Mairus , cum e la interogator ??![]()
@Stanci , Noua Dreapta , nu cumva e chestie comunista ?? ![]()
@Stanci , Noua Dreapta , nu cumva e chestie comunista ?? ![]()
e nasol ma.........................ma simt ca si Cristian Cioaca :"ai omorat-o ma pe elodia??- nu domne!! lasa lasa ca stim noi!!"
asa si eu.........
@Stanci , Noua Dreapta , nu cumva e chestie comunista ??![]()
Danny, tu oscilezi intre doua extreme (stanga si dreapta), intre care exista intr-adevar si coincidente doctrinare, insa de te-ar auzi un urmas de-al lui Horia Sima facandu-l comunist te-ar jupui de viu ![]()
ai rabdare pana ajungi in a XII-a, banuiesc ca acuma esti la civilizatia antica ![]()
Marius e atras de barbati deoarece la fotbal e tot timpul ales ultimul, chiar si dupa fata aia baietoasa. Asta daca joaca fotbal si nu prefera sa stea cu fetitele printre papusi.
Ooooooo lume rea , ce-ai cu fratiorul meu (Marius) ...... ???
NU ma atrage nici un baiat,deci nici stanici in mod special.....
Marius e atras de barbati.
ti se pare ca n-am fost destul de clar???
bine,la 1 jumate fac o conferinta de "presa" in care anuntz ca intru in silenzio stampa!!! toti "curiosii" sunt invitati!!!!
Ca sa folosesc un cliseu, negarea este primul simptom. Nu-i asa, Floryy?
bine,la 1 jumate fac o conferinta de "presa" in care anuntz ca intru in silenzio stampa!!! toti "curiosii" sunt invitati!!!!
ai putea, te rog, sa amani conferinta pe 14.30? nu de alta, dar mi-ar place sa fiu in radul ziaristilor care iti vor pune intrebari. Nu doresc sa citesc ulterior raspunsurile, vreau o conferinta 'face to face'.
Nu-i asa, Floryy?
aici chiar mi-ai citit gandurile!!! dupa 2-3 posturi timide flory s-a lasat pagubasa....te asteapta "gasca" flory :wink:
ai putea, te rog, sa amani conferinta pe 14.30?
2 jumate sa fie!!! o sa avem 30 min pentru intrebari si raspunsuri si alte 2 ore pentru sesiunea de autografe......
P.S. va mai rog inca o data:cine se duce la festivitatile organizate de clubul Steaua sa imi ia si mie un autograf al lui romica surdulica....
LE:uitandu-ma mai bine observ ca mai e inca un "spectator":Nicosoulsteaua!!! tu nu vrei sa te alaturi "gastii"???
2 jumate sa fie!!! o sa avem 30 min pentru intrebari si raspunsuri si alte 2 ore pentru sesiunea de autografe......
iti multumesc, deci am la dispozitie 50 min pentru cumparaturi, inca 30min pentru o ciorba, 40 min pentru felul doi si imi raman 10 min pentru desert ![]()
I'll be back ![]()
p.s Gabi_MS vezi ca tu esti al doilea pe ordinea de zi, gandeste-te la o intrebare.
@yo
In alea 2 ore pentru autografe, cine are prioritate ? fetele sau baietii
Evident, baietii. Mai ales daca sunt simpatici...
Daca e la doua jumate' , ma tem ca nu o sa pot sa te infierez.
. Tre' sa ma duc la stadion, sa iau bilete si sa beau ceva cu baietii - e ultimul meci din an si trebuie sarbatorit. Fane- aviz amatorior, vezi cum iti faci aparitia fara masina
.
In alta ordine de idei am ajuns suiect de discutie pe topicul de caterinca. Ma alatur unui alt nume greu, Dany (pe care l-as "faulta" un pic). HALAL.
