FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM, o mare dezamagire. Pacat...

«123»
stelutawillis14.08.2007 09:48

Mihai Stoica m-ai DEZAMAGIT.

Daca ai fii iubit Steaua cu adevarat nu ai fi spus acele lucruri despre Steaua NICIODATA.

Cand ma gandesc cat de tare m-a afectat cand ai plecat de la Steaua (am crezut ca erai stelist adevarat dar pana la urma cred ca nu ai fost niciodata stelist.)

forzza Steaua

stelea14.08.2007 10:14

Orgolios ,plin de sine ,bolnav de sefie si actor inascut . Aceasta caracterizare ,i s-ar potrivi lui MM.

O intrebare se naste inevitabil ... : Cati dentre noi ,nu am fi procedat asa ??! Cunoasteti faza ,cu subalternul care vrea sa-i ia locu' sefului .....??!! Tre sa ai un tupeu agresiv .In rest ..... , apa de ploaie . NU putem contesta lucrurile bune ,pe care le-a realizat ,la Steaua .

Cand ai in spate "un scut" ,numit Gigi B. ,tre sa impresionezi privitorul de rand ,cat si pe Boss.

Cu sigurata a pecit grav . Din moment ce ,a fost o despartire "rece" . Dar viata merge mai departe . Va urma ..?!!

sanbk200214.08.2007 10:37

Si eu sunt unul dintre cei pacaliti!

Am fost un mare admirator de-al lui, dar aveam pretentia ca el sa nu dea niciodata in Steaua. Putea sa dea in Gigi, in Argaseala, chiar si in Adi Ilie ( caruia eu nu ii gasesc nicio calitate ), dar de ce in Steaua? A uitat dintr-odata ca Steaua inseamna , mai presus de toate, suporterii sai?

L-am regretat cum nu l-am regretat nici pe Lacatus cand a plecat din postura de presedinte ( pentru ca am crezut ca Laca nu se bate destul cu toata lumea pentru Steaua ), dar acum ma simt eu ca acel personaj inselat de care pomenea cineva mai sus.

Culmea e ca nici nu simt ura pentru el, ci doar o mare, mare dezamagire.

Il cunosc si pe Radical, stiu ca si el era un mare admirator al lui Meme, asa ca ii inteleg perfect "durerea".

Pacat, Meme, ai aruncat cu noroi in tot ce ai facut. Tot ce trebuia sa faci era sa mentii un discurs de admirator al valorilor Stelei si ai fi avut sansa sa ramai in mintea noastra ca "acel nebun care se lupta cu toti pentru Steaua". Acum esti doar "acel nebun".

Nu iti doresc nimic!

champ22andrew14.08.2007 11:51

de abia acum si-a dat arama pe fata aceasta "curva de om" ! arata inca o data ca nu suferea pentru Steaua ci doar pentru banii pe care ii lua de la club! sa putrezeasca acolo la Urziceni alaturi de alta persona non grata in Ghencea Dan Petrescu !

danimarcu14.08.2007 18:01
Destept mai esti..."Ar sari in sus dak ar pierde intrarea in CL..".Trebuie sa fii constient ca el a (re)deschis un drum pe care ni-l dorim tot mai lung in ceea ce priveste participarea noastra in cupele europene,pe timpul lui s-au obtinut cele mai mari rezultate de dupa '90 (semifinala UEFA) si meritele ii apartin intr-o masura considerabila zic eu( de la aducerea jucatorilor,prietenia cu ei pana la masurile organizatorice dc nu?). Si DA iti zic eu ca e stelist pana in maduva oaselor ...

Nici cu tine nu ma laud...

Mi-l si imaginez pe MM stand in fata TV-ului si rugandu-se pentru Steaua sa se califice, iar lumea sa vada ca asta se intampla chiar si fara el...

Si de succesul asta beneficieaza si Argaseala,ce bucurie sincera!...

cristian8614.08.2007 18:18
de abia acum si-a dat arama pe fata aceasta "curva de om" ! arata inca o data ca nu suferea pentru Steaua ci doar pentru banii pe care ii lua de la club! sa putrezeasca acolo la Urziceni alaturi de alta persona non grata in Ghencea Dan Petrescu !

Partea cu Dan Petrescu ar trebui sa o stergi. Poate tu nu stii dar Dan Petrescu este un produs de succes al Stelei alaturi de Ilie Dumitrescu. O declaratie la nervi nu trebuie imediat interpretata ca un atac asupra clubului la care s-a consacrat.

Si legat de MM, in lumea de azi conteaza doar banii, faima si pentru a face rating cat mai mult prost gust. Intelegeti acest lucru si nu veti mai fi dezamagiti cand un personaj sau altul declara una sau alta.

