FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lua-te-as la misto

«11011021031041051251»
Dragoshel15.12.2007 18:24

(sunt prea multi disperati care vor acel patch) :)))) incearca sa intrii mai pe la noapte cand pleaca aia micii la culcarica ;)

PS: doar sunt la fifa, n-am terminat in viata mea un meci de fia , sunt | | (paralel) cu jocul :)

-=Danny=-15.12.2007 18:33

Fia ?? :happy: Lasa , macar ai talentu de moderator !!! Da uite si tu ce necaz am .... mi s-a stricat boxa (a se citi una bucata boxa mica ) provizorie .... se audea nasol si mai incet ca nici o data . Am instalat un program la winamp de reglez orice , si tineam mereu bassu la maxim ... si se auzea ma beton :D . Si cat costa un sistem , care sa se auda tare si clar ???:D

yo_marius15.12.2007 18:34

@ denii....ce program ma??

c.ronaldo1715.12.2007 19:05

Astazi a fost o zi criminala. Am dat o mie si ceva de mozoale, am luat si vreo 3 si mi`am scapat si telefonul in zapada, da` dupaia l`am uscat acasa cu feonul. :)

Viva Zapada!

fane_casieru'15.12.2007 19:14

@danny

ce nota ai luat in teza la romana ???...credeai ca uit ??...jmekere !!!

Dragoshel15.12.2007 19:17

aha, ai pus-o daany, m-a lasat pa mine ca-s accidentat si sapt asta nu mai dau pe la scoala si te-a luat pe tine hihihihi ahahaha ohohohohoh

-=Danny=-15.12.2007 19:54
hihihihi ahahaha ohohohohoh

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

@Fane am dat teza vinerea asta .... vrei sa ma duc si sambata la scoala ?? :blink:

@Dragos , a fost tare faza cu hihi hoho huhu :))))))) As fii pus mai multe moci de ras da nu m-a lasat "forumu" :D

fane_casieru'15.12.2007 19:57

@danny

daca ar fi dupa mine te-as trimite si duminica la scoala...crede-ma!!!

-=Danny=-15.12.2007 20:02

PArca ziceai ca ai ceva copii pe acasa ..... uite acum pe planga de mila . Si planga de mila copiilor tai pe pieptu lu Stanci .... si cand plang imi curg muci .... si vai ce mucificat o sa fie Stanci ...

fane_casieru'15.12.2007 20:05

@danny esti irecuperabil tata....sterge-te la nas si dute la culcare,ca deja sari calu`

Wally15.12.2007 20:06

@Danny

Cand o sa vada Stanici ce ai scris o sa iasa cu scandal.

-=Danny=-15.12.2007 20:11

sorry :blush:

dee15.12.2007 20:13

Danny, du-te fa-ti incalzirea ...

am cont pe footbal manager ;)

yo_marius15.12.2007 20:43
am cont pe footbal manager ;)

si tu?????

oricum ca Buzaul meu nu mai e echipa!!

Stanici15.12.2007 23:45

@Dee - in cele mai "cu Braveherat" visuri ale tale nu o sa ai vreo sansa.

@Dany, copil de Cernobal ce esti- iar vorbeste gura fara tine. Am inteles ca esti mucofil - dar lasa-ne pe noi , astia cat de cat normali, in pace cu obsesia ta pentru muci. Sa vezi ce te maciuchiez eu pe tine daca mai ai fantezii in care eu sunt mucificat.

@Marius - nu fac parte din Noua Dreapta, cand eram mai pusti aveam de gand sa ma bag. Acum mi-a venit mintea la cap, consider felul lor de exprimare prea bombastic. Dar sunt de acord cu multe dintre ideile respectivei organizatii.

@Dragoshel :D:D:D - cunosti vreo fata care sa aiba peste 18 ani si care sa iti impartaseasca parerile? Adica, sincer, chiar nu ma incalzeste ca zici tu arat bine - ba chiar ma baga la banuieli.

LE. Iar Dany... bah, tu esti atat de vorbaluiAxl incat sa ma crezi comunist?!! Pe bune, asta o iau personal - familia mea a avut de suferit din cauza comunistilor.

novac16.12.2007 00:14

Deci mai traiesti ... hmmm, auzisem niste zvonuri ca ti-au pus astia capac (admini si mozii:), nu mai auzise lumea de cand cu rascoalasi eu te si vazusem la raft, soriciuri si caltabosi. Ma pregateam sa bag RIP-uri. ..... Las' ca-i bine.

Wally16.12.2007 00:23

Stanici e mereu pe zona.

korynna16.12.2007 00:24

@stanici

E putin ciudat faptul ca atatia baieti sunt atrasi de tine :happy:

yo_marius16.12.2007 00:25

ma tot uit pe aici si andreea (fata cu reclamele) ma invita sa ma "uit pe teava"!!!!sincer mi-e cam frica.....nush....

@ korynna

desi n-am nici cel mai mic motiv "sa ma simt" vizat nu pot sa ma abtin sa nu intreb care sunt aia? "atatia baieti atrasi de stanici"

in afara de Dragos nu mai stiu pe nici unu!!!:tongue:

Wally16.12.2007 00:26

Depinde de "teava" :biggrin:

korynna16.12.2007 00:35

Marius...pai chiar esti vizat... :laugh: o mica intrebare,dar fii sincer,ce te atrage asa la stanici?Sunt curioasa ce are asa de special de a devenit un magnet :)))...fizic vorbind :tongue:

yo_marius16.12.2007 00:51
Marius...pai chiar esti vizat... o mica intrebare,dar fii sincer,ce te atrage asa la stanici?

NIMIC!!! CLAR??? NU IMI PLAC BARBATII!!!! CLAR???

ce am ajuns.....uffffffff....

@ korynna

cum pot sa probez ca ma atrag fetele?? :wink: :laugh:

novac16.12.2007 01:05
cum pot sa probez ca ma atrag fetele?? :wink: :laugh:

yo varianta castigatoare 100% garantat!

Te imbeti ranga, ramai in budigai, iesi in mijlocul strazii si zbieri cat te tin bojocii : Si ma iubesteeee, femeeeeileeee ; Si iesteeee moartee dupe mineee! Putin lalait adik.

In 5 -10 minute vine garda, te ridica si-ti trece in procesul verbal. Simplu ai dovada, nici in spit nu te mai doare. Si in plus, racesti, stai acasa si ne chinui nonstop :)

Doar o parere ...

korynna16.12.2007 01:10

Marius,nu trebuie sa probezi nimic,trebuia doar sa raspunzi sincer la intrebare :))

@novac

Nu-i mai da idei d'astea ca nu rezolva nimic,mai si raceste si nu apuca sa-mi raspunda la intrebari.

yo_marius16.12.2007 08:01
trebuia doar sa raspunzi sincer la intrebare :))

NU ma atrage nici un baiat,deci nici stanici in mod special.....multumita?

Nu-i mai da idei d'astea ca nu rezolva nimic,mai si raceste si nu apuca sa-mi raspunda la intrebari.

bine macar ca ai grija de sanatatea mea....

P.S.

vorba lui axl.....deja sunteti o gasca..........iar eu copilul urat cu ochelari care incearca sa se "integreze"..........

DASTEPTILOR!!!!!

«11011021031041051251»