FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«11821831841851861251»
yo_marius11.01.2008 20:19

@ a lu' Daniel

tinand cont ca am ratat prima intalnire AISS din anul' asta sunt destul de nervos...asa ca te rog sa-ti pastrezi baietii "fini" sau "faini" pentru/in tine!!!

P.S. tot @ a lu' Daniel

pentru greatza iti recomand sa storci 3 lamai intr-o cana....daca este prea acru poti sa pui si putina miere....

P.S.S.

@ ronnie

copywright-ul iti apartine m***@*** ne-a servit o adevarata lectie de engleza pentru care ii multumesc si acum.....

Dany's11.01.2008 20:20

Eu l-am schimbat primu' ce face omu' face si maimuta:)))

c.ronaldo1711.01.2008 20:26

Oare care`i maimuta?

(Intrebati filozofii,noi nu vrem sa ne gandim!)

Dany's11.01.2008 20:28

M-am exprimat destul de clar,acolo tu trebuie sa deduci.;))

yo_marius11.01.2008 21:49

"Partidul Noua Generatie are o orientare de centru, cand la stanga,

cand la dreapta, de la caz la caz."

"Daca marcam un gol la inceput, pe urma putem si sa jucam si la 0-0."

"Pe tata nu putea sa-l atinga nici o femeie, ca-i zicea: "Ia mana de

pe mine, ca-mi moare o oaie""

jijidiotul in toata "splendoarea" lui!!!

Mama are cu 21 ani mai mult decit copilul sau si peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama.

Intrebare: UNDE e TATAL?

Aceasta problema se poate rezolva matematic; nu e atit de dificila cum pare.

Observatii: Trebuie sa te gindesti atent la intrebarea: 'Unde e tatal?'

SOLUTIE:

Copilul are azi X ani si mama Y ani, stim ca mama are 21 ani mai mult decit copilul.

Deci:

X + 21 = Y

Stim ca peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama.

Deci putem scrie urmatoarea ecuatie:

5 (X + 6) = Y + 6

Inlocuind Y in prima ecuatie, rezulta:

5 (X + 6) = X + 21 + 6

5X + 30 = X + 27

5X - X = 27 - 30

4X = -3

X = -3/4

Copilul are azi -3/4 dintr-un an deci are -9 luni. Din punct de vedere matematic putem confirma si proba ca mama in acest precis moment concepe copilul.

Rezultatul:

TATAL este PESTE MAMA

novac11.01.2008 21:53
...cred ca in curand voi putea manca si o pulpa de pui.....sa nu mai zic de carnea de vita

marus, scuza-ma ca te deranjez, iarasi, dar nu ma pot abtine... tu mananci in fiecare zi carne ? :blink: trebuie sa fii tare bogat :tongue: Misto....

LE. d. Dani! Eu te stiu de undevaaaa....Acum ca te-am vazut... cred ca am fost colegi de gradi !

danimarcu11.01.2008 22:28

@yo - era sa spun ca tatal e la palat!... :wacko:

Joga Bonito11.01.2008 23:32

Ec es alpmatni uc aserp anamor eleliz aetsa??? Azaetnevni irurefsnart etsep irurefsnart... Icin un iam ep enic as derc dnac dihcsed eleraiz ed trops! Apsan uar!

Misto! Dau un berbec, in perfecta "stare de functionare" la primul "forumist" care se prinde ce am vrut sa zic mai sus. Maine la 12:00, anunt castigatorul ;) ...

alina_mihaela11.01.2008 23:42

ai mey chiar asa de greu o fii ???

traducere :ce se intampla cu presa romana zilele astea ?? inventeaza transferuri peste transferuri ...nici nu mai (am) pe cine sa cred cand deschid ziarul de sport ! naspa rau !!

eeee parca suna mai bine !!! :wink:

danimarcu11.01.2008 23:53

Oare s-a chinuit mult sa scrie invers? :unsure:

novac11.01.2008 23:54
Misto! ....

Maine la 12:00, anunt castigatorul ;) ...

Mah Joga, maine la 12 sa dai berbecul! la fata! Si defineste aia cu stare buna.... revizia este facuta?

Joga Bonito12.01.2008 00:13

Mai sa fie... Si credeam ca sunt singurul pe aici. Ati raspuns destul de prompt (wtf? nu mai doarme lumea la ora asta? )

Din fericire pentru mine, alina_mihaela a castigat premiul pus la bataie de organizatia non-profit "Turma Noua Generatie". Cu aceasta ocazie, tin sa o felicit si sa-i urez "zile placute" cu respectivul berbec.

ps: Dc vrei iti trimit o copie dupa catalogul firmei, sa-ti alegi eventualele optiuni suplimentare. Mustata tip Clark Gable la fenomenalul pret de 5 lei si 20 de bani!

