FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«11451461471481491251»
fane_casieru'02.01.2008 20:01

@Danny

Faci tu ce faci sa cazi in picioare...si nu mi-ai spus unde sunt facute pozele ?..e clar ca le-ai facut toate o data / in aceeasi zi.

@Dee

Ooooo...ce surpriza sa te avem aici printre noi !!!

dee02.01.2008 20:11
@ Dee- am inteles ca ai papagali si viata de zi cu zi, nu numai pe net?

am un singur papagal, unu si bun, ok?

ma gandeam insa sa-mi maresc colectia si sa-mi achizitionez un porcusor ;)) groh, groh ...

fane_casieru'02.01.2008 20:13
UPS !!!
Stanici02.01.2008 20:14

Fane - n-ai precizat daca e placuta sau neplacuta surpriza. Hai sa votam, stiu eu sigur ca nu ii plac gesturile astea. Eu cred ca e neplacuta. Dar, cum eu apreciez lucrurile rele, ma aflu in fata unui paradox:)).

Dee- stiu ca vroiai sa lucrezi la Zoo cand erai mica. Grow up! Ramai la papagali.

dee02.01.2008 20:16
Eu cred ca e neplacuta. Dar, cum eu apreciez lucrurile rele, ma aflu in fata unui paradox:)).

deja ma simt mai bine, vad ca ti-ai revenit .... continua, te rog :)

nu uita, jumatate+1!

S-ecule, imi place de tine, esti cu un MM peste maimuta, cand nu esti cu un cm sub un porc :D Da, mi-ar fi placut la Zoo, dar e ok si aici ... pot sa-mi exercit dresajul.

later: sa ma apuc sa-mi sterg din mesaje? care luna preferi?

Stanici02.01.2008 20:17

Parca spuneai ca te opresti la 400 de posturi.

"S-ecule, imi place de tine, esti cu un MM peste maimuta, cand nu esti cu un cm sub un porc :D Da, mi-ar fi placut la Zoo, dar e ok si aici ... " - inseamna ca esti zoofila.

Oricum, din partea celorlalti care posteaza pe aici, tin sa iti multumesc pentru ca ii consideri subiecti care pot fi dresati.

NicoSoulSteaua02.01.2008 20:22
am un singur papagal, unu si bun, ok?

ma gandeam insa sa-mi maresc colectia si sa-mi achizitionez un porcusor ;)) groh, groh ...

Eu cand m-am oferit sa-ti daruiesc unul ai ales Euroiiii....si era un porcusor special...l-as fi daruit cu atata dragoste

c.ronaldo1702.01.2008 20:25

Porcii lu` Nico

Dee ia porcii lu` Nico

Porcii lu` Niiiccoo

Dee ia porcii lu` Nicoo.

Stanici02.01.2008 20:34

Nico, ai mare grija cand spui cuvantul "porc". Sa nu inteleaga domnisoara gresit - daca e sa se ia dupa aspectul fizic... you know..

Dee - deja ti-ai luat grade de dresor? Mai ai de practicat pe papagali pana sa faci fata unui porc veritabil.

P.S. Ma apuc sa scriu o carte :"Dee pleaca" - apoi "Dee se intoarce"- apoi "Dee nu stie nici ea ce vrea, pana la urma."

Pe cand o noua retragere lacrimogena?

dee02.01.2008 20:37
Pe cand o noua retragere lacrimogena?

nu-mi place sa te vad plangand, S-ecule, deci am sa te scutesc pentru o perioada.

Cu siguranta ma voi retrage, cand voi considera eu ca e necesar.

Stanici02.01.2008 20:46

Aaa - nu, stai linistita! Ma interesa ca vroiam sa imi continui seria de romane de proasta calitate. Si pentru a tine cu sufletul la gura o adunatura de imensa de idioti (cei care or sa cumpere cartile), trebuiesc si faze lacrimogene. Hai, ca tu te pricepi cel mai bine la chestiile melodramatice.