Oamenii mici ai lumii mari,

Muste de o zi,

Uitati peste ani

armanovici14.08.2007 21:16

Pentru cei care vad in MM un mare stelist si o fosta legenda.

Cu parere de rau fac afirmatia ca este un ipocrit.

Este un parvenit, un las care isi vede de propriul interes si ataca pe oricine crede "domnia sa" ca este de cuviinta pentru a isi urmari interesul.

Am incercat de nenumarate ori sa dialogam cu dansul ca reprezentanti ai fcsteaua.ro si ne-am lovit de refuzul sau de fiecare data cand Steaua avea rezultate pentru ca atunci cand Steaua se afla intr-o perioada mai putin fasta sau dansul era intr-o pozitie ingrata, sa ne promita ca o sa colaboram.Apoi amana asta pana cand putea sa scoata un as din maneca, motivand refuzul sau datorita atitudinii noastre care il criticam fara a fi meritat.

Nu accepta critica, indiferent ca era constructiva sau nu, vedea conspiratii peste conspiratii, parca era posedat cand aparea intr-o emisiune televizata.

Indiferent cat de mult a durut despartirea de Steaua nu trebuia sa atace Steaua, asta dupa ce a pozat de-a lungul carierei sale ca manager Steaua in stelist pana la moarte, totul culminand cu penibila conferinta ad-hoc in care isi lua adio de la Steaua dar promitea ca va ramane Steaua in sufletul lui, MM Stoica nu trebuia sa faca ce a facut...Si-a calcat peste principii, lucru cu care s-a laudat intotdeauna.

Pentru mine ramane o pata pe obrazul de vita nobila al Stelei.

Pentru ce a facut a fost platit cu varf si indesat, si-a cladit o cariera, Steaua l-a rasplatit cum nu a fost rasplatit si nici nu va fi rasplatit de nici o alta echipa!

LuckyLuciano14.08.2007 21:38

aici este nevoie de oameni care iubesc clubul , de la inceput am spus ca MM este un mahalagiu drept dovada ciorovaielile cu cei de la galati.... treaba a inceput bine cu Adi Ilie si Hagi....eu cred ca pun suflet mai ales ca stiu ce inseamna sa joci fotbal.... nu ca Becali care habar n-are sau altii , mari patroni sau directori dar habar n-au cum e sa joci... jucatorii sunt valorosi antrenorul are tot timpul si norocul din lume sa confirme.... singura hiba ar fii patronul si implicarea acestuia la club.... prea multe nepotisme in club... la copii si juniori "antrenori" sunt nepoti sau rude... de unde sa mai iasa valori daca nu au de cine sa fie pregatite ? fostele glorii sunt indepartate si antreneaza prin diviziile inferioare indepartati de acesti machedoni avari si limitati mental , forza Steaua

cristian01414.08.2007 21:54

Sunt curios ce atitudine va adopta publicul fata de MM la Steaua - Urziceni. Parerile sunt impartite. Mihai Stoica face parte din trecutul Stelei, dar este clar ca tocmai acest trecut recent il apasa. Nu stiu daca s-a prefacut atatia ani in sir ca este stelist adevarat, si cred ca intr-o oarecare masura a spus adevarul. Problema este ca pasiunea sa pentru ros-albastru este depasita de ura si poate invidia fata de Argaseala, Becali si cei ce i-au luat locul in conducerea echipei.

Nu cred ca este un tip rau voit, doar vulcanic si cateodata prea acid in declaratii.

Sa nu uitam ca Golanski si Bicfalvi au fost adusi de el in Ghencea, lucru confirmat si de Hagi, iar din toate transferurile de pana acum cei 2 sunt sigurii care au dat satisfactie.

Nu cred ca e bine ce a facut prin acele comentarii si poate ca nu si-a dat seama ca atacand persoanele ce reprezinta clubul, ataca in primul Steaua. Din pacate si-a furat singur palaria, dar ce mai conteaza ? Nu castiga nimeni nimic daca MM a fost fals, sau a spus adevarul.

axl2314.08.2007 22:00

@Cristian

Cred ca atitudinea corecta la Steaua-Urziceni ar fi ignorarea. Dar nici nu vreau sa-mi inchipui ce se va intampla cand MM va traversa terenul, daca o va face.

I.N.Money14.08.2007 22:04

Sa vedem daca va veni la acel meci in primul rand.Personal nu il vad langa Petrescu sarind ca ars impotriva Stelei,ar fi prea de tot.

axl2314.08.2007 22:06

Va veni, nu este genul de om care sa refuze o astfel de provocare.

andyro14.08.2007 22:12
Pentru mine ramane o pata pe obrazul de vita nobila al Stelei.

Daca MM e ceea ce zici tu mai sus, sunt curios ce e Becali "pe obrazul de vita nobila al Stelei". Ah, da, stiu, un rau necesar care ne scuipa din coltul gurii abonamente la peluze si autobuze pentru deplasari.

