FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM, o mare dezamagire. Pacat...

«123»
xtrip1913.08.2007 21:17
Asa cum ma steptam sunt destui care nu au nteles nimic si isi propaga ideile putine si fixe vis-a-vis de acest om, anume ca a facut, a dres, bla,bla. Eu nu am negat niciodata meritele ecestui individ la Steaua, am vrut acum sa subliniez josnicia caracterului sau. Fara sa fie in discutie echipa sa, s-a trezit el sa intervina sa spuna ca Steaua a fost ajutata in aceste etape, iar cine crede asta este un dobitoc. Asta dupa ce dupa meciul cu Ceahlaul, iar ii dadea dreptate scarbei de pinalty. Asta dovedeste stelism, cretilor , sa te alaturi jegurilor din presa care denigreaza voit Steaua, tocmai el ,care acuza pana acum aceasta stare de fapt? Nu ma intereseaza conflictele sale personale cu Gigi sau Argaseala, dar daca e barbat sa si le duca in particular , nu prin presa , ca pana acum n-a venit cu nici o dovada ca n-a furat la transferuri si nu si-a bagat el in buzunar comisioanele.

Incep sa fiu convins de faptul ca tu iti cauti tinte/subiecte doar de dragul de ati justifica nume de "radical", probabil ca esti inca la o varsta adolescentina(sau ceva reminiscente din aceaa perioada) si inca incerci sa impresionezi, sa uimesti prin vorbe macar.

Dar sa revenim la ce ai spus: MM si-a aratat masura caracterului sau atunci cand s-a luptat pentru Steaua, cand in numele Stelei a tacut si a indurat umilinte din partea lui Gigi, cand in numele Stelei si-a facut dusmani, s-a injurat cu toata lumea, constient ca isi va face dusmani pe viata, si chiar in numele Stelei s-a luat la bataie. Apoi daca avem puterea de caracter sa judecam drept, da Steaua a fost ajutata de arbitrii. Discret sau mai pe fata se incearca o echilibrare a balantei: Dinamo a fost mereu ajutata, si ..ca sa ne inchida gura, sa fie "echitabil" si Steaua a fost ajutata, (ultimele meciuri Steaua- Iasi, Dinamo - Ceahlaul e o dovada.) Spui ca nu te intereseaza conflictele sale persoanele, ...nici nu trebe sa te intereseze dar nu poti judeca un om , nu poti da verdicte in ceea ce priveste caracterul lui doar doar construindu-i tu un context cum vrei tu, rupt...de conflicte. Repet: Omul isi apara echipa, ..iar asta se stie: echipele mari sunt favorizate, si MM pentru asta se lupta: ca echipa lui sa obtina un arbitraj corect.

Si chiar nu inteleg: de unde atata nevoie de "radicalism" pentru un om care , cum toti suntem de acord, a ridicat Steaua, a participat activ...la istoria Stelei. Cauta ...si tu alte subiecte demne de "radicalism" si lasa-l tu pe MM acolo unde este, ...ca a facut bine ce a facut. Sunt destui istetzi de alte Argaseala sa se ia la hartza cu el....

yo_stelista nr113.08.2007 21:17

sunt de acord 100%.si eu chiar credeam ca e stelist cu adevarat dar in sfarsit isi arata adevarata fata. asta e MM cel adevarat! nu-mi vine sa cred ca a spus el asta!.acum nu ii mai da Becali bani ca sa mai tina cu Steaua. tot ce l-a interesat mereu a fost bani!

xtrip1913.08.2007 21:21
aseara la emisiunea fanatik MM a demonstrat ca nu este un barbat adevarat si a demonstrat ce fel de caracter poate sa aiba!cat a fost la Steaua a aparat cu o dragoste oarba, ce parea la prima vedere, culorile echipei Steaua, acuma ca nu mai face parte din staff se baga in seama si arunca cu noroi in Steaua cum prinde ocazia!poate ca ciobanu' l-a facut sa fie asa(trebuie sa recunoastem ca are acest al-2-lea "Zelea Codreanu" ce vrea sa Para el care defapt e un Ciobanila "curat-murdar",un talent la mijirea sentimentelor negative nu neaparat asupra echipei Steaua ci a celor ce reprezinta clubul)!l-am apreciat ce a facut pentru Steaua dar ma scarbit interventzia lui telefonica,probabil ca acuma a ramas cu sentimentul ca este managerul general al unei echipe cu prestigiu in europa,cerand arbitrii straini:)! Nu esti nici o zdreanta dar nici o valoare pentru Steaua,esti doar un manager frustrat si bagator de seama,PUPINCURISTULE!!!

si in imaginea domniei tale, un "barbat adevarat" ar tb sa accepte soarta de echipa mica, ..si sa fie furata de fiecare data?...

