daca nu esti creatza... ne despartim... aici si acum, in fata intregii lumi (nue vb de buga, ea nu ma vede ) :sad2:
buga...
(de martisor..)
ne despartim dar sa nu uiti ca tre sa-mi dai jumatate din avere ..ca na...asa e legea :laugh:
daca nu esti creatza... ne despartim... aici si acum, in fata intregii lumi (nue vb de buga, ea nu ma vede ) :sad2:
buga...
(de martisor..)
ne despartim dar sa nu uiti ca tre sa-mi dai jumatate din avere ..ca na...asa e legea :laugh:
asa le zice Marus la toate, ca are 3 apartamente inchiriate, 2 masini si yahtu' ala cu care se plimba Copos.
De martisor, cu multa dragoste, pentru fetele de pe forum:
, ![]()
@ Fane si JB
Multumesc....pe 9 Martie va invit la mucenici si la 44 de pahare...cu vin,bere,ce va doreste inimioara...avem de toate..dar nu pentru toti :tongue: ( asta asa pentru ca am avut o zi,saptamana "deosebita" )
Hahahazliilor.
Treci la "regim" sefu' axl! Hubul te indeamna sa te pocaiesti! E posibil oare?
Eu am ramas singurul baiat serios. Buga, asa-i ca ma iubesti? ![]()
![]()
E clar, am gripa. Ma dor OO-le de la atata stranutat.
@Nico
..esti tare buna cu noi,uite vin cu o idee:
Da-i lui Joga mucenicii si o sa ma sacrific eu cu cele 44 de pahare..ca deh,sunt nascut mai devreme.
Ei,ce zici ?
@ Fane
S-a notat :wink:
@Nico
Iar lui Stanici..cotoare de mere ![]()
Nu pot sa-i fac asa ceva porcushorului....cel putin pana-mi primesc biletul pentru duminica :biggrin:
..dar nici dupaia...mi-i tari drag de el,cand il vad asa mic si neajutor...
sper sa nu fie prin zona ca se va transforma intr-un porc cu coarne ( de lauda)
@Nico
Si pe tine te-a vrajit cu biletele ? :laugh:
Sa vezi ce drag o sa-ti mai fie cand o primesti un telefon si o sa auzi: Nico,stii..eu am incercat,am facut tot posibilul..dar si la televizor se vede bine :laugh:
Fane, Azzido, pot sa fac reclama la un HUB de FIFA 07 & 08? Ma adresez strict jucatorilor de FIFA. Voi deschide un topic separat, bineinteles. Poate va alegeti si cu cativa cotizanti la AISS.
Gasiti cei mai buni jucatori online, o adevarata familie s-a format acolo.
Sper ca v-am convins! Daca nu v-am convins, asta e...
bai asta, pe mine nu ma intrebi daca ai voie? sunt si eu acolo, chiar daca pentru 5 minute... ![]()
@ Fane
Neeehhh...a tinut sa ma informeze ca am biletul asigurat si va ajunge si-n posesia mea ca altfel isi ( i se ) rupe fashu'
In plus de asta,nu mi-ar face mie Stanici asa ceva,m-am purtat mereu frumos cu el ( mai putin atunci cand e beat,ca nu-si mai aminteste nimic :laugh: )
Hahalera mai esti...ai si atacat hai faiv-ul (A) ....intelegi tu
Fetelor gata-s si eu cu urarile impachetate in versuri si imagini frumoase ... va doresc sa vi se intample numai lucruri bune in viata, sa fiti puternice in lumea asta a barbatilor si
... atunci cand sunteti jos sa aveti puterea sa reveniti !
Aveti aici un exemplu de trupa de fete care au reusit asta, bravo lor! DIXIE CHISKS VIDEO
Mdaaaa, continuam ... piesa de GRAMMY
LE. Asta-i tarziu de tot ... un ultim video ... sper eu, suficient de "bine" facut incat sa va faca sa gugaliti dupa povestea lor,
DIXIE girlz!!! :
Novace ca de obicei ...la inaltime
Hai ca incet,incet ne urati cate ceva fiecare...mai de bine,mai putin bine...( pe 9 martie e randul nostru la urari,sa vedeti atunci ce de
)
Who's next ? Maruse ...
@Nico
Nimic nu scapa..sunt peste tot si Marus doarme.
Foarte bine...fii vigilent
si Marus doarme....visand la creata LUI ( ar vrea el )
Noapte buna!
@joga
Vise erotice
nu dorm domne' , lucrez! clar?
Nico, eu ma gandeam sa vin cu martisor in peluza duminica dar, daca esti asa grabita, fie. uite un
cu ocazia zilei de 1 Martie ...bla...bla... usual shit ![]()
P.S. daca am calculat eu bine, Fanel e singurul care duminica sta la Tribuna cu colegii lui pensionari :laugh:
Buey hahalero..
Am un banner de agatat acolo..daca eu nu..atunci cine ?
@ Marus
Pai doar n-ai pretentii la Dl Fane sa stea cu huliganii...si care va sa zica duminica o sa fii in peluza cu noi ![]()
..hmm o iei si pe creata ? intrebarea asta,asa ca sa lucrezi mai cu spor ![]()
PS : multam pentru martisorul virtual,il astept si pe cel real duminica ...adica o victoriei a Stelei ![]()