@instigator:
Cu gagica sau fara?
Fara
@instigator:
Cu gagica sau fara?
Fara
Logic.
Edit: Smf in ea de scoala.
Si uitasem ca azi ma duc la scoala.
atmosfera si/sau alcool ieftin
Cauti papadia si langa ea gasesti un barulet ´Scena cafe¨.Ft dragut si intim ,in fiecare seara au cate un program diferit,karaoke,banc show,chestii din astea.
Sau te duci la fitze la divino.
Sau pe faleza la o terasa,
Sau pe centura la haite
)
Coniciua ![]()
Ce minti perversse... sa filmezi pisica si sa zici ca face striptease! ![]()
mi-e atat de somn ca as putea dormi 3 zile neintrerupt.
Merci dulcicutza.
Nu dai sambata un cico ? ![]()
Inca o zi de rahat in scoala.
Idem...
Inca o zi de rahat in scoala.
toate zilele sunt de rahat in scoala/liceu , exceptand momentul cand vine pauza sau cand am sport ![]()
toate zilele sunt de rahat in scoala/liceu , exceptand momentul cand vine pauza sau cand am sport![]()
Si nu uita de momentul cand iesi de acolo
Ce tristi...
Tie iti placea la scoala, nu?
Ronnie copil model
http://www.csid.ro/beauty/silicoane-cat-o-stafida-5818212/
Tie iti placea la scoala, nu?
Nu fi tantalau. E calumea la scoala.
Misto..o sa-mi pun si io ca sa nu mai trec pe la sala
Cand nu ai niste chitre de profesori care nu te lasa in pauza decat dupa ce trec 5 minute din ea,sau care te duc la directoare pentru ca aveai pantaloni ''trei sferturi'' sau cercel in ureche (nu cazul meu)... probabil o fi calumea
pai ba , exista si niste reguli,nu crezi ? si daca te duce la directoare ca ai cercel sau pantaloni 3/4 , ce , ti-a dat interdictie ? aia e , te imbraci decent data viitoare ! e scoala in plm pana la urma , chit ca si eu sunt impotriva a multor chestii . Am ajuns sa vb de scoala ? ![]()
Bai ce ratati , eu prin liceu eram in lumea mea.
In biroul la directoare eram ca acasa.
Pulllaaaa meaaaa
in visele tale , ma
in secunda 2 erai out ..asta daca nu erai mana-n mana cu directoarea,pac pac .
Ha ha ![]()
Ce rahat era sa ne faca?Dadea juma de liceu afara ? ![]()
Lachiosi.
In liceu e una dintre cele mai frumoase perioade din viata. Bine, daca nu esti un infumurat plin de fite de tarano-cocalaro.
Astia nu mai stiu ba Ronnie ![]()
Asta se numeste viata!
Depinde si la ce liceu esti.Cred si eu liceul o sa fie cea mai tare perioada din scoala.Mai ales ca atunci nu o sa mai imi pese de scoala mai ales ca pana acu' sunt asigurat la liceu bun, deci si facultate buna.
PS: Meci de rahat.
ba,liceul e marfa daca ai colectiv simplu,cu colegi buni,de treaba,caterinca si daca pe langa un majorat,2,3,10 betii mai pui si cateva note bune,mai inveti ceva ..atunci,da,se poate numi viata de liceu ! daca o arzi doar in drogherii,si-ti iei arfe ca esti boboc , atunci esti pierdut.
@ maye , plm , mie anul trecut era sa mi scada 2 puncte la purtare c-am sarit gardul sa ma duc la pub-ul de vis-a-vis sa ma pis pt ca erau wc-urile inchise ![]()