Ba voi snteti copti ?? Ce nu intelegeti din fraza : Nu sunt ala !!!
@Luummi , dc nu ma mai adopti ??![]()
Ba voi snteti copti ?? Ce nu intelegeti din fraza : Nu sunt ala !!!
@Luummi , dc nu ma mai adopti ??![]()
Atunci pune o poza cu tine, sa fim siguri ca nu esti tu ala.
Danny, sheep loverule care esti!! Exact genul de taran de oras, care nu are niciun pic de gust si care se da sex simbol. Esti naaaspa, baaaaaa!
Astept surioarele sa ia 4-5 metri altitudine si sa inceapa: " Dar, de fapt, e oook saracul baiat!".
@stanci-canci
la faza ai dreptate....tricou naic(made in bangladesh) de 200.000 din europa,pantaloni 3/4 la fel,probabil vreo 350.000 perechea si adidasi no name made in taiwan!!
da' trandafiru' face toti banii!!!!!!!!!!!
Ba da inghitirati rau basina lu fane ....
)
...... sheep loverule care esti!!
Stanici, vezi ca nici oile nu mai sunt ce au fost. Astia cauta medicamente pentru GAY SHEEP, vezi: http://www.time.com/time/magazine/article/...1582336,00.html
Fane' iar te doare ''capu''
Deni nu mai incerca sa prostesti lumea asa pe fata. Ala esti tu si cu asta-basta!
Pedofila, Bugaboo pedofilaaa!
bugabooooooooooooooooooo
nu pe denii!!!!!!!!!!
pick me,pick me...me,me.............here in the back......pick me pls!!
pai buga....yo ma uit doar la johnny bravo
hubba,hubba,hubba
:wink:
app imi dai aidiu ala?? :wink:
Marius - spune-i ca te uiti la "Clona" - poate iti merge asa. Muahahahaaa. GAY....
@stanci
clona s-a terminat mah!!acum nu ma uit decat la "prison break" si "alias"
si app,TU vorbesti de telenovele???TU???? cel mai mare fan in viatza al serialului "fetitele powerpuff" (sau cum s-o scrie...)
@buga
"ala micu'" are ignore(ceea ce va recomand tuturor,btw) deci nu avea cum a mi-l dea.....
Bah- eu ma uit la "fetitele plm" in speranta ca or sa se dezbrace fraierele pana la urma. Nimci nu stii..
asa e mah stanici!!!
si yo care ma uitam la clona pentru "peisajele superbe din mexic" , nu pentru actritele alea hispanice care mai aratau cate ceva,cateodata...in fine,you're the man!!:wink:
P.S. hai buga azi....
LE: d-aia nu intelegeam nimic??? oricum peisajele din Brazilia sunt similare cu cele din Mexic(fapt fara relevanta deoarece NIMENI nu se uita la peisaje),iar actritele erau de nota 7.50-8.00(ceea ce e destul de mult...)
hai azi cu aidiu ala........:wink:
ma denii....cum se numeste parcul asta??
daca nu ne spui tu poate mai gasim pe cineva din Valcea sa ne ajute :wink:
din cate am vazut eu in poaza ai, nu prea pare parc din valcea.
din cate am vazut eu in poaza ai, nu prea pare parc din valcea.
Pai cmu sa te intelegi cu prostii ??![]()
Ba da inghitirati rau basina lu` Fane ....)
Daniel copil rau... ESTE PENTRU ULTIMA DATA CAND ITI SPUN ...macar la nume foloseste litera mare TU`I GRAMATICA MASII!!!
Avantajul partzurilor virtuale stii care este ?....ca nu miros !
Si acum doar intre noi ...este ca ai fi tinut trandafirul in gura daca nu avea spini ?...nebunuleee !!!
Lasa-l, Fane, sa intre aripeii pe forum si sa vada cat de "tari" sunt stelistii. Si mai radeam de aia ca sunt analfabeti.
Ba io ma chinui sa scriu cu liniuta si toate alea , si va luati de mine ca nu am scris FANE cu litera mare ?!?!?!? Chiar am avut intentia sa scriu cu litera mare numele , si mereu am ... da imi mai scapa .... ![]()
Ba io ma chinui sa scriu cu liniuta si toate alea , si va luati de mine ca nu am scris FANE cu litera mare ?!?!?!? Chiar am avut intentia sa scriu cu litera mare numele , si mereu am ... da imi mai scapa ....![]()
asa e Danny cand esti cantitate neglijabila...se mai intampla...DAR DE CE NUMAI LA MINE ????
asa e Danny cand esti cantitate neglijabila...se mai intampla...DAR DE CE NUMAI LA MINE ????
Ca ai numele mai scurt
) ... uite ca sa ma revansez ... Fane , Fane , Fane , Fane , Fane ,Fane , Fane !!! Multumit ??![]()
Si acum doar intre noi ...este ca ai fi tinut trandafirul in gura daca nu avea spini ?...nebunuleee !!!
lovere care esti ma Denii!!! macar recunoaste.....:wink:
@buga
i'm still waiting....
@Fane
ia nu mai face tu pe profesorul, nu de alta, dar profesorul e o persoana care se face treptat inutila ![]()
@Danny
concentreaza-te, nu uita triplu edit daca e nevoie, nu e nici o rusine!
@Marius
pentru ca te apreciez .... am sa te ajut, deja nu se mai poate ![]()
Oricum, esti naspa, mah!
Poate te invata Bugaoo sa scrii corect.Sau surioara. Si inca ceva - faptul ca ii folosesti numele cuiva fara a folosi majuscula denota o lipsa clara de respect. Iar Fane, macar pentru etatea lui inaintata, merita respectul nostru.
@ Dee- am inteles ca ai papagali si viata de zi cu zi, nu numai pe net?