Am fost la nudiste.
Am fost la nudiste.
Pervers mic
Cica in seara asta e o scena interesanta in Aniela ![]()
Pervers mic![]()
Imi place cum gandesti. Acum arata-mi tatele!
Ba voi stiati ca joaca Steaua? ![]()
=)))))))))
Imi place cum gandesti. Acum arata-mi tatele!
Le arata Aniela, uita-te acolo ![]()
Cine'i Aniela? ![]()
![]()
Eu creca ai o tata mai mare si una mai mica sau trei sfarcuri, ca prea te feresti.
Am sanii perfect normali, dar nu ma laud
si nici nu vreau sa ii arat ![]()
Joaca Steaua?... ce tare..
Voi intelegeti ceva din livetext-u asta?
Min 54: Bistrita revine in atac, Bajenaru trage slab din 15 metri si Tatarusanu retine.
Min 51: GOL Steaua! Bogdan Stancu inscrie cu un sut din 6 metri dupa o centrare a lui Banel Nicolita!
Min 59: GOL Bistrita! Moraes inscrie cu o lovitura superba de cap din 11 metri dintre trei fundasi ai Stelei!
Min 47: Bistrita ataca, Moraes rateaza din 6 metri si faulteaza in atac.
deci.. intai da gol Bistrita in minutu 59 ,si apoi Stancu calatoreste in timp ca sa dea gol in minutu 51?...incredibil...
Dar ce mai conteaza?
Ca oricum ai zis ca nu ai mai vazut un meci al Stelei de 2-3 ani...
De la turu cu Fenerbahce... nu de 2-3 ani... totusi.. pentru ce dreacu sa ma uit/sa merg.....sa-mi fac nervi degeaba sau sa ragusesc injurandu-l pe Jiji? mai bine stau afara, intr-un bar, o bere, frumos acolo.
Cu gagica...
De la turu cu Fenerbahce... nu de 2-3 ani... totusi.. pentru ce dreacu sa ma uit/sa merg.....sa-mi fac nervi degeaba sau sa ragusesc injurandu-l pe Jiji? mai bine stau afara, intr-un bar, o bere, frumos acolo.
Ar fi ideal...
Becalistule!
Baaa unde e semnatura cu Ronnie? ![]()
Mo, pune mana la ochi!!!!
@axl
Ai facut si tu un gest bun, a vazut si Daniel-Ionut pentru prima data in viata cum arata niste tate.
Andreea, nu ma uit daca bagi uebul si mi-i arati pe ai tai
Mo, pune mana la ochi!!!!
Te-ai hotarat sa arati ceva sau ce? ![]()
sani de bruneta. nu-mi plac!
Daniele, mie imi arata deja mah
Andreea, nu ma uit daca bagi uebul si mi-i arati pe ai tai
Nimic!!!
Mincinosule, mai vezi tu ciorba calda cand o sa-mi vad eu ceafa!
Andreea, stiu ca vrei sa pastrezi aparentele. Daca eram taran le povesteam de alunita aia de pe sanul stang...