FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM, o mare dezamagire. Pacat...

«123»
fcsteaua.ro13.08.2007 18:50

Aseara , aproape de miezul noptii, in timp ce multi stelisti il urmareau pe "Rege" cum raspundea cu luciditate si calm unor gazetari care iubesc Steaua ca sarea pe rana, la Fanatik intervenea in direct tam-nesam un personaj (asa trebuie sa-l numim acum) care se alatura si el, fara nici un motiv aparent, contestatarilor din presa de la acest inceput de campionat. Despre "otrava" celor din urma, nu ma mai mira nimic, numai o mass-medie ca a noastra poate spune ca Steaua a fost ajutata de arbitrii in ultimele meciuri. Numai niste lichele care polueaza ziarele de sport si emisiunile de profil pot sa faca un nou caz Radoi (fara vina acestuia, evident),uitand mereu ca exista jucatori mult mai duri care chiar "dau oase", fara sa aiba treaba cu "obiectul"(Ganea e doau un exemplu). Numai alde Vochin (ce a fost si ce a ajuns si asta! ) se pot lega mereu de fazele dubioase ale altor echipe , iar pe ale Stelei nici nu se obosesc sa le ia in seama (vezi penaltiul la Nicolita din a doua repriza la meciul cu Ceahlaul).

Insa ce m-a socat aseara, este ca la acest cor penibil de trepadusi s-a adaugat si persoana care ai fi crezut acum cateva luni ca este singurul care iese cu pieptul gol inainte in fata acestor atat de obisnuite marsavii. Cat teatru a reusit acest om sa joace, cat de fals a fost el in tot ce afirma, si anume ca pentru Steaua se bate cu oricine, ca nu permite nimanui sa denigreze gratuit echipa!! Cum se batea el cu pumnul in piept ca a fost, este si va fi stelist, ba chiar unul fanatic de peluza!!

Despre motivele plecarii lui de la echipa nu prea ma intereseaza. Unii zic ca l-ar fi facut pe patron la bani la transferurile din iarna, acuza fata de care Meme niciodata nu a avut o pozitie clara de a se apara cu argumente logice, lucru ce l-a pus cam in postura de om prins cu mata in sac . Altii zic ca motivul pentru care a fost dat afara a fost legatura care incepuse s-o aiba cu o nepoata a lui Gigi (abia majora) , iar seful de clan s-a suparat teribil cand a auzit ca "fantele batran" cu familie si copil ii da tarcoale "inocentei" domnisoare .

Oricum, in momentul rupturii cu totii eram mai degraba de partea lui , el era singurul cu care se mai putea discuta din club si care parea totusi capabil sa mai puna stavila (chiar daca nu mult) neghiobiilor atot-stiutorului. Insa , acum imi dau seama ca, dincolo de lucrurile bune facute in acesti ani la echipa, tipul avea un caracter pervers , lucru confirmat acum din plin, cand absolut fara motiv ataca echipa unde a mancat cea mai alba paine si a cunoscut gloria in meserie.

Se adauga astfel pe lista celor plecati de la Steaua (Soichita,Piturca mai ales dar si altii) care nu stiu apoi cum sa mai tina gherla, cum sa mai denigreze acest club care i-a facut oameni. Daca de rezultate nu se poate lega deocamdata, individul pune Steaua in aceeasi lumina pe care a pus-o si presa : a favorizatilor. Culmea nesimtirii sau a tupeului a atins-o atunci cand i s-a adus aminte de meciul din primavara Urziceni-Steaua , iar Sconcsul-Cartianu (asemeni altor colegi de breasla) repeta in absurd vechea placa : "La acel meci Steaua a fost ajutata, d-le Stoica! ". La care el nu gaseste sa spuna decat: "Da, dar eu nu mai eram atunci de cateva zile la Steaua!" . Deci pana sa fie el , eram mereu echipa tocata, cele n-spe puncte fata de spurcati asa se explicau , iar exact in momentul plecarii prea-curatului , Tudor ne ajuta culmea! chiar impotriva viitoarei sale echipe . Si bineinteles acest lucru continua si in prezent , adica noi purtati pe brate iar el, proscrisul, pus la colt. Sa intelegem draga MM , ca orice performanta de acum a echipei va fi declarata nula sau necredibila, lucru considerat la randu-i de Piturca dupa ce si-a luat talpasita si cu care tu te luptai din acelasi considerent??

