eu o sa-ti zic GETA, parca e mai tru... ![]()
eu o sa-ti zic GETA, parca e mai tru... ![]()
Geta sa fie :biggrin:
Bahh..Geta-i sor-mea bah ![]()
Baieti, lasati-o in pace, e valabila fata, a scris impotriva legii lui mitica. Respectati-o, hahalerelor!!
ce GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL a dat Fabregas!!!
SMF... ce echipa!!!
Vezi ca esti offtopic
hai ma nenea Stefan, nu ma lasi si pe mine?
mesaj editat de MINE(pai ce puiu meu)
multam Stanici, dar sunt obisnuita si cu atacurile, chiar daca vin de la stelisti...
Vezi ca esti offtopic
asa le ziceti aici ... :O ce topic european ![]()
LE. da ma da este 2-0, si? avem si noi televizoare!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Arsenaaaaaaaaaaaaaal!!!
Theoooooo Waaaaaaaaaaalcooooooooott!!!! ![]()
@ Geta
nu te ataca nimeni fata, cu atat mai putini stelistii (aici sunt numai cetateni, sunt o gasca... be carefull)
eh, am mai fost eu atacata si pe aici.. si injurata si amenintata...
Dar na, ce nu te doboara, te face mai puternic ![]()
imi curge o jumatate de lacrima... BRB :laugh:
du-te cu Domnul...
I'ote, lumee! Pana si 3xYo si-a dat seama ca Marus prefera sa se duca cu domnul decat cu doamna... Perspicace, gagica, nu gluma:D.
...bla bla bla.....grupul politicienilor bautori de apa plata cu lamaie, propune premierului o noua echipa.... bla bla bla.........
sursa: blogu' ei
esti tru!
@Irina, vrei sa fii prietena mea?
m-am hotarat sa fiu fanul galezilor de la Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysilio gogogoch F.C. ![]()
Irina, vrei sa fii una dintre prietenele lui Axl? Are nevoie de simpatie, consideratie si afectiune.
Irina, evita-l pe axl...
Bine ai venit intre noi: ![]()
Dadaaa, mai bine ia-l pe JB, ca e somnambul!
interesant... e 2 fara ceva, si apar tot felul de membri...
azi-dimineata, Novac imi zicea ca l-a vazut pe "maestrul" Gutza printre noi... ![]()
LE. Irina, asa este, cum zice stanici. Decat axl-u care te foloseste si te arunca precum pe un obiect (nu pot sa zic mai multe dar vuieste forumu') ... mai bine cu Joga ... asta nu-ti face nimic
dar scrie niste versuri dementiale baiatul asta ... si mai este si putin artist. ![]()
LE azi: baaa, ai dat-o si tu pe versuri?!? <<nu-i alege fata p'aia 2/(ca) sunt... naspa, amandoi.... lalala/lalala>> offf, invidioasa mica!
Sexul ne scapa de dureri si boli
Nu e menit doar sa perpetueze specia. Sexul practicat regulat ne mentine tineri si sanatosi. Cel putin aceasta e concluzia unui grup de oameni de stiinta condusi de profesorul Alexander Poleyev, de la Universitatea din Moscova, Rusia.
Conform profesorului rus, unul dintre cele mai bune tratamente pentru cei care au suferit un preinfarct e o partida sanatoasa de sex. Hormonii eliberati in corp in timpul orgasmului actioneaza exact ca un medicament pentru inima, ajuta la mentinerea elasticitatii vaselor sangvine si la oxigenarea celulelor.
Dar cei care fac dragoste nu isi protejeaza doar inima. O partida de amor e un bun analgezic, deoarece ajuta la inlaturarea durerilor reumatice, DE DINTI si a migrenelor. In timpul orgasmului, pragul dureros e mai ridicat cu 40%. Acesta, spune Poleyev, este motivul pentru care masochistii suporta tot felul de torturi fara a da impresia ca sufera. Chiar si ranile se vindeca de doua ori mai repede in cazul celor care au parte de satisfactie in pat.
Despre faptul ca ?sexul arde calorii? s-a tot vorbit. Acum s-a demonstrat ca in 4,5 minute de sex se ard tot atatea calorii cat in 15 minute de jogging. Pe langa kilogramele pierdute, femeile mai au un motiv de bucurie. S-a dovedit ca afectiunile pulmonare (bronsita, pneumonie) sunt mai rar intalnite la doamnele si domnisoarele care TIPA atunci cand au un orgasm.
Si oamenii de stiinta francezi incadreaza sexul in randul leacurilor minune, fiind de parere ca datorita contractiilor care au loc in timpul unei partide de amor uterul e ?fortat? sa elimine microbii si patogenii vinovati de majoritatea afectiunilor.
MAKE SEX, NOT WAR
![]()
LE: @ Irina
nu-i alege fata pe aia 2... sunt... naspa, amandoi. ![]()
interesant... e 2 fara ceva, si apar tot felul de membri...
azi-dimineata, Novac imi zicea ca l-a vazut pe "maestrul" Gutza printre noi...
Mda...interesant noul membru...ce sa este oare ? sper ca nu raia,si nici ciuma ( ca doar ne-am obisnuit cu dubla,tripla personalitate..dehh) Cat despre Gu(I)tza l-am zarit si eu pe acilea...
bah... m-am stricat de ras!!!
uitati si voi ce melodii asculta AXL
:laugh: :laugh: :laugh:
De unde stii la ce filme se uita Marus ? aa,le urmariti impreuna,asta era
refuz sa fiu angrenat in mistouri d-astea, nemisto
ca tot a venit vorba de telenovele, in clipul
nu ca m-as uita la asa ceva... ![]()