Adica stati sa vedem : oierul isi pune fularul spurcat la gat si scandeaza impreuna cu PCHul, oierul ne face in toate felurile pe la toate televiziunile, ne ameninta, ne pune sa stam ore in sir la bilete, sa facem deplasari ca sa stam pe afara, oierul nu pune abonamente la peluze, oierul face de ras Steaua de fiecare data cand deschide gura, oierul arunca jucatori si distruge jucatori dupa bunul lui plac, OIER CARE REPREZINTA IN MOD OFICIAL Steaua si NIMENI, NIMENI nu sterge cu el pe jos intr-un articol pe fcsteaua.ro asa cum Radical a facut cu MM.

Dansul nu este in nici un caz, citez pe stimatul de mai sus, "un ipocrit, un parvenit, un las care isi vede de propriul interes si ataca pe oricine crede "domnia sa" ca este de cuviinta pentru a isi urmari interesul".

Cu el se face pace, ca vorba aia, are BGSul in spate si dolareii in buzunar.

In schimb MM, cand zice in nu-stiu-ce emisiune de pe nu-stiu-ce post, in calitate de manager al altei echipe, ca Radoi ar fi meritat rosu, gata, e un jeg, un cretin, un anti-stelist, o "pata pe obrazul Stelei".

Stiu ca e usor si placut sa arunci cu noroi intr-o persoana care a fost aruncata, vorba cuiva, ca o masea stricata dupa tot ce a facut din clubul asta (ia faceti un exercitiu de empatie - adica imaginati-va, pentru cei mai putin prieteni cu limba romana - si mergeti vreo 3 ani inapoi in timp si ganditi-va cum arata "organizarea" inainte de MM).

Dar macar folositi aceeasi unitate de masura.

radusor15.08.2007 01:57

"Sper ca suporterii sa fie lucizi ,sa treaca peste anumite "nostalgii" si sa-i arate ostillitatea pe care o merita acestui exponent al fatarniciei."

Totusi..nu inteleg de ce sunt indemnati suporterii la ura?De ce incercati sa manipulati?Lasati fiecare suporter sa aiba parerea lui despre MM sau despre oricare alta persoana.

star15.08.2007 02:03

Cred ca ar trebui sa o lasam mai moale cu "aruncat ca o masea stricata" si asta din doua motive:

1. nu era o simpla masea stricata ci toate cele patru masele de minte la un loc si se stie foarte bine ce se intimpla cind nu le scoti la timp. MM traieste intr-o lume a scandalului, iar cind nu il gaseste, il genereaza. Este ca un paratrasnet, dar nu pentru a apara ci pentru a atrage trasnetele.

2. dupa propriile spuse, nu a fost demis, ci si-a prezentat demisia pentru motive de divergente de strategie cu patronul. Si tot dupa propriile marturisiri, a fost foarte surprins ca demisia i-a fost aprobata si inca foarte rapid.

Una peste alta, nu este nici o paguba ca a fost demis. Cit despre caracter, nici o problema, vorba proverbului " Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti".

Si inca ceva: inca nu si-a aratat intreaga "iubire" pentru Steaua. Din fericire, Argaseala a fost suficient de inspirat sa nu intre in discutii la contardictoriu cu personajul, atfel ...

De ce oare este MM asa de suparat: pai la plecarea de la Steaua a afirmat ca vrea sa vada daca cel ce va veni in urma lui va realiza macar in parte ceea ce el a realizat la Steaua de cind este manager general. In fapt se referea la calificarea in grupele Ligii Campionilor. Dar iata ca la nici 6 luni de cind a fost demis, cu un antrenor nou si cu un lot complet remaniat ne aflam foarte aproape (Doamne ajuta!) de o noua calificare.

vlad7515.08.2007 04:18

Pentru a evita incasarea unui pumn direct in fata din partea noului manager al Urziceniului rog spectatorii sa nu depaseasca bara de protectie de la Tribuna 0.MM,fiecare doarme dupa cum isi asterne.Iti meriti soarta dragul meu.Nu mai pupi tu notorietate!Ai fost si esti un gunoi in relatia cu oamenii de fotbal,presa si suporteri.Si nu o faceai doar pentru binele Stelei ci pentru propriul buzunar.Esti un infatuat,mojic si un parvenit.La fel ca GB.

armanovici15.08.2007 11:14

@andyro

citeste te rog articolul meu din 23.06.07 ,intitulat "Protestul trebuie sa continue' si spune-mi daca am folosit o masura diferita.

Oradeanu15.08.2007 20:06

Nu cred ca e dezamagire. Asa e el. Si imi pare rau sa spun asta: Suflet mare dar caracter nu!!

«123»