@Danny
Faci tu ce faci sa cazi in picioare...si nu mi-ai spus unde sunt facute pozele ?..e clar ca le-ai facut toate o data / in aceeasi zi.
@Dee
Ooooo...ce surpriza sa te avem aici printre noi !!!
@Danny
Faci tu ce faci sa cazi in picioare...si nu mi-ai spus unde sunt facute pozele ?..e clar ca le-ai facut toate o data / in aceeasi zi.
@Dee
Ooooo...ce surpriza sa te avem aici printre noi !!!
@ Dee- am inteles ca ai papagali si viata de zi cu zi, nu numai pe net?
am un singur papagal, unu si bun, ok?
ma gandeam insa sa-mi maresc colectia si sa-mi achizitionez un porcusor
) groh, groh ...
Fane - n-ai precizat daca e placuta sau neplacuta surpriza. Hai sa votam, stiu eu sigur ca nu ii plac gesturile astea. Eu cred ca e neplacuta. Dar, cum eu apreciez lucrurile rele, ma aflu in fata unui paradox:)).
Dee- stiu ca vroiai sa lucrezi la Zoo cand erai mica. Grow up! Ramai la papagali.
Eu cred ca e neplacuta. Dar, cum eu apreciez lucrurile rele, ma aflu in fata unui paradox:)).
deja ma simt mai bine, vad ca ti-ai revenit .... continua, te rog ![]()
nu uita, jumatate+1!
S-ecule, imi place de tine, esti cu un MM peste maimuta, cand nu esti cu un cm sub un porc
Da, mi-ar fi placut la Zoo, dar e ok si aici ... pot sa-mi exercit dresajul.
later: sa ma apuc sa-mi sterg din mesaje? care luna preferi?
Parca spuneai ca te opresti la 400 de posturi.
"S-ecule, imi place de tine, esti cu un MM peste maimuta, cand nu esti cu un cm sub un porc
Da, mi-ar fi placut la Zoo, dar e ok si aici ... " - inseamna ca esti zoofila.
Oricum, din partea celorlalti care posteaza pe aici, tin sa iti multumesc pentru ca ii consideri subiecti care pot fi dresati.
am un singur papagal, unu si bun, ok?ma gandeam insa sa-mi maresc colectia si sa-mi achizitionez un porcusor
) groh, groh ...
Eu cand m-am oferit sa-ti daruiesc unul ai ales Euroiiii....si era un porcusor special...l-as fi daruit cu atata dragoste
Porcii lu` Nico
Dee ia porcii lu` Nico
Porcii lu` Niiiccoo
Dee ia porcii lu` Nicoo.
Nico, ai mare grija cand spui cuvantul "porc". Sa nu inteleaga domnisoara gresit - daca e sa se ia dupa aspectul fizic... you know..
Dee - deja ti-ai luat grade de dresor? Mai ai de practicat pe papagali pana sa faci fata unui porc veritabil.
P.S. Ma apuc sa scriu o carte :"Dee pleaca" - apoi "Dee se intoarce"- apoi "Dee nu stie nici ea ce vrea, pana la urma."
Pe cand o noua retragere lacrimogena?
Pe cand o noua retragere lacrimogena?
nu-mi place sa te vad plangand, S-ecule, deci am sa te scutesc pentru o perioada.
Cu siguranta ma voi retrage, cand voi considera eu ca e necesar.
Aaa - nu, stai linistita! Ma interesa ca vroiam sa imi continui seria de romane de proasta calitate. Si pentru a tine cu sufletul la gura o adunatura de imensa de idioti (cei care or sa cumpere cartile), trebuiesc si faze lacrimogene. Hai, ca tu te pricepi cel mai bine la chestiile melodramatice.
Nico, ai mare grija cand spui cuvantul "porc". Sa nu inteleaga domnisoara gresit - daca e sa se ia dupa aspectul fizic... you know..
Mda.Ufff daca as fi avut o poza cu acel porcusor poate as fi convins-o mai usor sa-l accepte... ![]()
@ Dee
...era asa mic si nevinovat...dar mai ales jucaus .Nici n-ai idee cu ce viteza ar fi ajuns la tine....fara urme
Precizare fff importanta...e un porcusor cu 4 picioare ( asta ca sa fiu sigura ca s-anteles corect )
Ma interesa ca vroiam sa imi continui seria de romane de proasta calitate.
doamne, ce adevar graiesti ![]()
o sa te reclam la OPI ( Oficiul de Protectie al Iq-ului)
Eu nu inteleg nimic, abia am sosit din viscol.... Citesc si mai umplu punctelepunctele.
Dee- da-ne si noua o poza cu papagalul, te rog (asta daca nu are si el probleme de silueta ![]()
Nico- same cu borcul sau borcica, ce ai tu acolo. este de guineea? si cret?
"o sa te reclam la OPI ( Oficiul de Protectie al Iq-ului) " Asa sa faci. Si sa reclami si eroina principala ca da apa la moara trogloditilor. Oricum, romanele se vor baza pe fapte reale - deci...
fratilor aveti zapada?
aveti zapada?
DAAA! azi dimineata am crezut ca visez cand am simtit zapada biciuindu-mi fereastra.
@novac
papagalul e de fapt un canar cu un penaj galben-verde, o EA... si da, are si ea dimenisuni de invidiat ![]()
Ce ma, voi chiar n`aveti zapada? La mine e de 2 saptamani zapada pe jos.. zapada inchetata, bineinteles. Mi s-a acrit de atata alb. Vreau soare.
PS: Vreau porcu lu` Nico.
"PS: Vreau porcu lu` Nico"
Nu cred ca il vrei, crede-ma pe cuvant.
Vreau porcu lu` Nico.
Din pacate nu se poate....e un porc special pentru Dee,dar ea ma refuza
insa pana la urma tot il va primi...neanuntata.Si sa vezi atunci durere,la inimioara :biggrin:
PS Stiu ca e grav ce spun.dar ASCULTA-L pe Stanici...E spre binele tau :tongue: Si acum imi vine sa plang cand mi-aduc aminte.Iarta-maaa steag3
Din pacate nu se poate....e un porc special pentru Dee,dar ea ma refuza
n-ai inteles, stiu SIGUR ca porcusorul s-ar simti mai bine cu o alta stapana ...
sau stapan
)
Libertate pentru porcusori!!!!
Si la cratita cu fuemeile.
bah...kilu' meu
cate apropouri nesubtile de care s-a prins si denii.....ma asteptam la mai mult de la voi mah........
P.S. bugaboo!!!!!!!!!!!!!!!
papagalul e de fapt un canar cu un penaj galben-verde, o EA... si da, are si ea dimenisuni de invidiat![]()
poti sa ai si un strut in casa, ca nu te mei crede nimeni. Dovada foto? . Oricum ai ramas cu multe raspunsuri datoare...... voi reveni, daca nu-ti revezi atitudinea:).
LE. Ronaldo, multumim mult, stim....daaa fetele?
Fascinant. Mai mult de un sfert din userii online vizualizeaza acest topic.
Topic cu porci.