MM nu a denigrat cu nimic Steaua, daca..tu nu vrei sa accepti o realitate e problema ta. MM se lupta pentru propria echipa, cea care ii plateste salariul?...Hagi cand a fost la Timisoara nu a acuzat arbitrajul impotriva timisoarei?...imi amintesc si acum "undeva, cineva...nu ne lasa sa ne facem treaba" zicea Hagi parca. Sunt profesionisti, ..apara culorile clubului pentru care lucreaza.

danimarcu13.08.2007 21:26
: Omul isi apara echipa, ..iar asta se stie: echipele mari sunt favorizate, si MM pentru asta se lupta: ca echipa lui sa obtina un arbitraj corect.

Nu tzine.

Daca asta il preocupa,atunci deschidea discutia despre meciul urmator,cel cu Poli tm,nu despre meciul nostru,care este peste cateva etape...

Hai sa fim seriosi, omul e plin de ura, si vrea sa dea in noi in perioada asta in care (crede el) suntem mai vulnerabili...

Ar sari in sus de bucurie daca ar pierde Steaua intrarea in LC, ca sa poata sa spuna ca daca el nu mai e,Steaua nu mai face doi bani...

Urasc jegurile care scuipa unde-au lins nu demult...

Dicanul13.08.2007 21:30

Si pentru mine a fost o mare dezamagire MM aseara. Eu il inteleg perfect pe Radical. Poate unii nu. Dar ceea ce a vrut el sa spuna este ca un om care a jurat credinta vesnica acestui club nu poate sub nici-o forma sa jigneasca Steaua mai ales ca inca nu am jucat cu Urziceniul. Aseara am simtit ca MM nu mai e unul dintre noi. Si probabil ca nici nu a fot niciodata. Corect el isi apara echipa, dar si Lacatus apara pe UTA si Hagi a aparat pe Poli fara sa jigneasca clubul care i-a crescut. Si MM a crescut la Steaua. SI daca ar fi avut dreptate tot nu ar fi trebuit sa comenteze el de Steaua. Daca jucam cu Urziceniul si era dezavantajat corect dar sa vina el sa spuna ca Steaua facae si drege este prea mult.

Apropo, daca Radoi in faza aia merita rosu inseamna ca Steaua are fani care habar nu au cu ce se mananca acest sport. Intentie nu a existat deloc. Ba chiar a incercat sa-l evite, lovindu-l cu tibia pe gat si nu cu crampoanele pe fata. Galben cel mult. Fratilor nu ati jucat fotbal niciodata. Acel fault nu este de rosu. Clar!!! Dar se pare ca avem printre noi niste copii pentru care fotbalul este doar pe calculator.

The Radical si-a spus o parere. Poate nu sunteti de acord dar va rog sa argumentati.

Pentru mine MM a insemnat un lider al suporterilor, al ultrasilor, dar de aseara a devenit o MIZERIE!!!

FORZA Steaua!

PENTRU CULORI NE DARUIM!!!

si in imaginea domniei tale, un "barbat adevarat" ar tb sa accepte soarta de echipa mica, ..si sa fie furata de fiecare data?...

MM nu a denigrat cu nimic Steaua, daca..tu nu vrei sa accepti o realitate e problema ta. MM se lupta pentru propria echipa, cea care ii plateste salariul?...Hagi cand a fost la Timisoara nu a acuzat arbitrajul impotriva timisoarei?...imi amintesc si acum "undeva, cineva...nu ne lasa sa ne facem treaba" zicea Hagi parca. Sunt profesionisti, ..apara culorile clubului pentru care lucreaza.