Oricum, felicitari, pe mine unul ai reusit sa ma pacalesti cu stelismul tau , m-am certat de-a lungul timpului cu multe persoane care te vedeau principalul putregai de la Steaua, iar eu nu. Invidia si ranchiuna te domina intr-atat fata de fosta echipa, incat aseara, in numele acestor doua "nobile" sentimente ai facut pace si cu cei care in perioada ta de stat la noi au aruncat tone de dejectii in capul tau : cartianu si marian Iancu. Asteptam meciul direct din etapa sasea ,sa urli alaturi de noul tau tovaras de lupta(va asemanati in comportament vis-a-vis de Steaua la care nu mai sunteti) , sa pui presiune pe arbitrii, sa le dictezi deciziile, in fine sa-i calci incet-incet pe urme bravului Pinalti, ca doar el va iesi la pensie in curand si are nevoie de un urmas la fel de isteric.

Asadar, imi permit sa acord inca de pe acum acestui angajat trecator al Stelei titlul de "dezamagirea anului". Multi ma vor blama aici, ca-l uit pe voievodul din Pipera care ne-a jignit si ne-a facut sa ne simtim penibil din cauza mascarelilor sale. De acord, dar macar acesta este egal cu el insusi in mitocanie de atatia ani, nu ne mai poate surpinde cu nimic. Meme a jurat credinta acestor culori, a atacat pe toata lumea (inclusiv fostele glorii) care aveau ceva de spus despre Steaua ( sub pretextul ca "nu putem nene sa va dam un post la toti") , iar acum arunca cu noroi in munca lu Hagi, poate motivul ca nu a ajuns sa-l aiba si pe Rege subaltern .

Sper ca suporterii sa fie lucizi ,sa treaca peste anumite "nostalgii" si sa-i arate ostillitatea pe care o merita acestui exponent al fatarniciei. Galatenii au facut-o deja ! Iar cei care nu s-au convins pe deplin acum, sa asteptate meciul direct de pe 1 septembrie. Cine il va "intelege" si atunci, nu se poate numi suporter al acestui club.

The Radical

ThereauRistul13.08.2007 19:06

esti intr-adevar foarte radical....eu nu il consider dezamagirea anului si nici nu ma poti acuza ca nu sunt suporter al clubului Steaua....gandeste-te de cate ori l-ai vazut pe MM la TV vorbind despre Urziceni..tot timpul vb despre Steaua,pentru ca se simte dezamagit de felul in care a plecat si cum a fost tratat..iar aseara MM nu era suparat pe Steaua ci pe un anumit personaj din Ghencea care nici mie si sunt sigur ca nici voua nu va e prea simpatic....articolul tau e bun dar cu tot respectul e mult prea rautacios...

JDERUL13.08.2007 19:09

Inca de cand a venit la Steaua l-am suspectat pe Meme de oportunism,considerandu-l un Dinu Paturica al zilelor noastre.Am si postat pe Forum in acest sens.Onoare ? Un concept prea pretentzios pentru el.Grandomania de care sufera nu este intrecuta decat de narcisismul sau exacerbat dus la paroxism.

Pentru mine indiferent ce ,,bine"ar face omenirii(poate sa intermedieze si a treia pace mondiala inainte de inceperea razboiului),el ramane un NIMIC. De ce ? Pentru ca,profitand de functzia si de statutul sau,a lovit un om care avea o opinie diferita de a sa ! Daca avea Meme banii lui jjjjj va imaginatzi ce personaj ?

mi e jena13.08.2007 19:17

MM a fost si este un pupincurist. altceva nu mai poate fi spus.

shack3r13.08.2007 19:22

Omul am impresia ca stie ce lucruri se faceau la Steaua in timpul sau si acum incearca sa se fereasca de ele.Incearca sa sugereze ca si atunci cand el era manager general in Ghencea arbitrii erau oarecum de partea ros-albastrilor,insa daca ar aduce vreo dovada sau macar un argument el ar fii primul tras in jos.

Cat despre Dan Petrescu, "aliatul sau",lucrurile nu stau chiar asa.El este stelist convins,a recunoscut ca a gresit cand a antrenat Rapidul,se afla cam in aceeasi situatie in care s-a aflat si Gica Popescu atunci cand a realizat greseala de a juca la Diamo.

