Ai vrea maaaa tu sa "jet" ... dar eu cred ca "stropi" ca dusu'!
:biggrin:
asa... si?
LE: Hai sa vedem P.M.-urile alea!
voi citit PM-urile utilizatorilor? ![]()
hhhuuuuuoooooooo ![]()
Lasa marus ca-s la ea de mult! Crezi ca d'aia-ti raspunde asa ... imediat la intrebari?!?
@ 3xyo, dv nu?
Bah, nu aveti haz, sunteti plictisitori si fara vlaga. Vax... terminati pe viata, zici ca sunteti santisti, nu va suport, sunteti LOOOOOW.
nu suntem noi Low mah.. de cand ti-ai luat jandarm tu ne vezi asa. Nu mai vezi culoarea... ![]()
@ 3xyo, dv nu?
noi nu ![]()
Poate sa faca cineva un topic despre politica? Sa nu ma apuc sa poluez un articol deja poluat si mai mult...
Cum frate sa sustii Noua Dreapta??? hai sa facem d-astea, ungurii fac miting pe 15, astia (ce or fi ei, nationalisti cred ca se spune) fac contra-miting... ![]()
Bah, nu aveti haz, sunteti plictisitori si fara vlaga. Vax... terminati pe viata, zici ca sunteti satanisti, nu va suport, sunteti LOOOOOW.
Poate tu baaaa, negrule in fundul sufletului! Bine zicea bodanelu ... 10X
Ce caterinca de sondaj!
Sondaj
Pe ce loc va termina Dinamo?
Locul 2
Locul 3
Locul 4
Locul 5
Locul 6
Pe sapte(7)! :smile:
Frumusetea e ca sondajul e cel de pe site-ul oficial, oamenii au realizat deja ca n-au sanse la Locul 1.
Sunt prea optimisti...n-au sanse la primele 4 locuri!
Parerea mea... ![]()
acum chiar ca nu au ![]()
ce caterinca de tragere la sorti pentru CL. Oare cand o fi fost ultima tragere la sorti ''pe bune''?! ![]()
Gomoritilor! (Nu toti, ca unu-i din Sodoma)
Acum m-am trezit, cu aceeasi durere de cap. Partea buna e ca mi-am amintit cateva din intamplarile de aseara. Partea si mai buna e ca am nr. de telefon al unei gagici in agenda tel.
@maruse cum ti-ai dat seama? e cumva singurul numar.
apropo.. vezi ca mai sunt bilete la meci la peluza II. sau cel putin asa anunta presa
... vezi ca mai sunt bilete la meci la peluza II. ...
D'aia avem topic de mistouri
... si daca ma gandesc bine ... asta-i si motivul pentru care suntem colegi cu marus pe acilea :biggrin:
LE. Irina, axl, delPiero, terminati cu offtopicul ca va ia "gaia"!
@maruse cum ti-ai dat seama? e cumva singurul numar.
da, e singurul numar adaugat aseara pe la 7 si ceva la care in dreptul numelui apare "alexandra-buna de ****"
despre bilete... "Presa romana, la **** presa romana!!!"
LE: mi-a dat cineva o poza cu noul model japoneze. se pare ca nu-i nici o problema sa intri cu astea.
superb!
Ceva mai devreme un oarecare mã trimitea la cratițã... ![]()
Câtã inteligențã! Câtã profunzime în vorbele astea...
Ceva mai devreme un oarecare mã trimitea la cratițã...![]()
stii sa faci chiftele? ![]()
stii sa faci chiftele?![]()
Simona Sensual stie, i-a facut lui Cioaca.