Ba da MM a denigrat Steaua cand a insinuat ca Tudor a favorizat-o pe Steaua. De ce trebuie sa apere MM Urziceniul dand in Steaua??? Noi jucam cu ei peste 3 etape. Care e motivul? Hagi nu jignit niciodata Steaua cand era la Poli. De ce nu s-a luat MM de Dinamo ca a dat gol din offside cu Ceahlaul? Sau ca le-a redus suspendarea de 2 etape de acasa? Cu toti l-am iubit pe MM, DAR pe toti ne-a pacalit. Invidia si ura pe care o poarta lui Argaseala nu are legatura cu Steaua. El include Steaua in problemele lui. Steaua nu e a lui, este a noastra a suporterilor.

FORZA Steaua!

Respect ros-albastru!

andyro13.08.2007 21:45
Si pentru mine a fost o mare dezamagire MM aseara. Eu il inteleg perfect pe Radical. Poate unii nu. Dar ceea ce a vrut el sa spuna este ca un om care a jurat credinta vesnica acestui club nu poate sub nici-o forma sa jigneasca Steaua mai ales ca inca nu am jucat cu Urziceniul. Aseara am simtit ca MM nu mai e unul dintre noi. Si probabil ca nici nu a fot niciodata. Corect el isi apara echipa, dar si Lacatus apara pe UTA si Hagi a aparat pe Poli fara sa jigneasca clubul care Ri-a crescut. Si MM a crescut la Steaua. SI daca ar fi avut dreptate tot nu ar fi trebuit sa comenteze el de Steaua. Daca jucam cu Urziceniul si era dezavantajat corect dar sa vina el sa spuna ca Steaua facae si drege este prea mult.

Apropo, daca Radoi in faza aia merita rosu inseamna ca Steaua are fani care habar nu au cu ce se mananca acest sport. Intentie nu a existat deloc. Ba chiar a incercat sa-l evite, lovindu-l cu tibia pe gat si nu cu crampoanele pe fata. Galben cel mult. Fratilor nu ati jucat fotbal niciodata. Acel fault nu este de rosu. Clar!!! Dar se pare ca avem printre noi niste copii pentru care fotbalul este doar pe calculator.

The Radical si-a spus o parere. Poate nu sunteti de acord dar va rog sa argumentati.

Pentru mine MM a insemnat un lider al suporterilor, al ultrasilor, dar de aseara a devenit o MIZERIE!!!

FORZA Steaua!

PENTRU CULORI NE DARUIM!!!

Clar, l-a lovit DOAR cu tibia pe gat, cel mult galben. De fapt celalalt jucator merita galben, ce mama ma-sii il loveste pe Radoi cu gatul in tibie ?

Una e sa tii cu Steaua si una e sa fii RADICAL de subiectiv.

Da' tot nu m-ati lamurit fratilor, ce anume din ce a zis MM l-a facut sa devina o mizerie ? Ca's si eu curios, v-am intrebat si mai sus. Citatul si contextul va rog, sa inteleg si eu ala care's doar copil si n-am vazut decat fotbal pe calculator.

Dicanul13.08.2007 21:46
Incep sa fiu convins de faptul ca tu iti cauti tinte/subiecte doar de dragul de ati justifica nume de "radical", probabil ca esti inca la o varsta adolescentina(sau ceva reminiscente din aceaa perioada) si inca incerci sa impresionezi, sa uimesti prin vorbe macar.

Dar sa revenim la ce ai spus: MM si-a aratat masura caracterului sau atunci cand s-a luptat pentru Steaua, cand in numele Stelei a tacut si a indurat umilinte din partea lui Gigi, cand in numele Stelei si-a facut dusmani, s-a injurat cu toata lumea, constient ca isi va face dusmani pe viata, si chiar in numele Stelei s-a luat la bataie. Apoi daca avem puterea de caracter sa judecam drept, da Steaua a fost ajutata de arbitrii. Discret sau mai pe fata se incearca o echilibrare a balantei: Dinamo a fost mereu ajutata, si ..ca sa ne inchida gura, sa fie "echitabil" si Steaua a fost ajutata, (ultimele meciuri Steaua- Iasi, Dinamo - Ceahlaul e o dovada.) Spui ca nu te intereseaza conflictele sale persoanele, ...nici nu trebe sa te intereseze dar nu poti judeca un om , nu poti da verdicte in ceea ce priveste caracterul lui doar doar construindu-i tu un context cum vrei tu, rupt...de conflicte. Repet: Omul isi apara echipa, ..iar asta se stie: echipele mari sunt favorizate, si MM pentru asta se lupta: ca echipa lui sa obtina un arbitraj corect.