Eu sunt din Urziceni si cum e normal a doua mea echipa de suflet e Unirea.Meme a fost de curand la un post de radio local,iar discutiile s-au axat mai mult pe mutarea echipei la Voluntari.La un moment dat un ascultator a sunat si a spus ca Meme strica Unirea exact ca pe Steaua,iar raspunsul sau a fost: " Daca dumneavoastra credeti ca eu am stricat Steaua,atunci imi doresc sa o stric la fel si pe Unirea".In plus,de cand a venit el a aparut ideea aceasta cu mutarea echipei pe un stadion ultramodern ce urmeaza sa fie construit la Voluntari,iar daca ati observat pe echipamentele de joc ale Unirii scrie pe piept "Primaria Voluntari".De asemenea,echipa se numeste FC Unirea Voluntari Urziceni,iar pe stema nu mai scrie si numele orasului,ci pur si simplu "FC Unirea".Tind sa ii dau dreptate cititorului mai sus amintit.

@ mi e jena

Scuzati-ma,dar mi se pare ca actualul manager general este mai pupincurist decat Meme

punk_kid13.08.2007 19:27

Super articolul , Felicitari . Am ramas cu gura cascata cand am auzit ce elucubratii poate sa spuna , nu am crezut niciodata ca poate sa fie asa de vehement la adresa Stelei , mai se batea cu pumnii in piept ca e stelist pana-n maduva oaselor, cand el e un frustrat si un prefacut , musca mana care la hranit .

Romania Steaua , Europa Steaua , Oriunde Steaua CAMPIONII Din Ghencea !!!!

fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

xtrip1913.08.2007 19:44

nene, tu esti cam pe din afara cu articolul asta. Mie mi se pare ca tzii neaparat sa iesi in evidenta, asemeni celui pe care il ataci. MM a fost unul din cei mai mare conducatori care i-a avut vreodata Steaua. A pus Steaua inaintea la toate, bani, sanatate...relatii sociale. Nu mai vreau sa aduc aminte ce jucatori a adus, ...(plus Bicfalvi si Golanski) , antrenorii numiti sub conducerea sa (Zenga, Protasov, Oli)..si performantele sale dar ..dincolo de toate, faptul ca s-a batut cu toate javrele care au lovit Steaua, ma face sa-l respect si sa-l admir indiferent ce va face de acum inainte.

Si inca o intrebare Mr. Radical: cred ca poate ti s-a intamplat vreodata(daca nu poate nu e tarziu) sa fi indragostit, sa iubesti la nebunie. Sa presupunem ca acea donsoara te inseala, iti inseala asteptarile, investitiile tale emotionale..si te arunca ca un jeg ca o masea stricata,. Tu ce faci?..cum simti pentru ea?..cand poate vei fi cu alta, ..iti vei canta iubirea in public pentru prima iubire?...sau vei fi mancat de frustrare, tristete..si multa amaraciune?

MM e un adevarat profesionist, sau incearca, desi poate e mult prea coleric pentru job-ul asta, si tine cu clubul pentru care lucreaza si care-i plateste salarul. Ma intreb cam ce ai face tu in locul lui?...E normal ca interesele sale sa se bata cap-n cap cu cele a Stelei si sa incerce sa-si apere clubul, lovind chiar in Steaua.

Incearca sa-l judeci dupa ce a facut la Steaua, si nu dupa ce face acum la Urziceni; pentru ce face acum il vor judeca suporterii/patronii de acolo.

Si apoi , sa fim corecti: a venit Adi Ilie, respect!..admiratie.pentru cariera lui, imaginea lui actuala, dar...ce a facut?..i-a adus pe Bicfalvi si Golanski acontati de pe vremea lu' MM?...Incerc sa ma gandesc, si nu gasesc nici o realizare de a lui de cand a venit in Ghencea, nici un transfer notabil marca Adi llie.

Sa fim seriosi, ..va mai trece mult timp pana sa avem un conducator ca MM., chiar..asa cu iesirile lui in decor, ..care de fapt sunt un raspuns la o societate bolnava, MM Stoica a fost omul ideal pentru Steaua, si a dus-o departe, unde la un moment dat nici unul dintre noi nici nu banuia (semifinala UEFA). De acum, vor fi..doar sclavi de a lui Jiji. El face transferurile...el centreaza, el da cu capul..

trist, dar asta..e...

si doare, doare...neputiinta suporterului de rand, care poate doar privii si tzipa pe forumuri..

vali_gherman13.08.2007 19:50

Mai baieti , lamuriti-ma si pe mine!Pana la urma la ce ora se transmite Bate-Steaua.Pe site scrie 21 iar pe Pro TV scrie 20.

