marus promit aici! ... daca nu te "rezolvi" pana in august ... te duc o seara la ONE MILLION ... On my charge ... cadou! ![]()
...
le2. same :smile:
marus promit aici! ... daca nu te "rezolvi" pana in august ... te duc o seara la ONE MILLION ... On my charge ... cadou! ![]()
...
le2. same :smile:
refuz sa fiu angrenat in mistouri d-astea, nemisto
nu ca m-as uita la asa ceva...
1.Atata timp cat esti pe un topic de mistouri,fie ele misto sau "nemisto" nu exista refuz,doar accept.
2. Orice negare,de fapt,intareste un adevar...deci,negi ca te uiti...dar de fapt NUMAI asta faci
@ novac
Tu vrei sa-l termini de tot ducandu-l la One Million ?
Daca l-ai fi vazut la primul gol al Stelei,o luase in brate pe A_M ![]()
fericire maxima,ce sa mai ? regret ca n-am imortalizat momentul,cine stie cand mai are ocazia asta ?
mistoul mistoului : Tudor a declarat ca se va duce sa antreneze la copii,pentru ca si-a dat seama ca a gresit in meciul Steau-CFR Cluj si n-a acordat 2 penaltyuri "care a favorizat Steaua" ...CE VORBESTI MAH ?
alooooooooooooooo
d-soara Nico,
WTF???
ai auzit cumva de euforia (sau "betia") golului pe care o traiesc suporterii fanatici cand echipa lor marcheaza?? hmmm... ma simt urmarit si vanat mai ceva ca Tudor care, btw, a spus si ca a gresit la cotul primit de Goian (trebuia eliminat Cadu, parca...) si la cel primit de Dica (atunci cand Dica a luat galben).
oricum Tudor e stelist si trica e un jeg... si "muri" e o mizerie.............
@Nico
Aiurea...euforia golului..nu stia cum sa faca sa se lipeasca si el de Alina si sa o i-a in brate,ca si lipitoarea aia de Stanici de altfel.Crezi tu ca astia mai aveau ochi pentru meci..ce drq ![]()
LE:Stanici cu doamna lui,a nu se intelege ca tot cu Alina..da ?
Pai logic ca nu...doar am fost langa ei,si ochiul meu de jandarm vigilent a vazut.Eu am luat-o pe marmota in brate,care era in dreapta mea,caci in stanga nu ma baga nimeni in seama :biggrin:
@Nico
:biggrin: ...sa inteleg ca si al tau era in combinatie cu astia ?
era in combinatie cu aparatul foto...n-a scapat nimic ![]()
era in combinatie cu aparatul foto...n-a scapat nimic![]()
asta ce vrea sa insemne? ![]()
@ Maruse(mo)
asta inseamna ca a fost atent la meci si nu la fetele din jur,dar cum la tine momentele in compania fetelor sunt foarte rare,daca nu chiar lipsesc cu desavarsire,ai profitat si tu de prezenta...
ca sa terminam polemica asta fara rost le invit pe Alina si/sau Marmota sa infirme cele spuse aici! ![]()
LE: WTF inseamna
(mo)
![]()
![]()
prea tari EMO(
)ticoanele astea!!!
ia mai maruse(mo) si de la mine una ... meritata de altfel ![]()
Si cu astia asa se face: ![]()
marus este ........... altfel ![]()
!
un fapt interesant...
ieri, baietii de la primarie au turnat beton pentru a face un trotuar uniform( da da, au facut trotuarul..
). ceea ce se pare ca nu au luat in considerare, a fost multitudinea de catei comunitari care s-au "ceva" in munca lor. asadar, acum cand am venit acasa, un tip cu o galeata de beton astupa urmele lasate de comunitari ![]()
@ novacel
faptul ca tu esti diferit, nu inseamna automat ca eu sunt altfel ![]()
![]()
Marus, nu intelegi ... tu esti mai "altfel" decat noi oamenii ... normali. Nu ca ai fi anormal, nu a zis nimeni asta! facem noi baietii misto de tine!
prea tare cainele!!! pardon, le chien... ![]()
Ma, voi nu aveti gusturi ![]()
Luati
@Buga
![]()
, altaaa...mai tare =))
</a>
@c.Ronaldo: fiecare cu propriile gusturi
, vroiai sa zici ca nu corespund gusturile noastre cu ale tale
![]()
![]()
![]()
![]()
Yon sora sorra soo/yes ee shooo, ooo!!! Cat de tare!!! merita 3x ![]()
LE. TULIBU LIBU DUCHOO ...boo, este cel mai tare video!
Daaaa, de ce nu intrebi tu pe prietenul tau ... moderatorul? Ti-a dat papucii, gata? =))
Poate-n c@r -ul vanatorilor ...
hmmm, asa boo zici ca "facea" curvasaraie ...
bah, sa-mi bag **** in engleza lu' aia!!! ![]()
ken leee SMS bulgaroaica terminata!!! ken leee ![]()
LOOSERS!
uite bha aici!!! melodie si dans tipic rromanesti!!!
@boo
stii ca eu...
... cum sa-ti spun... eu... stii ca eu niciodata nu...
... cum sa fac eu asa ceva?
uite, hai sa ne-mpacam! ![]()
![]()
![]()
"Esti deschis la minte/Eu la pantaloni - hai sa ne-mpacam!?![]()
LE: Inca una care e bucuroasa ca vine 8 martie, ziua eeeeeiii :