Si chiar nu inteleg: de unde atata nevoie de "radicalism" pentru un om care , cum toti suntem de acord, a ridicat Steaua, a participat activ...la istoria Stelei. Cauta ...si tu alte subiecte demne de "radicalism" si lasa-l tu pe MM acolo unde este, ...ca a facut bine ce a facut. Sunt destui istetzi de alte Argaseala sa se ia la hartza cu el....

MM s-a batut pentru Steaua si si-a facut dusmani. Dar multe au fost cazurile cand facea misto cu Borcea si glumeau impreuna. Era un teatru ipe care-l juca pentru a atrage asupra lui toate jignirile si pentru ca presa sa lase echipa in pace. Chiar el a recunoscut. Inainte de dubla cu Rapid din UEFA, jucasem cu Arges si facusem 0-0 acsa pe lia. L-a acuzat vehement pe Cartu ca bagase autobaza iar la o emisiune televizata, a doua zi, a intervenit in direct si i-a spus lui Cartu ca a zis si el asa sa justifice jocul echipei. Cartu a ras si nu s-a intamplat nimic. Ceea ce vreau sa remarc este ca nu si-a facut atat de multi dusmani pe cat credeam noi. Totul a fost un joc. El fiind un tip inteligent a reusit.

Dar de acum inainte el pentru mine va ramane o MIZERIE!!!

Trup su suflet pentru culori!!!

Clar, l-a lovit DOAR cu tibia pe gat, cel mult galben. De fapt celalalt jucator merita galben, ce mama ma-sii il loveste pe Radoi cu gatul in tibie ?

Da' tot nu m-ati lamurit fratilor, ce anume din ce a zis MM l-a facut sa devina o mizerie ? Ca's si eu curios, v-am intrebat si mai sus. Citatul si contextul va rog, sa inteleg si eu ala care's doar copil si n-am vazut decat fotbal pe calculator.

Omule ce cartonas a luat cel care l-a lovit pe terry cu piciorul in cap acum vreo 3 luni parca???

danimarcu13.08.2007 22:08

Salut @andyro

Citeste aici:

"Oficialul echipei ialomitene a dat ca exemplul meciul Steaua-Poli Iasi, spunand ca Mirel Radoi ar fi meritat cartonas rosu cand l-a lovit cu gheata in fata pe Palimaru, dupa ce nu a reusit sa suteze in minge.

Stoica a intervenit telefonic duminica seara in cadrul unei emisiuni la Telesport care il avea printre invitati si pe presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, propunandu-i acestuia pe un ton ironic ca partida FC Unirea Urziceni-Steaua Bucuresit sa fie condusa de o brigada din strainatate. "Domnule presedinte al Consiliului de Administratie al Stelei sunteti de acord ca meciul Urziceni-Steaua sa fie arbitrat de o brigada din strainatate? Nu cred ca aveti sange in instalatie sa raspundeti. Steaua are interes sa fie arbitrata de romani. E o situatie exceptionala si vreau arbitri straini", a spus Stoica.

Argaseala a evitat sa intre intr-o disputa verbala cu presedintele Urziceniului, afirmand ca toate declaratiile acestuia au fost facut pe fondul nervilor de dupa jocul cu Otelul Galati. "Nu am ce sa comentez pentru ca era intr-o stare de nervi dupa jocul cu Otelul. Oricum, ce voia el nu avea legatura cu meciul Urziceni – Steaua. FRF nu cred ca ar fi de acord cu arbitri straini in campionatul romanesc", s-a limitat sa spuna oficialul Stelei.