NicoSoulSteaua02.01.2008 20:47
Nico, ai mare grija cand spui cuvantul "porc". Sa nu inteleaga domnisoara gresit - daca e sa se ia dupa aspectul fizic... you know..

Mda.Ufff daca as fi avut o poza cu acel porcusor poate as fi convins-o mai usor sa-l accepte... :unsure:

@ Dee

...era asa mic si nevinovat...dar mai ales jucaus .Nici n-ai idee cu ce viteza ar fi ajuns la tine....fara urme

Precizare fff importanta...e un porcusor cu 4 picioare ( asta ca sa fiu sigura ca s-anteles corect )

dee02.01.2008 20:48
Ma interesa ca vroiam sa imi continui seria de romane de proasta calitate.

doamne, ce adevar graiesti :D

o sa te reclam la OPI ( Oficiul de Protectie al Iq-ului)

novac02.01.2008 20:51

Eu nu inteleg nimic, abia am sosit din viscol.... Citesc si mai umplu punctelepunctele.

Dee- da-ne si noua o poza cu papagalul, te rog (asta daca nu are si el probleme de silueta :)

Nico- same cu borcul sau borcica, ce ai tu acolo. este de guineea? si cret?

Stanici02.01.2008 20:53

"o sa te reclam la OPI ( Oficiul de Protectie al Iq-ului) " Asa sa faci. Si sa reclami si eroina principala ca da apa la moara trogloditilor. Oricum, romanele se vor baza pe fapte reale - deci...

cRiss4Steaua02.01.2008 20:54

fratilor aveti zapada?

dee02.01.2008 21:00
aveti zapada?

DAAA! azi dimineata am crezut ca visez cand am simtit zapada biciuindu-mi fereastra.

@novac

papagalul e de fapt un canar cu un penaj galben-verde, o EA... si da, are si ea dimenisuni de invidiat ;)

c.ronaldo1702.01.2008 21:03

Ce ma, voi chiar n`aveti zapada? La mine e de 2 saptamani zapada pe jos.. zapada inchetata, bineinteles. Mi s-a acrit de atata alb. Vreau soare.

PS: Vreau porcu lu` Nico.

Stanici02.01.2008 21:07

"PS: Vreau porcu lu` Nico"

Nu cred ca il vrei, crede-ma pe cuvant.

NicoSoulSteaua02.01.2008 21:09
Vreau porcu lu` Nico.

Din pacate nu se poate....e un porc special pentru Dee,dar ea ma refuza :( insa pana la urma tot il va primi...neanuntata.Si sa vezi atunci durere,la inimioara :biggrin:

PS Stiu ca e grav ce spun.dar ASCULTA-L pe Stanici...E spre binele tau :tongue: Si acum imi vine sa plang cand mi-aduc aminte.Iarta-maaa steag3

dee02.01.2008 21:10
Din pacate nu se poate....e un porc special pentru Dee,dar ea ma refuza

n-ai inteles, stiu SIGUR ca porcusorul s-ar simti mai bine cu o alta stapana ...

sau stapan ;))

Stanici02.01.2008 21:11

Libertate pentru porcusori!!!!

Si la cratita cu fuemeile.

yo_marius02.01.2008 21:13

bah...kilu' meu

cate apropouri nesubtile de care s-a prins si denii.....ma asteptam la mai mult de la voi mah........

P.S. bugaboo!!!!!!!!!!!!!!!

novac02.01.2008 21:18
papagalul e de fapt un canar cu un penaj galben-verde, o EA... si da, are si ea dimenisuni de invidiat ;)

poti sa ai si un strut in casa, ca nu te mei crede nimeni. Dovada foto? . Oricum ai ramas cu multe raspunsuri datoare...... voi reveni, daca nu-ti revezi atitudinea:).

LE. Ronaldo, multumim mult, stim....daaa fetele?

c.ronaldo1702.01.2008 21:18

Fascinant. Mai mult de un sfert din userii online vizualizeaza acest topic. :) Topic cu porci.

«11451461471481491251»