ThereauRistul13.08.2007 19:51

declaratie MM Stoica la sport.ro:"ii doresc Stelei tot binele din lume,sa acceada in Liga Campionilor si sa castige campionatul!".....eu nu sjtiu ce a-ti vrea sa faca MM,poate ca stie mai multe dic ce a fost sezonul trecut sau aveti impresia ca Jiji e strain de arbitrajele favorabile Stelei....si in fond si la urma urmei ce va deranjat asa mult la "pupincuristul" pe care il sprijineati pana mai ieri:ca a spus ca n-a fost penalty la Urziceni anul trecut? poi nu a fost....ca a spus ca era plecat de la Steaua la acel meci..?poi era plecat...ca a zis ca merita Radoi rosu? merita!....si nu cred ca a facut pace cu jegosul de cartianu chiar s-a contrat iar pupincuristul aseara a fost Iancu nu MM,Iancu s-a bagat in seama aseara ....uitati prea usor binele facut de omu asta..si nu uitati nimeni nu e perfect...sunt fosti mari stelisti care au lovit in Steaua asa ca nu in MM trebuie sa dati....asa o sa ramanem cu aragseala sa platim bilete in min 65 si sa intram la meci sa vedem un sfert de ora....

joe2113.08.2007 19:54

Nu frate, stai ca gresesti a fost mult mai grav tipu' a zis ca el nu mai era la echipa de 3 etape la momentul Urziceni, apoi nu stiu daca stii momentul cu Argaseala la telefon la alt post, cand l-a facut pe Argaseala de 2 bani, cerandu-i ca Steaua sa accepte cu Urziceni, echipa de "UCL", arbitraj strain !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E pur si simplu dement acest om, de fapt e o jigodie ordinara care a pacalit suporterii Stelei si acum stiind ca nu mai are nicio sansa de a reveni la borcanul cu miere incepe sa-si arate jigodismul...Jeg de jeg ca si Dan Petrescu un alt odios care a tunat si-a fulgerat impotriva Stelei atunci...

Forza Steaua !!!

steagcruce2

xm13.08.2007 19:55

in primul rand multumesc tuturor celor ce mi-au urat ...ce mi-au urat de ziua mea si le doresc ...inzecit sa primeasca din partea mea ce mi-au urat (pina acu' numai de bine) ...Radical si pe mine m-a pacalit ...chiar credeam ca e de-al nostru dar ...mai bine mai tarziu decit niciodata. Am prins si eu emisiunea si felul lui Hagi de a raspunde sicanat fiind a replicat : am scos doi stelisti si am introdus altii doi.... Doamne cit de mult mi-a lipsit un stelist adevarat... nu am prins live interventia lui Meme l-am vazut doar azi la stiri dupa ce a iesit de la comisie ...ei bine daca are ceva de impartit cu Argaseala sa o faca parte in parte ca deh stie a da cu pumnu' dar daca are respect fata de fostul loc de munca (cum ar fi normal) sa-si tina pliscul. In rest ce mai ...e un capitol incheiat, si dupa ce a facut (dupa ce a plecat de la noi) cam trebuie sters din istoria echipei noastre sau bagat la si altele.

Astristul13.08.2007 20:02
Super articolul , Felicitari . Am ramas cu gura cascata cand am auzit ce elucubratii poate sa spuna , nu am crezut niciodata ca poate sa fie asa de vehement la adresa Stelei , mai se batea cu pumnii in piept ca e stelist pana-n maduva oaselor, cand el e un frustrat si un prefacut , musca mana care la hranit .

Romania Steaua , Europa Steaua , Oriunde Steaua CAMPIONII Din Ghencea !!!!

fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

Sunt de aceeasi parere. Ceea ce a facut MM a fost incredibil. Cica e stelist. Pai daca tot zice ca e Stelist si ca a ramas Stelist, desi a plecat de la Steaua, de ce se ia de clubul care il iubeste??? Hai sa fim seriosi ca nu e Unirea Urziceni cine stie ce echipa de avem nevoie de arbitrii straini. Sunt de acord cu GB, arbitrii straini sa fie adusi la derby-urile cu Rapid si Dinamo!

