Nuop. Nu pot sa te ajut. Am trecut de 13 ani, varsta maxima acceptata de diva.
Nuop. Nu pot sa te ajut. Am trecut de 13 ani, varsta maxima acceptata de diva.
vecina mea e o vaca ce se crede soprana. si imi urla in cap de la ora 9 ![]()
Da' ce, John, ai fost cumva la bautura toata noaptea? Iar acum si cele mai frumoase sunete iti par ragete? Betivule.
Fire-ti ai dreaq de ratati !
Multumim. Urla invidia in tine (ca sa citez dintr-un clasic).
Si ca sa citez alt clasic trecut in nefiinta......Sh`apoi deh....de M.Preda
Da' ce, John, ai fost cumva la bautura toata noaptea? Iar acum si cele mai frumoase sunete iti par ragete? Betivule.
nu, doamne fereste. aseara am stat cuminte acasa, am baut un ceai verde, dupa care am participat la un concurs de cultura generala, pe care l-am si castigat. :laugh: :tongue:
Sh`apoi deh....
Sh`apoi deh ..... Fane are un fiu de care nu stia , normal sa fie suparat ..... ![]()
@Fane , tu esti obsedat ca lumea sa scrie Fane cu F mare .... ![]()
poate sa-mi spuna cineva ce inseamna atunci cand visezi un cap de mort,intr-un cosuletz de ghiocei,asezat pe pamant,intr-o cupa de excavator pe malul Marii Adriatice???
psihiatrul mi-a spus ca-s paranoic.......da-l dracu'....si acu' il vad cum ma urmareste din scara blocului....
Marius. Ti-am mai spus, daca te hoatarasti sa te sinucizi si nu gasesti puterea de a merge pana la capat, te ajut cu cea mai mare placere. Doar ne cunoastem, nu? A! Si sa fie dupa ora 5, sunt la munca pana atunci.
Insanatosire (de tot) grabnica!
Marius eu te-am avertizatde 2 ori pan' acu' ca esti paranoic, da' n-ai vrut sa ma crezi
ma,stiam eu ca mai e cineva cu ala in scara si ma tot urmareste din umbra!!!!!!! frumos iti sade d-soara!!!
@stanici
inca nu,e plin bucurestiul de fete......mai putin inteligente sa zicem.....LIFE IS GOOD!!!
@Fane , tu esti obsedat ca lumea sa scrie Fane cu F mare ....![]()
Little Lolec (double L sau Little Lol) in loc de Fane cu F mare e mai simplu Bre Iepure si gata!
Eu sunt mai greu de cap.. mai putin inteligente = PROASTE?
Mie tocmai din cauza alora imi vine sa'mi iau campii.
Eu sunt mai greu de cap.. mai putin inteligente = orice vrei tu sa
si apropo:"sick my duck"= imbolnavi-mi-ai ratoiu??
O doamne...gandeste-te si tu putin si nu mai pune intrebari din astea...nu de alta dar s-ar putea sa raspunda
si nu e de dorit!
Marius - e in legatura cu ceva sex oral
:D:D.
caut un asasin cu sange rece. plata in cash. numai trebuie sa muncesti toata viata ta.
rog seriozitate
Yeeees in sfarsit cineva face ceva! Multumim dr.adrian9 aka dr de la 9 pentru efortul financiar de a ne scapa de oier!
Daca e doctor de la 9, poate ma ajuta si pe mine cu niste chestii.
.
@ stanici
pastilele se dau numai dupa reteta si o consultatie in prealabil.....
deci,te asteptam cu bratele deschise si gratii la ferestre!!:wink:
Gratiile respective sa fie de sex feminin. Adica, na, din partea ta nu pot sa fiu sigur de nimic. wink
Adica, na, din partea ta nu pot sa fiu sigur de nimic. wink
mah....nu-mi vine sa cred ca o sa-ti zic
la un moment dat denii a zis ceva care m-a uimit!!!deci :"nu poti avea incredere nici in tine,zici ca "flatulezi" si cand colo iti umplii pantalonii de kk"
Ce au de-a face gratiile cu pantalonii plini de kk? Esti dezaxat, my friend. Cred ca ar trebui sa te/ne scapi de chinuri. Sinuciderea ramane o varianta.
Sinuciderea ramane o varianta.
e adevarat ca datorita unei circumstante favorabile ai scapat de Craciun, insa asta nu-ti da dreptul sa-ti faci de cap,ok? tine minte 3 verbe: a taia, a parli, a opari.