pytycrys,e fix **** generala daca nu iti pasa liceul!Tu ce vrei sa faci la facultate??!Si pare-mi-se ca habar nu ai ce inseamna stres de corigenta!
stresul de corigenta ti-l produci tu ! ba,nu va inteleg,daca nu esti corigent sau repetent in liceu inseamna ca nu ai facut liceul,ca nu esti in pas cu lumea ?
daca nu esti corigent sau repetent in liceu inseamna ca nu ai facut liceul,ca nu esti in pas cu lumea ?
Da.
Daca nici macar baut la ore nu ai fost, e mai grav.
ba da,am fost,de vreo 2 ori ! o data la teza la romana (si-am luat 9 50 :> ) si o data la ora de psihologie ..
stresul de corigenta ti-l produci tu ! ba,nu va inteleg,daca nu esti corigent sau repetent in liceu inseamna ca nu ai facut liceul,ca nu esti in pas cu lumea ?
Nu la asta ma refeream.O patesti cand de la generala de rahat treci la colegiu national.Si astia de pe aici zic ca e cel mai bun din vestul tarii.Crede-ma,asa chiar ti-e greu pe la inceputuri.Dupa te reglezi. ![]()
Stai sa vezi cand esti la biliard cu baietii, te suna ma-ta si te intreaba unde esti, tu ii raspunzi "la scoala" si ea iti spune "ce coincidenta, si eu". Alea faze tata.
ba da,am fost,de vreo 2 ori ! o data la teza la romana (si-am luat 9 50 :> ) si o data la ora de psihologie ..
Vorba lu' Dragos, si Eminescu a fost alcoolic.
Sincer, fara sa ma laud, daca nu imi fac nici o tema sau sa invat in liceu, termin cu media cel putin 8.50.
Si liceu bun, la Mihai Viteazu dau.
Sunt destul de bun deocamdata, chiar daca n-am timp sa invat,practicand si fotbalul, concursuri,alea alea, locu' 13 pe municipiu la fizica.
Meh.
Gata, ba, ca ati dat'o in aiurea.
Depinde si la ce liceu esti.Cred si eu liceul o sa fie cea mai tare perioada din scoala.Mai ales ca atunci nu o sa mai imi pese de scoala mai ales ca pana acu' sunt asigurat la liceu bun, deci si facultate buna.PS: Meci de rahat.
la facultatile bune se da admitere.
Stai sa vezi cand esti la biliard cu baietii, te suna ma-ta si te intreaba unde esti, tu ii raspunzi "la scoala" si ea iti spune "ce coincidenta, si eu". Alea faze tata.
genial
..si mie mi s-a intamplat tot ceva de genul , numai ca maica-mea mi-era si mi-este diriginta ! ![]()
genial..si mie mi s-a intamplat tot ceva de genul , numai ca maica-mea mi-era si mi-este diriginta !
![]()
Moooooaaaaaa. Sinucidereeeeee.
Sincer, fara sa ma laud, daca nu imi fac nici o tema sau sa invat in liceu, termin cu media cel putin 8.50.Si liceu bun, la Mihai Viteazu dau.
Sunt destul de bun deocamdata, chiar daca n-am timp sa invat,practicand si fotbalul, concursuri,alea alea, locu' 13 pe municipiu la fizica.
Meh.
tocilar ba,n-ai ce sa cauti printre noi ! si apropo,te duci la viteazu la tocilarii si drogatii aia ? hm , la sc. centrala e viata ![]()
Moooooaaaaaa. Sinucidereeeeee.
de ce toata lumea zice asta ? e mai degraba in defavoarea mea ![]()
e mai degraba in defavoarea mea![]()
Pai la asta m'am referit.
majoritatea zic : mama , iti motiveaza absentele , baga cate un pachet la alti profi pt o nota mai mare si altele ! ![]()
Hehe.
Nu ma duc la Viteazu ca as vrea in mod deosebit sa invat io mult si sa fiu cel mai bun din lume w/e einstein , marie currie =))
Se duc si cativa prieteni acolo si totusi nu vreau sa ajung in liceu cu toti taranii si tiganii de pe planeta Bucale.
Hehe.Nu ma duc la Viteazu ca as vrea in mod deosebit sa invat io mult si sa fiu cel mai bun din lume w/e einstein , marie currie =))
Se duc si cativa prieteni acolo si totusi nu vreau sa ajung in liceu cu toti taranii si tiganii de pe planeta Bucale.
du-te-n monnet,pardon..bamboo !
Nu ma duc la Viteazu ca as vrea in mod deosebit sa invat io mult si sa fiu cel mai bun din lume w/e einstein , marie currie =))Se duc si cativa prieteni acolo si totusi nu vreau sa ajung in liceu cu toti taranii si tiganii de pe planeta Bucale.
Mentalitate bolnava.
Mama lor de tractoristi!
Cu tractoristii traci niste betii prietene cum nu au trait neam de neamu' tau.
a prins glas rahoveanu' .
Ba toata ziua am fost rupt de somn... si acum cand sa dorm nu mai pot.
Si da ba stau in Rahova si am blocu' crem cu maro !
stiu ca stai in rahova
..spre piata sau spre liberty ?
stiu ca stai in rahova..spre piata sau spre liberty ?
Conteaza?
spre piata.