FORZA Steaua !!! steag2

dr.adrian913.08.2007 20:03
@ mi e jena

Scuzati-ma,dar mi se pare ca actualul manager general este mai pupincurist decat Meme

ti se pare

uitate la declaratiile lui Adi si amintesteti sau uitate la MM. ce diferenta uriasa de caractere

Adi e versat. si cam stie de pul.a lui. prima data gandeste si apoi vorbeste.

avea dreptate marian Iancu cand la atacat pe MM

mai stiti anul trecut cand Jiji ii spunea sa taca in direct la TV cand se certa MM cu Iancu.

dovada de pupincurist

Gica Chioru13.08.2007 20:04

Autorul articolului isi exprima dezamagirea. Dezamagirea vine dupa, asa cum spune el insusi, sustinere si apreciere, tocmai din cauza asta dezamagirea este atat de completa, daca pot spune asa.

Autorul scrie randuri pline de un stelism cum, din pacate, se vede foarte rar in ultimul timp, complet. Autorul acestui articol este un stelist adevarat.

Si eu fac parte dintre cei ce l-au apreciat pe MM, chiar pe acest site. I-am luat deseori apararea. Imi fac astazi mea culpa, chiar daca trebuie sa punem interesele Stelei mereu deasupra cateodata e bine sa nu acceptam deraierile oamenilor care nu merita.

Bidi13.08.2007 20:05

am cel mai mare respect pentru MM....si nu ai dreptate,merita respect pentru ce a facut la Steaua,si nu ma poti acuza ca nu sunt stelist....

bad_joke13.08.2007 20:11

Bun si in acelasi timp face rau suporterilor,pentru cai inveninezi cu o ura aiurea,mie mi s aparut ca a avut dreptate in cazul Radoi,pentru ca nu e prima data cand intra in stil K1,si putea sa-l omoare pe jucatorul d ela Iasi,a fost ROSU CLAR si nu cred alta varianta jocu era oprit,in rest ai dreptate ce ai zis de MM acuma s vazut plecat si arunca cu noroi in echipa,dar nu putem spune ca ar avea ceva cu Radoi se stie ca se inteleg super bine,el totusi a facut multe pentru echipa asta a adus jucatori care multi au comfirmat si nu ar fi drept ca el s afie huiduit in Ghencea steagsimplu

sile2213.08.2007 20:23

steagsimplu Mincinos articol ;)) Meme ne-ai convins esti cel mare Stelist :D

danimarcu13.08.2007 20:25

Si eu fac parte din cei care l-au apreciat pe MM,poate chiar si atunci cand nu era cazul!

Am vazut aseara emisiunea si am ramas scarbit.Chiar comentam pe un alt topic ca mi s-a parut beat MM-ul...

E plin de draci si arunca vorbe impotriva Stelei,nu a lui Argaseala!

A facut MM multe lucruri bune la Steaua,dar a fost platit pentru asta,si si-a facut si un nume cu ocazia asta...

De azi ,MM e un dusman pentru mine,pentru ca a atacat Steaua.E un caracter mizerabil si imi pare rau ca am crezut in el!

Rusine MM, nu esti cu nimic mai prejos decat ciobanul!

andyro13.08.2007 20:33
nene, tu esti cam pe din afara cu articolul asta. Mie mi se pare ca tzii neaparat sa iesi in evidenta, asemeni celui pe care il ataci. MM a fost unul din cei mai mare conducatori care i-a avut vreodata Steaua. A pus Steaua inaintea la toate, bani, sanatate...relatii sociale. Nu mai vreau sa aduc aminte ce jucatori a adus, ...(plus Bicfalvi si Golanski) , antrenorii numiti sub conducerea sa (Zenga, Protasov, Oli)..si performantele sale dar ..dincolo de toate, faptul ca s-a batut cu toate javrele care au lovit Steaua, ma face sa-l respect si sa-l admir indiferent ce va face de acum inainte.

Si inca o intrebare Mr. Radical: cred ca poate ti s-a intamplat vreodata(daca nu poate nu e tarziu) sa fi indragostit, sa iubesti la nebunie. Sa presupunem ca acea donsoara te inseala, iti inseala asteptarile, investitiile tale emotionale..si te arunca ca un jeg ca o masea stricata,. Tu ce faci?..cum simti pentru ea?..cand poate vei fi cu alta, ..iti vei canta iubirea in public pentru prima iubire?...sau vei fi mancat de frustrare, tristete..si multa amaraciune?