Daca Valeriu Argaseala a refuzat propunerea lui Mihai Stoica, in schimb, patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a precizat ca ar fi de acord ca la meciul FC Unirea Urziceni – Poli Timisoara sa fie delegata o brigada de arbitri din strainatate. "Spre deosebire de Steaua, noi avem sange in instalatie si vrem arbitri straini in meciul cu Urziceni. Vom face o cerere in acest sens, daca si Urziceniul vrea", a declarat Marian Iancu, care a fost aprobat de Mihai Stoica.

Partida FC Unirea – Poli Timisoara va avea loc in etapa a 4-a, in timp ce meciul FC Unirea - Steaua este programat in etapa a 6-a."

NewsIn

andyro13.08.2007 22:35
Salut @andyro

Citeste aici:

"Oficialul echipei ialomitene a dat ca exemplul meciul Steaua-Poli Iasi, spunand ca Mirel Radoi ar fi meritat cartonas rosu cand l-a lovit cu gheata in fata pe Palimaru, dupa ce nu a reusit sa suteze in minge.

Stoica a intervenit telefonic duminica seara in cadrul unei emisiuni la Telesport care il avea printre invitati si pe presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, propunandu-i acestuia pe un ton ironic ca partida FC Unirea Urziceni-Steaua Bucuresit sa fie condusa de o brigada din strainatate. "Domnule presedinte al Consiliului de Administratie al Stelei sunteti de acord ca meciul Urziceni-Steaua sa fie arbitrat de o brigada din strainatate? Nu cred ca aveti sange in instalatie sa raspundeti. Steaua are interes sa fie arbitrata de romani. E o situatie exceptionala si vreau arbitri straini", a spus Stoica.

Argaseala a evitat sa intre intr-o disputa verbala cu presedintele Urziceniului, afirmand ca toate declaratiile acestuia au fost facut pe fondul nervilor de dupa jocul cu Otelul Galati. "Nu am ce sa comentez pentru ca era intr-o stare de nervi dupa jocul cu Otelul. Oricum, ce voia el nu avea legatura cu meciul Urziceni – Steaua. FRF nu cred ca ar fi de acord cu arbitri straini in campionatul romanesc", s-a limitat sa spuna oficialul Stelei.

Daca Valeriu Argaseala a refuzat propunerea lui Mihai Stoica, in schimb, patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a precizat ca ar fi de acord ca la meciul FC Unirea Urziceni – Poli Timisoara sa fie delegata o brigada de arbitri din strainatate. "Spre deosebire de Steaua, noi avem sange in instalatie si vrem arbitri straini in meciul cu Urziceni. Vom face o cerere in acest sens, daca si Urziceniul vrea", a declarat Marian Iancu, care a fost aprobat de Mihai Stoica.

Partida FC Unirea – Poli Timisoara va avea loc in etapa a 4-a, in timp ce meciul FC Unirea - Steaua este programat in etapa a 6-a."

NewsIn

Asa, si ?

Sunt 2 chestii acolo :

1. Cartonasul rosu, de care ziceam mai sus.

2. Arbitri straini. Daca Argaseala e curat si nepatat, trebuia sa ii zica ce i-a zis scarba de Iancu - "Da, domnule Mihai Stoica, nu am nimic de ascuns si nu am de ce sa imi fie frica, vreau arbitri straini. Noi am castigat toate meciurile corect pana acum si asa o sa facem si in continuare."

Ce iti demonstreaza tie de acolo ca MM e un jeg, o mizerie, si alte epitete care s-au folosit pe aici ?

Ca poate, ar fi putut sa se comporte putin altfel, e altceva. Dar de aici si pana a-l numi pe Mihai Stoica in modul in care ati facut-o, si uitand ultimii ani pentru un rahat de emisiune la un rahat de televiziune, e o distanta lunga pe care o parcurgi repede atunci cand esti Radical.

greenyes13.08.2007 22:43

Mai grav este ca sunt anumiti "stelisti" cu imagine buna pe site ul asta care au emis idei cu "greutate", de ii asculta poporul, si anume ca Radoi merita rosu fara discutie. Cand am vazut un asemenea "post cu greutate" si la care aderau multi am ajus la aceeasi concluzie ca si tine, NU AU PUS PICIORUL PE MINGE in viata lor intr un meci de fotbal sau poate sunt genul ala de ofticati care interpreteaza fazele doar asa cum vor ei sa fie. La randul meu am incercat sa le explic ce si cum dar....."greutatea" conteaza.

danimarcu13.08.2007 23:34
Asa, si ?

