Ba,ce cota are Realul sa ia UCL anul asta?,ca acuma am bagat 10 milioane pe ei si nu stiu sigur cu cine cade in semifinale.
A picat intr-un triunghiular cu Manchester si Liverpool.
Ba,ce cota are Realul sa ia UCL anul asta?,ca acuma am bagat 10 milioane pe ei si nu stiu sigur cu cine cade in semifinale.
A picat intr-un triunghiular cu Manchester si Liverpool.
Am fost azi la dentist. Mi'a scos aia o radacina si cica sa nu o dau pe alcool azi.Are ceva daca gust si eu cateva beri ? Sa nu mor, atat.
Buey, n'am murit !
M'a mintit doctorita. Cred ca tine la bugetul meu.
@Roby
Deja casele de pariuri cred ca au cerut anchete financiare la toate cabinetele stomatologice. Pai cum isi permite stomatoloaga aia sa se bage peste ei?
Asa e, Sabine !
Ma duc pana la agentie sa vad cum evolueaza ancheta. Poate dau si de niste cote bune.
Asa, asa, baga-i in faliment!
Sa nu disperi, nu esti singurul. Mai suntem multi care luptam pentru aceasta cauza nobila.
RobyLoto. Au si franciza nebunii.
Asa, asa, baga-i in faliment!Sa nu disperi, nu esti singurul. Mai suntem multi care luptam pentru aceasta cauza nobila.
Da. Poate dam lovitura. Sa merg si yo la meci cu un Q7, ce plm.
Sa merg si yo la meci cu un Q7, ce plm.
Iar ti-ai baut mah mintile ?
Perfect, sa asediem oferta! Tu o ataci din flancuri, eu frontal. Pentru cine mai doreste ramane spatele.
Vorbiti cu Mika pentru dos ![]()
Iar ti-ai baut mah mintile ?
Nicidecum. Daca aveam minte, mai ziceam. Dar asa ? N'am ce sa'mi beau.
ce tristi
Marius, inroleaza-te cat ma poti in Armata ce va recuceri reduta parioristica. Nu sta pasiv, implica-te!
Maruse..sau poti sa stai activ,ce zici ? ![]()
gheisorilor
Fane, pai eu niciodata nu stau pasiv. Dac tot stau macar o fac activ. ![]()
Vorbiti cu Mika pentru dos![]()
![]()
apuca-te ba de sport:
Federatia Romană de Sport Columbofil (FRSC) a reusit să transforme cursele de porumbei in disciplină sportivă si ar vrea ca pe viitor să infiinteze un campionat national puternic, se arată intr-un comunicat al forului remis NewsIn.
"Ne-am propus să cream si in Romania un campionat puternic, după modelul Europei de Vest. Cresterea porumbeilor sportivi are traditie in Romania, primele curse de acest fel fiind organizate in anii ˜30. Urmatorul pas este afilierea la Federatia Internatională de profil si organizarea unor competitii zonale impreună cu federatiile țărilor vecine", a afirmat presedintele federatiei, Cezar Sinca.
De cate ori deschid fereastra,de atatea ori o inchid la loc.
Ooooooouuu... Base are primul Duster al tarii ![]()
Ma ft in el de Duster...
au scapat taranii la poze cu trofeul mondial.
I-auzi Mrs
)))
au scapat taranii la poze cu trofeul mondial.
Ce te roaaaaade ca a fost doar la Bucuresti ![]()
adevaru e ca nu mai dorm noaptea din cauza asta..