O sa patesti cum patesc si eu! Ba o schimba Stanici, Mo cand se plictiseste umbla acolo, altii imi editeaza postarile ......
O sa patesti cum patesc si eu! Ba o schimba Stanici, Mo cand se plictiseste umbla acolo, altii imi editeaza postarile ......
Pai scrie Ronnie la ea.Citezi din Ronnie de parca ar fi nu stiu ce Gautam Budha si tu vreu calugar budist.
Citezi din Ronnie de parca ar fi nu stiu ce Gautam Budha si tu vreu calugar budist.
Mai stii... ![]()
Deci... o editez eu sau tu?
Il venerez pe Ronnie, si il respect pentru ce a zis despre mine
nu uitati ca e inca 1 Aprilie
Il venerez pe Ronnie, si il respect pentru ce a zis despre mine
Deci este un fel de idol pentru tine... un model in viata.
Deci este un fel de idol pentru tine... un model in viata.
Da ![]()
Hai, hai! Pana la Ronnie... fac crima pt el ![]()
Ho ca m-am incurcat si eu in cuvinte.
plm
sunt concentrat pe bwin ba, pariuri live. ma scuzati!
Macar pune ba la semnatura sau la avatar si o poza cu ronnie ![]()
Pai nu am poza cu el ![]()
Pai nu am poza cu el![]()
Nu'i panica...
Iti dau eu un program cu care sa furi avatare, bagi id-ul lui acolo si ti se salveaza poza ![]()
N-am ID-u lui
Instigator, tu te dai la Ronnie al meu?
N-am ID-u lui
Da zile mai ai? pai cum il venerezi daca nu ai nici poza, nici id nici ip ![]()
Instigator, tu te dai la Ronnie al meu?
E totusi 1 Aprilie... trebuie sa fac ceva si aici ![]()
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=__0nSFJ8vZY&hl=en_US&fs=1&"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=__0nSFJ8vZY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=__0nSFJ8vZY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
am lesinat ![]()
Problema: Intr-o noapte insorita am asteptat sa iasa toti si toate de pe forum, mai putin dayra. Da´ google.com ala nici de-a dracu´ nu se simtea. Cine ne lamureste ce tot cauta el pe-aici?
te fac moderator daca vrei.
Doamne fereste!
Se va infiinta AUSI in cazul acesta.
Nu v-ati lecuit cu Ciobanul. Asa a inceput si Ciobanul cariera lui. Ca il ia el pe Neaga,ca da el bani la greu,ca alearga dupa autocarul Bistritei. Si noi ne amuzam!
Stiti de cate ori a trebuit sa ne arate (de ex. ) Ronnie tatele pana sa devina moderator?
PS. AUSS- Asociatia Userilor Stelisti Independenti.
The Guardian: "As one of the Black Country's foremost music critics, it would be remiss of me to neglect to mention that Romanian Eurodance behemoth Inna is one of the most attractive sentient beings on God's Earth, and that she insists on populating her videos with other, similarly attractive ladies. For all that, it's hard not to be charmed by her stricken diva posturing and adorably loopy lyrics, which seem to have been converted into English via one of those free translation websites. Prosti dar buna, as they say in Bucharest."
Salut Marius.
Mai ai nevoie de bani pentru Golf? Mai vrei lada aia de bere? Ai teren sa-ti faci casa? Ai o scama pe sacou. Ma lasi s-o curat?
@Faneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......!
AUSS- Asociatia Userilor Stelisti Independenti.
Poate AUSI - Asociatia Userilor Stelisti Independenti
Poate AUSI - Asociatia Userilor Stelisti Independenti
AUSI- Scuze ,nu mi-am baut "necsul".