MM e un adevarat profesionist, sau incearca, desi poate e mult prea coleric pentru job-ul asta, si tine cu clubul pentru care lucreaza si care-i plateste salarul. Ma intreb cam ce ai face tu in locul lui?...E normal ca interesele sale sa se bata cap-n cap cu cele a Stelei si sa incerce sa-si apere clubul, lovind chiar in Steaua.

Incearca sa-l judeci dupa ce a facut la Steaua, si nu dupa ce face acum la Urziceni; pentru ce face acum il vor judeca suporterii/patronii de acolo.

Si apoi , sa fim corecti: a venit Adi Ilie, respect!..admiratie.pentru cariera lui, imaginea lui actuala, dar...ce a facut?..i-a adus pe Bicfalvi si Golanski acontati de pe vremea lu' MM?...Incerc sa ma gandesc, si nu gasesc nici o realizare de a lui de cand a venit in Ghencea, nici un transfer notabil marca Adi llie.

Sa fim seriosi, ..va mai trece mult timp pana sa avem un conducator ca MM., chiar..asa cu iesirile lui in decor, ..care de fapt sunt un raspuns la o societate bolnava, MM Stoica a fost omul ideal pentru Steaua, si a dus-o departe, unde la un moment dat nici unul dintre noi nici nu banuia (semifinala UEFA). De acum, vor fi..doar sclavi de a lui Jiji. El face transferurile...el centreaza, el da cu capul..

trist, dar asta..e...

si doare, doare...neputiinta suporterului de rand, care poate doar privii si tzipa pe forumuri..

Vroiam sa scriu un post mai lung, dar ai spus cam ce vroiam si eu sa spun. Subscriu 100%.

Radical ma baiatule, ia zi-mi tu daca in epoca MM s-ar fi intamplat toate cacaturile din ultimele 3 luni, incepand cu scena din Groapa si terminand cu bataia de joc de la meciul cu Iasul. Cand/daca o sa mai avem un conducator ca MM, sa te duci sa-ti dai foc in peluza la javre, si ne-ai face si noua si lor un bine. Deocamdata avem carpe de sters vestiarele prin Ghencea.

THE RADICAL13.08.2007 20:35

Asa cum ma steptam sunt destui care nu au nteles nimic si isi propaga ideile putine si fixe vis-a-vis de acest om, anume ca a facut, a dres, bla,bla. Eu nu am negat niciodata meritele ecestui individ la Steaua, am vrut acum sa subliniez josnicia caracterului sau. Fara sa fie in discutie echipa sa, s-a trezit el sa intervina sa spuna ca Steaua a fost ajutata in aceste etape, iar cine crede asta este un dobitoc. Asta dupa ce dupa meciul cu Ceahlaul, iar ii dadea dreptate scarbei de pinalty. Asta dovedeste stelism, cretilor , sa te alaturi jegurilor din presa care denigreaza voit Steaua, tocmai el ,care acuza pana acum aceasta stare de fapt? Nu ma intereseaza conflictele sale personale cu Gigi sau Argaseala, dar daca e barbat sa si le duca in particular , nu prin presa , ca pana acum n-a venit cu nici o dovada ca n-a furat la transferuri si nu si-a bagat el in buzunar comisioanele.

Steauaforever3313.08.2007 20:36

Off topic….. dar foarte interesant si poate nu chiar atat de off topic....

Se observa o intoxicare mediatica pornita impotriva Stelei din partea principalelor ziare de sport, dar mai nou si de TVR dar si prin infiltrarea unor asa zisi "suporteri stelisti" chiar aici pe forum. Se spune ca Emeghara s-ar lasa de fotbal iar ca lui Nicolita i s-ar fi cerut nu stiu ce taxe de protectie….. toate astea in preajma partidei cu CFR Cluj si cu BATE.... Steaua a inceput foarte bine campionatul si exista perspective reale pentru calificarea in LC pentru a doua oara consecutiv si asta deranjeaza pe foarte multi invidiosi/frustrati care regreta ca au plecat pe usa din dos de la Steaua...

fular-campioniifularsteaua2

st_194713.08.2007 20:40

Mama..nici aku` nu mi vine sa cred ce jeguri a putut sa scoata MM pe aceeasi gura cu care apara Steaua cu toata puterea lui.. sa`tzi fie rusine NESIMTITULE spre24

puricele13.08.2007 20:43

Apropo chiar s-au impacat sefii galeriilor cu Becalii sau iar este inventie a gazetarilor.

