Pentru mine ramane o pata pe obrazul de vita nobila al Stelei.
Daca MM e ceea ce zici tu mai sus, sunt curios ce e Becali "pe obrazul de vita nobila al Stelei". Ah, da, stiu, un rau necesar care ne scuipa din coltul gurii abonamente la peluze si autobuze pentru deplasari.
Adica stati sa vedem : oierul isi pune fularul spurcat la gat si scandeaza impreuna cu PCHul, oierul ne face in toate felurile pe la toate televiziunile, ne ameninta, ne pune sa stam ore in sir la bilete, sa facem deplasari ca sa stam pe afara, oierul nu pune abonamente la peluze, oierul face de ras Steaua de fiecare data cand deschide gura, oierul arunca jucatori si distruge jucatori dupa bunul lui plac, OIER CARE REPREZINTA IN MOD OFICIAL Steaua si NIMENI, NIMENI nu sterge cu el pe jos intr-un articol pe fcsteaua.ro asa cum Radical a facut cu MM.
Dansul nu este in nici un caz, citez pe stimatul de mai sus, "un ipocrit, un parvenit, un las care isi vede de propriul interes si ataca pe oricine crede "domnia sa" ca este de cuviinta pentru a isi urmari interesul".
Cu el se face pace, ca vorba aia, are BGSul in spate si dolareii in buzunar.
In schimb MM, cand zice in nu-stiu-ce emisiune de pe nu-stiu-ce post, in calitate de manager al altei echipe, ca Radoi ar fi meritat rosu, gata, e un jeg, un cretin, un anti-stelist, o "pata pe obrazul Stelei".
Stiu ca e usor si placut sa arunci cu noroi intr-o persoana care a fost aruncata, vorba cuiva, ca o masea stricata dupa tot ce a facut din clubul asta (ia faceti un exercitiu de empatie - adica imaginati-va, pentru cei mai putin prieteni cu limba romana - si mergeti vreo 3 ani inapoi in timp si ganditi-va cum arata "organizarea" inainte de MM).
Dar macar folositi aceeasi unitate de masura.