desi nu credeam, se pare ca fata (femeia, whatever...) perfecta s-a nascut!
bruneta este pur si simplu perfecta! ![]()
desi nu credeam, se pare ca fata (femeia, whatever...) perfecta s-a nascut!
bruneta este pur si simplu perfecta! ![]()
Baaaaaaaaaaa, mai e un pic si vad iar pe Steaua!!!!! Si tu umbli dupa pretexte de palme de urs pe internet. Low, foarte low...
bruneta[/url] este pur si simplu perfecta!![]()
nu e creatza....esti sigur ca ea e? ![]()
in proportie de 73.28 %
maruseeee, lasa ba dracu pretentiile ca ajungi fata batrana! oricum toate sunt la fel, difera doar gustul si mirosul atunci cand este intuneric ...
e secret... profesional! ![]()
in curand voi deschide "Perfect Woman Models Agency" ( e trade mark btw, sa nu va vina vreo idee..) ![]()
PWMA by Marius=- PAM PAM
incredibil... you've read my mind!!!
"pam-pam"-ul n-are cum sa lipseasca, e deja "a piece of me" :laugh:
Ce mai face lumea p`aci?
30 pagini de cand n-am mai intrat:D
hm..am uitat cine esti tu..lolec sau bolec...
hm..am uitat cine esti tu..lolec sau bolec...
:laugh:
dupa poza aduce a "2 stupid dogs" sau "dumb & dumber" ![]()
Azi dimineata!! HAI Steaua!!! ![]()
.... VACO, pai muraturile nu ies bune daca nu pui sare cata trebuie!!!!
aia ziceam si eu ![]()
![]()
![]()
ca sa-l citez pe Novac, vazand zbaterile unor colegi de forum comentez si eu aici in freezone:
Doamneeee, Marmota, te comporti mai rau ca o idioata ranchiunoasa, secondata de Bodanelu , caruia ii place "atitudinea papagalului" Felicitarile mele, tineti-o tot asa! :biggrin:
p.s vorbeam cu un alt coleg de form si-l intrebam ...
" - sa ma simt jignita ca ma face cineva raioasa?
- nu te-a facut raioasa , te-a facut "ca raia"
va rog sa interpretati la fel spusele mele, sa faceti diferenta intre o idioata si ca o idioata ![]()
CAAAT FIIIIGHHHHT!!! MIAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUU!
:d:d
LE.... HAI Steaua!!! ! ![]()
PS. Ce mistouri nasoale se fac in ultima vreme!
PS. Ce mistouri nasoale se fac in ultima vreme!
desi am pierdut cat fight-ul nu-mi pare rau. am descoperit-o pe Katherine McPhee
so worthed
Bah, care stiti un detergent bun pentru site-uri? Ca eu, unul, as vrea un site "mai curat, mai alb, mai stralucitor".
daca il vrei mai alb du-te la dinamu, aia se dau mai arieni de felul lor.
Bai sovinule xenofob care esti... ai inchis singurul loc din site care era curat si in care era vorba despre iubire intre oameni si pace pe pamant si de un public de sampions lig. Om rau cu suflet mare:)).
In alta ordine de idei, astia care se bazau pe mine pentru bilete- o veste proasta: le-am vandut si am plecat in Grecia cu banii
. Acum stau impreuna cu cele doua sclave ale mele si devoram "sex on da bici". Muahahaaa.. ce v-am mai tras-ooo!!
m**e bisnitarilor! ![]()
Muahahaaaa. Cica i-au caftit deja pe 3 cheferisti care cumparasera 20 de bilete.. Cuum, fraate, si batuti si cu banii luati?
. Prea tare!
Pfff, cu tine nu ma cert pana nu am biletele in mana(mai-mai, baiat bun).
Ai luat-o si tu pe urmele mele ? ne purtam cu manusi cu Satanici pana ne da biletele,si apoi sa vezi capace ce-si ia...dar poate-l apara jandarmul de data asta :biggrin:
@ Stanici ...Bravo ma ...
( despre ultimele noutati ..ce sa este oare? )
Plm... se pare ca o sa fiu in semiarest la acet meci.. cu limita la bere, etc.
Limita de bere,o sa stai lipit cu superglue ( il aduc eu daca tu n-ai ) ...dar de scandat,injurat ..oare om avea parte ? Muhaaa,a pus deja stapanire jandarmul pe tine ? Na..sa nu mai razi de altii ( app...sunt printre invitatii de la 16 ? )