:happy: I'm back in business.

danimarcu12.01.2008 00:16

Si locul doi nu se alege cu nimic?

Macar vreo mioara ,ceva...? :rolleyes:

Joga Bonito12.01.2008 00:22

Scump domn'le... Avem resurse limitate pentru transferuri, pardon premii.

danimarcu12.01.2008 00:26

M-as multumi cu mioara,nevasta lui Jiji :biggrin:

Sa o smotocesc un pic...

novac12.01.2008 00:48
M-as multumi cu mioara,...Sa o smotocesc un pic...

cum se cheama mah, zmotocelala cu mioarele? :unsure: .................. zoofilie parca :tongue: :tongue:

@Joga, dar mai era cineva cu un premiu in porci, ceva....zilele trecute. Cred ca a fost cioaca! N-am mai auzit nimic.

Stanici12.01.2008 04:28

Hmmm. Este ora 6.20 si sunt beat. Extrem de beat. Mi-am pierdut ochelarii, cravata si busola. Smf in ele. Oricum, sunteti niste alcoolici. Mars!!!

dee12.01.2008 05:03

@Joga Bonito,ne subestimezi .... eu zic sa treci la o alta provocare :P

Presa inventeaza si exagereaza orice doar pentru a vinde un numar in plus, asa ca nu vad de ce tabloidele de sport ar trebui ocolite de acest 'fenomen'. E perioada transferurilor, deci, hai sa "facem" transferuri din condei, dupa cateva zile retractam. Am ajuns sa nu am incredere in presa nici cand vine vorba de meteo :))

propun eu alta provocare: in ce sens se deplaseaza autobuzul din imagine?

autobuzdj6.jpg

anunt castigatorul la ora 13.00!

Novac, nu-mi bausem cafeaua la ora aceea, deci nu eram fresh, mai uit si eu :P

Deci, anunt castigatorul si-i voi inmana premiul surpriza la ora 13.00!

novac12.01.2008 06:39
@Joga Bonito,ne subestimezi .... eu zic sa treci la o alta provocare :P

ma lady ma, ne subestimezi ... sau ne iei la misto. Vrei sa-ti rezolvam noi, moca temele! Nu mere asa.

later: aaaa, si daca raspundem in versuri primim si alea 10 puncte bonus???

LE. la cat ai zis ???? .... :biggrin: Si acum fara mistouri ma. Te-ai trezit acum? adik esti lucida?

dee12.01.2008 07:02
later: aaaa, si daca raspundem in versuri primim si alea 10 puncte bonus???

daaaaaa, 5pct pentru rima imperecheata, 7pct pentru rima incrucisata, 10pct pentru monorima si 15pct pentru rima alba :D Let's start this contest!

le1: am si un bonus de 20 pct : "la ce ora se va trezi azi porcusorul Stanici?"

raspund eu prima 14.37!

le2: aberez si sunt lucida.

novac12.01.2008 07:21
le1: am si un bonus de 20 pct : "la ce ora se va trezi azi porcusorul Stanici?"

raspund eu prima 14.37!

stii cum esti tu acuma ... cand futica nu futache. Ba se ia de tine si nu-i bine, ba te manca daca nu! sau crezi ca nu te prinde nimeni cu "pantalonii in vine"? sau tu nu ... ?

By the way - stii cumva cand se sfarsesc reducerile la austrieci? aloooo deee ... receptie! ... iar a adormit!!! :tongue:

Dany's12.01.2008 08:06
Hmmm. Este ora 6.20 si sunt beat. Extrem de beat. Mi-am pierdut ochelarii, cravata si busola. Smf in ele. Oricum, sunteti niste alcoolici. Mars!!!

Iti pierzi si capu',iti dau un prieten sa bei cu el?

Dar bea numai apa

novac12.01.2008 08:08
Iti pierzi si capu',iti dau un prieten sa bei cu el?

MAHHHH, tu nu vezi ca vb cu o lady!??? Ce te bagi asa in discutie?

@ dee, la asta nu-i dai decat juma din puncte, sa fie clar!!!! mai ie si minor...

dee12.01.2008 08:17
By the way - stii cumva cand se sfarsesc reducerile la austrieci?

aha, NOVAC- fashion victim in perioada reducerilor! :))

btw, Dany's nu se baga in seama (ca altii) , a fost invitat ;)

novac12.01.2008 08:23
aha, NOVAC- fashion victim in perioada reducerilor! :))

stii cum este ... fiecare om are o proasta pe langa casa (iar am fost magar) :biggrin: :biggrin: Serios acum, chiar vreau sa dau o tura pana acolo sa-mi schimb colectia de casual! trebuie sa fii chiar bou sa cumperi de aici cand ai alternativa asta... si eu bou nu sunt!

LE. fatoo, ti-ai mai luat unu la grupa mica! (iarasi esti suparacioasa!) :ohmy:

«11821831841851861251»