntita a culorii si a texturii boraturii ... Dar nu aici ... pe alt topic ... poate cu ala de mancare sa-i ajutam pe astia sa slabeasca! Succes!
axl, ce-i cu zombie astia ?:O .. de cine sa ma feresc? :O Poate ca ala este deja... sau? :o:O
axl, ce-i cu zombie astia ?
O explicatie oarecum incompleta:
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...mp;#entry232634
Foarte tare dar ... de unde stii cum aratau aia inainte sa fie zombie ... sau nu se modifica aspectul doar la comportamenta este efectata persoana ... ca ala. :smile:
Deci cand o sa fii fata in fata cu un zombie o sa-ti dai seama.
Axl asta ne taraste pe toti in a-i trai propiile fobii. Cam necinstita faza.