andyro13.08.2007 20:58
Asa cum ma steptam sunt destui care nu au nteles nimic si isi propaga ideile putine si fixe vis-a-vis de acest om, anume ca a facut, a dres, bla,bla. Eu nu am negat niciodata meritele ecestui individ la Steaua, am vrut acum sa subliniez josnicia caracterului sau. Fara sa fie in discutie echipa sa, s-a trezit el sa intervina sa spuna ca Steaua a fost ajutata in aceste etape, iar cine crede asta este un dobitoc. Asta dupa ce dupa meciul cu Ceahlaul, iar ii dadea dreptate scarbei de pinalty. Asta dovedeste stelism, cretilor , sa te alaturi jegurilor din presa care denigreaza voit Steaua, tocmai el ,care acuza pana acum aceasta stare de fapt? Nu ma intereseaza conflictele sale personale cu Gigi sau Argaseala, dar daca e barbat sa si le duca in particular , nu prin presa , ca pana acum n-a venit cu nici o dovada ca n-a furat la transferuri si nu si-a bagat el in buzunar comisioanele.

Pai eu cred ca tu n-ai inteles nimic.

1. Nu poti judeca un om scotandu-l din context. Cand il numesti pe MM individ, personaj si alte epitete demne de Borcea, te referi la acelasi MM care era acum 3 ani, 2 ani sau acum 6 luni.

2. Ia da-mi tu citate exacte cu tot ce a zis MM ieri seara, inainte sa generalizezi. A zis ca Radoi merita rosu ? Citeste pe topicul deschis si vezi cati de pe forum, inclusiv eu, aveau aceeasi parere. Asta ne face si pe noi jeguri si ne-stelisti ? A zis ca Argaseala ar trebui sa recunosca atunci cand Steaua e ajutata de arbitri ? Si care e problema ? Arati ca esti mai stelist daca o tii pana-n panzele albe ca nu a fost fault cand juma' de tara vede ca de fapt a fost ?

3. Mai ziceam si aici, nimeni niciodata nu l-a acuzat pe MM in mod oficial ca a furat ceva. Ai vazut un proces impotriva lui ? Crezi ca daca il fura pe Becali, scapa asa usor, doar cu 2 vorbe aruncate in presa, sau stergea Becali cu el pe jos ?

Esti asa de logaritm incat sa crezi orice debiteaza oierul? Ca practic asta a facut, a aruncat 2 vorbe FARA PROBE cum ca au fost niste nereguli, a sarit toata presa si a interpretat in fel si chip, si dupa aia Becali n-a mai zic nimic. Absolut nimic, tacere 100%. Ce anume sa demonteze MM ?

si 4. Mai citeste o data replyul de mai sus, si mai proceseaza o data inainte sa iti dai cu parerea.

Dar probabil e cool ca ai gasit si tu pe cineva cu care sa te certi si sunt multe frustari interiorizate care au iesit acum la suprafata.

Inca o data, o sa il regretam pe MM si acum, si peste 6 luni, si peste un an. Si primele cateva luni de conducere argasistica nu fac decat sa imi dea dreptate.

no_good13.08.2007 21:15

aseara la emisiunea fanatik MM a demonstrat ca nu este un barbat adevarat si a demonstrat ce fel de caracter poate sa aiba!cat a fost la Steaua a aparat cu o dragoste oarba, ce parea la prima vedere, culorile echipei Steaua, acuma ca nu mai face parte din staff se baga in seama si arunca cu noroi in Steaua cum prinde ocazia!poate ca ciobanu' l-a facut sa fie asa(trebuie sa recunoastem ca are acest al-2-lea "Zelea Codreanu" ce vrea sa Para el care defapt e un Ciobanila "curat-murdar",un talent la mijirea sentimentelor negative nu neaparat asupra echipei Steaua ci a celor ce reprezinta clubul)!l-am apreciat ce a facut pentru Steaua dar ma scarbit interventzia lui telefonica,probabil ca acuma a ramas cu sentimentul ca este managerul general al unei echipe cu prestigiu in europa,cerand arbitrii straini:)! Nu esti nici o zdreanta dar nici o valoare pentru Steaua,esti doar un manager frustrat si bagator de seama,PUPINCURISTULE!!!

«123»