Mah, care stiti cum se joaca la 6 din 49? Ca mi-ar trebui si mie cam 1,2 mil din aia 8 sau 9, cati se pot castiga astazi. Nu am jucat in viata mea, deci.... astept sfaturi. Prietenesti, da! nu ma puneti sa pun banii pe cine stie ce martoaga!
mha novac...fii atent....sfatul meu:
pasul1:iti iei un apartament cu 4 camere,2 proiectoare de lumina semi-profesionale,imprumuti de la prieteni 3-4 telefoane cu camere video de macar 2 megapixeli,pui 3 copilasi sa-ti deseneze ceva pe niste hartii (decoru' deh) si cam gata!!!iti mai "trebe" un nume pentru televiziunea de buzunar,QTV sau daca iti lasi imaginatia sa zburde YTV sau....te descurci tu!!
pasul2:faci mare tam-tam ca pui un bilet la loto,eventual ti-l iei pe Ogica asociat,cureti 3-400 de dobitoci de vreo 200-300.000 de coco,bagi un bilet la 'sto care costa vreo 50.000 (sa le dai ceva la fraieri) ii dai partea lu' Ogica si-ti ramane si tie ceva acolo sa-ti iei un pachet de orbit si-o cola dietetica :wink:
P.S. m-am culcat la 5 dimineatza....fortat de imprejurari acu' sunt treaz......am ochii rosii(nu ala accidentat) fara lentile si fara efecte fotografice de proasta calitate....ma doare si stomacu'......fucked' up day ....cel putin asta mi-au prevazut astrele......desi eu nu-s berbec.....dar cateodata ma simt....in fine,iar am inceput cu prostiile.....acu' pun o frana sa vad daca un dus ma ajuta cu ceva....