LE. "@stanici
E putin ciudat faptul ca atatia baieti sunt atrasi de tine "
Corina- presupun ca tocmai din cauza ca sunt urat cu spume ei, dintr-o solidaritate pe are voi, fetele, nu o aveti, vor sa ma "umfle" in ochii micului public feminin care frecventeaza forumul. Sau am trasaturi mai armonioase, mai feminine
si ei din lipsa, au pus ochii pe mine. Sau avem homosexuali printre noi, caz in care mi-as dori sa aplic unele idei de la " Noua Dreapta". Sau poti sa ii rogi pe Marius sau pe Dee sau pe Fane sau pe Azzido sau pe Marmota sa iti dea linkul meu de la haifaiv - in lipsa de un horror bun, merge si ala.
mai sunt cateva secunde pana la inceperea conferintei de presa, va rog ocupati-va locul in sala si haideti sa-l asteptam pe yo_marius sa ne dea comunicatul.
sa-l incurajam cu APLAUZE, poate apare!
Eu vreau sa stau in fata ca nu vad scrisul... :biggrin:
ma scuzati pentru mica intarziere....traficul deh....nu te mai lasa astia sa bagi legal canabis in tara....
deci:
1. NU imi plac barbatii!!!!
2.idem 1
3. negarea nu e nici un fel de simptom (nu sufar de nimic....poate doar putin de mine...)
4.idem 1
5.daca veti continua in acest ritm promit sa va dau massuri cat mai stresante pe mess,iar lui stanici ii postez linku de haifaiv peste tot (doar sa-l laud...)
6.idem 1
astept intrebarile.....
@yo
prima intrebare - crezi ca iarna ne-a luat prin surprindere...adica ne-a gasit cu chilotii`n vine ?
intrebare:
stim cu totii ca fetele adora bauturile light, iar tu ai afirmat in public ca esti "prea dulce ca sa fii light", ce sa intelegem noi de aici: ca nu esti adorat si nu iti doresti adoratia fetelor? ![]()
Metrosexualule! Pedrofilule!
Iti plac barbatii! La puscarie!
@yoprima intrebare - crezi ca iarna ne-a luat prin surprindere...adica ne-a gasit cu chilotii`n vine ?
ca intotdeauna in ultimii 3 ani,de cand avem un primar atat de inteligent si competent ca d-l Videanu,iarna nu are cum sa ne ia p nepregatite!!
stim deja cu totii la ce sa ne asteptam:zapada pe strazi,ambuteiaje,nervi...etc...
apropo,incaz ca nu stiai "IARNA NU-I CA VARA".....
intrebare:stim cu totii ca fetele adora bauturile light, iar tu ai afirmat in public ca "prea dulce ca sa fii light", ce sa intelegem noi de aici: ca nu esti adorat si nu iti doresti adoratia fetelor?
fetele,pe langa bauturile light,iubesc tot ceea ce e interzis,iar pentru o fata care "se respecta" ,o bautura (sau eu in cazul de fatza..) non-light (a se citi "f. dulce") este exact ceea ce isi doreste......:wink:
Metrosexualule! Pedrofilule!Iti plac barbatii! La puscarie!
macar eu nu primesc pijamalute cu ursuleti si sosete tricotate de craciun!!!
continuati va rog........
@Marius
NU mai spune ca esti f dulce.
F dulce inseamna MULTE calorii, multe calorii inseamna adio fete, deci ... ce crezi ca iti mai ramane ?!
spune si tu ca esti un ... animal ![]()
Din surse sigure , confirm ca Marius e gay...spune-le Marius...despre povestea noastra de iubire...e timpul sa o recunosti
nu sunt animal.......in cel mau "rau" caz sunt ........leu....nascut in august deh.....
continuatzi....
Metrosexualule! Pedrofilule!Iti plac barbatii! La puscarie!
Din surse sigure , confirm ca Marius e gay...spune-le Marius...despre povestea noastra de iubire...e timpul sa o recunosti
Ce-i rau cu pijamalutele cu ursuleti si sosetele tricotate? As putea chiar adauga bentite tricotate pentru urechi, manusi cu blanita la incheieturi si pulovere asortate pentru plimbat pe faleza cu mimoza. Marius, vezi-ti de gingasiile tale si nu te mai lua de darurile altora. Hemo! La puscarie! Huliganule, pun pariu ca arunci cu pungi pline cu apa cu lamaie peste pietonii nevinovati!
sunt ........leu....nascut in august deh.....
hmmm .... cred ca nu stii la ce sa refera fetele cand spun "ca animal arata bine".
(vezi ca a inceput meciul)