FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«12842852862872881251»
Stanici30.03.2008 11:20

Dee!! Cocktail Molotov nu e acelasi lucru ca ciorba!! Asa ca mai domol cu increderea asta in sine:)). Plus ca nu stiu ce ai putea sa le faci alora cu fumigena - decat daca va intreceti la manifestari ultra, manifestari despre care oricum stiu ca nu ai habar.

axl30.03.2008 11:23

Iata in ce consta procesul de zombie-ficare, dupa infectare:

Dupa 5 ore: - febra, frisoane, usoara dementa, stare de voma, dureri acute in incheieturi.

Dupa 8 ore: - pierderea simturilor din incheieturi si zonele infectate, febra ridicata, dementa grava, pierderea controlului muscular.

Dupa 11 ore: - paralizia partii inferioare a corpului, pierderea totala a simtului tactil, ritm cardiac extrem de scazut.

Dupa 16 ore: - coma.

Dupa 20 ore: - inima se opreste din batut, zero activitate cerebrala.

Dupa 23 ore: - reanimare.

Intervalele orare pot sa difere de la un organism la altul

Stanici30.03.2008 11:25

Zici ca e vorba de o betie periculoasa:)). Cred ca am devenit zombie de vreo 10 mii ori in viata mea.:D

dee30.03.2008 11:26
Dee!! Cocktail Molotov nu e acelasi lucru cu ciorba!! Asa ca mai domol cu increderea asta in sine:)). Plus ca nu stiu ce ai putea sa le faci alora cu fumigena - decat daca va intreceti la manifestari ultra, manifestari despre care oricum stiu ca nu ai habar.

mai Dorule, nu trebuie sa fii mare ultras ca sa stii face o amarata de fumigena : un pic de zahar+nitrat de potasiu, le amesteci la foc mic. Orice gospodina poate face amestecul asta, daca stie doza exacta.

Cum ce poti sa le faci cu fumigena? ii derutezi putin, pana prepari alte amestecuri mai complicate.

In legatura cu cocktailul, e adevarat, nu l-am incercat , insa ce poate fi atat de greu sa pui intr-o sticla benzina si putin ulei de motor si o carpa aprinsa indesata in sticla :)

Joga Bonito30.03.2008 11:29

You Have a 79% Chance of Survival!

Bring the zombies to me! I'm gonna kill the mother-fuckers!

axl30.03.2008 11:29
In legatura cu cocktailul, e adevarat, nu l-am incercat , insa ce poate fi atat de greu sa pui intr-o sticla benzina si putin ulei de motor si o carpa aprinsa indesata in sticla :)

Se ia una bucata sticla (de sticla, fetelor, de sticla, NU plastic), se umple cu benzina. Se lipesc in jurul ei, sub forma unei centuri, 3 sau patru grenade ofensive. Se scoate cuiul uneia dintre ele si se arunca intr-un grup mare (20, 30) de zombie. Se fuge.

Stanici30.03.2008 11:32

DAR. ATENTIE!!! Sa nu va rupeti vreo ungie, ca e mare belea!!!

dee30.03.2008 11:34

@axl

mai bine invata-ne cum sa scapam de zombii daca nu detinem in frigider grenade ofenisve. Eu am dat o "reteta" mai simpla, cu ingrediente pe care le gasesti :)

Joga Bonito30.03.2008 11:36

Stilistul e transformat in zombie, le fel si salonul de infrumusetare, atentie mare!

Noroc cu baietii de la bar, inventivi de felul lor, au baricadat barul. Ultimul refugiu. Rezerva nesfarsita de alcool. :worthy:

Stanici30.03.2008 11:37

Dee. Tu poti sa le trimiti poops pe mess. I-ai tarnsforma in sclavii tai si i-ai putea face sa ii lichideze pe ceilalti.

dee30.03.2008 11:42
Dee. Tu poti sa le trimiti poops pe mess. I-ai tarnsforma in sclavii tai si i-ai putea face sa ii lichideze pe ceilalti.

vorbesti din experienta, nu? :)

doamne ce "puteri" am.... cum de nu m-am gandit, adio cocktail Molotov, adio zeita verde, adio fumigene, adio pistol mitraliera, adio esay bomb ....

yo_marius30.03.2008 11:43

Sa inteleg ca vorbesti in cunostinta de cauza? :whistle:

LE: N-am vazut ca dee a scris acelasi lucru... bagamiash...

Pe de alta parte, asta inseamna ca Staniciu e un specimen cunoscut si recunoscut worldwide.

axl30.03.2008 11:47
Auto-aparare impotriva zombie
5 reguli de baza, respecta-le si poate ai o sansa!

