Daca Marus ar fi fotbalist, atunci ar fi fundas. Daca ar fi trait pe vremea lui Stefan cel Mare sigur ar fi fost curtean. Si acum probabil lucreaza in curierat.
Daca Marus ar fi fotbalist, atunci ar fi fundas. Daca ar fi trait pe vremea lui Stefan cel Mare sigur ar fi fost curtean. Si acum probabil lucreaza in curierat.
Daca ar fi jucat fotbal ar fi fost varf impins in spatele portii
Ah ce bine e din nou la lumina .... dupa ce am fost inchis in cochilie (am luat ban ) o zii , pentru magariile de aseara ..... sa stiti ca nu am fost io , a pus Forza intunericului a lui Axl stapanire pe mine .... ![]()
Deni, nu te lasa! Baga mare pan' la 2000!
Daca ar fi jucat fotbal ar fi fost varf impins in spatele portii
fanule stii ce e culmea?? chiar am jucat fotbal o perioada la nivel semiprofesionist prin D,apoi am promovat in C si......m-au dat afara ca pe Elton...eram peste valoarea echipei!!
am si legitimatia de jucator ca proba fizica daca esti interesat
nu,autografe nu mai dau de cativa ani!!
@axl
eram mijlocas defensiv....daca jucam fundas cine stie?? poate acum posta noul Goian pe forum....
@fanu' meu
spre deosebire de tine care joci atacant la buzunare si varf de fanion,eu totusi am avut o oarece treaba cu sportul asta!!
fanule stii ce e culmea?? chiar am jucat fotbal o perioada la nivel semiprofesionist prin D,apoi am promovat in C si......m-au dat afara ca pe Elton...eram peste valoarea echipei!!
eram mijlocas defensiv
Uite unde era noul Lovin...
Bravo Marius , acum chiar i-ai facut-o !!! I-ai demonstrat ca esti un barbat adevarat .... ![]()
LE : Sau noul Radoi , sau Ov. Petre ...... Marius , daca inca mai poti , continua tata ![]()
Trimite-i si tu un DVD lui Jiji poate te remarca,doar are ochiul format!
Deni, vezi cum si ce scrii, poate te mai paste o pauza.
Deni, vezi cum si ce scrii, poate te mai paste o pauza.
Da nu am jignit si nu m-am luat de nimeni .... de ce dati mereu cu muci pe mine ??
((
Trimite-i si tu un DVD lui Jiji poate te remarca,doar are ochiul format!
i-am trimis lu' aditza Ilie....a zis ca e cam neclar si incetosat.....
Pai daca i l-ai trimis si tu zgariat la om...era stricat dvd-ul, asta-i treaba...
i-am trimis lu' aditza Ilie....a zis ca e cam neclar si incetosat.....
Eee, nu i-a placut omului cum colaborezi cu linia de fund.
nu i-a placut omului cum colaborezi cu linia de fund.
clar!!! cica am valente ofensive!!! doar ca pe postul meu "joaca"(mai mult o fig. de stil) romica surdulica....n-am avut nici macar o sansa!!!
Incerci si tu mai incolo!!
Da nu am jignit si nu m-am luat de nimeni .... de ce dati mereu cu muci pe mine ??((
Citez Stanici "Ca esti Onanist"
Ba io snt bagator in seama !!! Ba nu sunt labagist !!! Capish ?!?!? ![]()
@Stelistub , daca imi mai zici o data ca sunt onasist , te bag pe unde ai venit !!!
:laugh:
Criss citeste regulamentul parca nu ai voie sa postezi asa postul trebuie sa fie cat mai clar
@Danny ai grija cu Gogu ca daca-l lovesti tare,cine stie ce se intampla
L******T poate iei ban iar
Copiii, D&D, ora de joaca s-a terminat! Nu mai aveti voie la calculator, mars la somn! :tongue:
Taci ba carabinierule !!! ![]()
stelistubule, iara te bagi in seama ? ce nu e clar ? laugh ? haipa
Nu ar fi buna ideea de a face un topic "Ajutor" unde daca avem probleme sa postam, sa fie un loc, nu fiecare pentru orice problema deschide separat topic. Doar o parere
Si nu puteai sa postezi asta pe topicu de propuneri ?? ![]()
@Stelistub .... ba Cristian sabah , mai lasane si dute la prima aia a ta ! ![]()
Anunt pentru Coltul Vesel, mai ales ala junioru`: Mha, faceti`va de cap noaptea asta cat mai puteti ca de Luni, hop.. scoala.
Ba de ce trebuie sa strici tu toata distractia si sa ne aduci stirea asta ca incepe scoala luni .... ca poate unii nici nu stiu cand incepe ... :laugh:
PS :Io am aflat ieri ca incepe luni scoala ![]()