Eram si eu fericita ca azi e ziua mea libera si ca am sa dorm pana la 12-13...Da' de unde', ma? S-a gasit pensionarul de la etajul 3 sa bata cu ciocanu' (ce? nu stiu) si sa dea gauri (unde? nu stiu)! Baga-mi-as ceva in sufletul si neamul lui ![]()
Eram si eu fericita ca azi e ziua mea libera si ca am sa dorm pana la 12-13...Da' de unde', ma? S-a gasit pensionarul de la etajul 3 sa bata cu ciocanu' (ce? nu stiu) si sa dea gauri (unde? nu stiu)! Baga-mi-as ceva in sufletul si neamul lui ![]()
Heheee... daca eram in locul lui dadeam drumul la muzica, aspiratorul in priza, bormasina in pereti si ciocanul in bormasina ![]()
ARE TREABA LUMEA nu leneveste ca tine pana la 12! ![]()
Da-o in mama ei de treaba...lumea mai doarme ![]()
tu da bi da best.
vlad, daca ai vreo 500 de euro de care te lipsesti si vrei sa contribui la achizitionarea golfului esti binevenit. sau daca stii vreun golf bun si ieftin ![]()
SILENT!
Un moment de reculegere pentru Hans Christian Andersen...
@Faneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......!
Ce zbieri asa mah ?
ba.. vreti ceva de pe plaiurile mele natale?
ba.. vreti ceva de pe plaiurile mele natale?
Vin?! Tuica?!
Ce zbieri asa mah ?
Faneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]()
Ce-aveti mah ?
Ce-aveti mah ?
Ne-apuca la ore fixe ![]()
ba
ba
ce fa !
Tot 10 lei e biletu' in seara asta?
ce saracii................ sezonul trecut era 5 lei si nu era criza financiara si acum huooooooo!
fane, ti-am zis ma sa nu-i mai dai bautura lu' stanici? uite si tu cum face asta mic
Bruce Lee, stai mah cuminte
)))
@Vlad, am zis ca tot a fost 1 aprilie ala ieri, sa ii fac si ei o surpriza ceva...
si daca tot te lipsesti de 500 euro pt Marius, poate ma faci si pe mine cu o baterie la masina ![]()
La muncaaaa, baaaa, nu la intins mana!
aoleu
ce buni ar fi vreo 500 de euro...
@Vlad, am zis ca tot a fost 1 aprilie ala ieri, sa ii fac si ei o surpriza ceva...
si daca tot te lipsesti de 500 euro pt Marius, poate ma faci si pe mine cu o baterie la masina
Cand e ziua ta?
hai ma cu banii aia...
e prin august da iau cadouri d-acuma
hai ma cu banii aia...
Stati fratilor pe rand.
Dragoshel,ai vreo marca preferata? E cu amperaj, cu chestii d'astea?
Recunosc ca nu m-a pasionat niciodata sa-mi bag nasul intr-o masina.
Vlade, daca tot esti asa darnic, vreau si eu o masina asa de ziua mea:

![]()
Vlade, daca tot esti asa darnic, vreau si eu o masina asa de ziua mea:
Pe cat?
@Fane ,tu ai oua???