1. Niciodata nu subestima un zombie!
Zombie nu sunt pradatori lipsiti de minte. Sunt mai rapizi si mai sireti decat te-ai putea astepta. Un zombie singuratic poate aparea dintr-o ascunzatoare si poate smulge o bucata din tine uite-asa!

2. Niciodata nu te lupta cu un zombie daca poti evita asta!
Alege confruntarea doar daca te afli intr-un spatiu inchis, de unde nu poti scapa. Zombie nu alearga prea bine, asa ca in spatii deschise fugi cat te tin picoarele.

3. Concentreaza-te asupra luptei! Nu te lasa dominat de frica!
Nimeni nu te poate pregati complet pentru prima ta confruntare cu un zombie. Aspectul grotesc, mirosul infernal si miscarile nearticulate ale unui zombie te pot face, la prima vedere, sa te blochezi fizic si psihologic. Nu trebuie sa reactionezi pripit la aparitia primului tau zombie. Concentreaza-te asupra unei serii de lovituri care, aplicate, iti pot creea prilejul de a o taia de-acolo.

4. Nu-l lasa sa te prinda!
Din momentul in care un zombie te prinde in bratele lui nu mai ai nicio sansa. Deci, prioritatea ta e sa eviti si sa te eschivezi imbratisarii lui.

5. Cauta ajutor medical dupa orice confruntare!
Intotdeauna cauta si gaseste ajutor medical dupa o confruntare cu un zombie, indiferent daca ai rani vizibile sau nu. Virusul poate intra in organism printr-un mont julit, o zgarietura infima, o vanataie mai pronuntata.
Stanici30.03.2008 11:47

Dap, cunosc un oarescare admin gras si libidinos care a fost influentat de "butoanele" apasate din Cluj. Dar EU, razboinicul luminiii- ajutat de ucenicul meu de nadejde si ochelarist de curand - l-am sos de sub influenta nefasta a Fortelor Raului.

NicoSoulSteaua30.03.2008 11:50

zombie_bunny.jpg

Zombie Bunny !!!

axl30.03.2008 11:54

Nu stiu cati dintre voi au deja pus la punct un plan de urgenta in caz de invazie zombie dar v-as fi recunoscator daca am face un brain-storming pentru a creea unul. E o problema de actualitate, la naiba!

Stanici30.03.2008 11:56

Hai ca fac eu primul pas. Intentionez sa ma imbat grav in seara asta. Voi?

NicoSoulSteaua30.03.2008 11:58

Eu aduc asta :

funny_pictures_zombie_survival_kit_1cs.jpg

yo_marius30.03.2008 11:59
Hai ca fac eu primul pas. Intentionez sa ma imbat grav in seara asta. Voi?

Daca as fi rautacios, as spune ca in seara asta tu cauti "o copila" de 15 s-o vrajesti cu farmecul a la Bond, James Bond.

Dar nu sunt rautacios, deci nu voi spune asa ceva. :rolleyes:

Stanici30.03.2008 12:01

Mdeap - ce noroc pe capul meu ca esti tu un monument de bunatate sufleteasca. Jet, bah!

yo_marius30.03.2008 12:04

Acum ai fost rautacios... :excl:

axl30.03.2008 12:05

Alo, alo!

Deci zombie, nu misto-uri expirate, da? Ne concentram asupra adevaratei probleme, nu ne pierdem in persiflari. Ati mai fi asa de veseli daca ati simti in ceafa rasuflarea fetida a unui zombie? I don't think so.

NicoSoulSteaua30.03.2008 12:06
Daca as fi rautacios, as spune ca in seara asta tu cauti "o copila" de 15 s-o vrajesti cu farmecul a la Bond, James Bond.

Dar nu sunt rautacios, deci nu voi spune asa ceva. :rolleyes:

Spre deosebire de altii care tanjesc dupa o poza cu iubitele altora...ca deh,ei sunt mai "impiedicati" de fel, Groh,are si cu ce,si cu cine...cu locatia a stat cam prost,dar se rezolva vikend-ul viitor .. :thumbsup:

tu ce farmec ai ? a la Pepe ? ( latin-lover care esti )

axl30.03.2008 12:08
tu ce farmec ai ? a la Pepe ? ( latin-lover care esti )

Pepe le Pew.

yo_marius30.03.2008 12:08
Alo, alo!

Deci zombie, nu misto-uri expirate, da?

Nu-s mistouri expirate. Sunt rautati gratuite din partea unuia dintre noi. Zdreant-O sa nu plangi. :kisstogether:

LE: @ Nico

Porti ochelari? :nono:

«12842852862872881251»