Sunt 2 chestii acolo :

1. Cartonasul rosu, de care ziceam mai sus.

2. Arbitri straini. Daca Argaseala e curat si nepatat, trebuia sa ii zica ce i-a zis scarba de Iancu - "Da, domnule Mihai Stoica, nu am nimic de ascuns si nu am de ce sa imi fie frica, vreau arbitri straini. Noi am castigat toate meciurile corect pana acum si asa o sa facem si in continuare."

Ce iti demonstreaza tie de acolo ca MM e un jeg, o mizerie, si alte epitete care s-au folosit pe aici ?

Ca poate, ar fi putut sa se comporte putin altfel, e altceva. Dar de aici si pana a-l numi pe Mihai Stoica in modul in care ati facut-o, si uitand ultimii ani pentru un rahat de emisiune la un rahat de televiziune, e o distanta lunga pe care o parcurgi repede atunci cand esti Radical.

@andyro- din ce scrie mai sus nu reiese mai nimic,ai dreptate,dar daca vedeai emisiunea si declaratiile de azi,auzeai cu urechile tale tonul lui cand acuza Steaua,iti schimbai parerea.pentru ca omul da in Steaua,nu in Argaseala!

Si nu-mi spune mie ca arbitrii ne avantajeaza de cand a plecat MM,iar inainte erau usa de biserica...

Echipele mari sunt avantajate de arbitrii.Anul trecut a fost Dinamo,anul asta suntem noi...

Ce crede Stoica,ca o sa-l avantajeze pe el?...

In concluzie,nu mi se pare corect sa se lege de Steaua ,mai ales in perioada asta...

Nesimtitul asta a sters cu buretele intr-o secunda tot ce a facut bun in cativa ani...

st_194714.08.2007 00:05
Si eu fac parte din cei care l-au apreciat pe MM,poate chiar si atunci cand nu era cazul!

Am vazut aseara emisiunea si am ramas scarbit.Chiar comentam pe un alt topic ca mi s-a parut beat MM-ul...

E plin de draci si arunca vorbe impotriva Stelei,nu a lui Argaseala!

A facut MM multe lucruri bune la Steaua,dar a fost platit pentru asta,si si-a facut si un nume cu ocazia asta...

De azi ,MM e un dusman pentru mine,pentru ca a atacat Steaua.E un caracter mizerabil si imi pare rau ca am crezut in el!

Rusine MM, nu esti cu nimic mai prejos decat ciobanul!

Sa`i dam toti m..e cred ca era si nervos pe Argaseala din cauza ca asta` i a luat functia si chiar MM`ul a declarat ca s a simtit tradat de Argaseala (nu l a anuntat ca va fi pus in locul lui)..si e clar ca Argaseala e la Steaua pentru ca MM a pus o vorba pentru el.. sprecl2

Mai grav este ca sunt anumiti "stelisti" cu imagine buna pe site ul asta care au emis idei cu "greutate", de ii asculta poporul, si anume ca Radoi merita rosu fara discutie. Cand am vazut un asemenea "post cu greutate" si la care aderau multi am ajus la aceeasi concluzie ca si tine, NU AU PUS PICIORUL PE MINGE in viata lor intr un meci de fotbal sau poate sunt genul ala de ofticati care interpreteaza fazele doar asa cum vor ei sa fie. La randul meu am incercat sa le explic ce si cum dar....."greutatea" conteaza.

Multi spun ca trebuia rosu chiar daca era oprit jocu`..da am o intrebare de curiozitate :?: ..daca jocul ar fi oprit si s-ar marca un gol s -ar pune???[:)))))](e aceeasi kestiune doar ca acum e fault si nu gol..)

ThereauRistul14.08.2007 01:16
Pai eu cred ca tu n-ai inteles nimic.

1. Nu poti judeca un om scotandu-l din context. Cand il numesti pe MM individ, personaj si alte epitete demne de Borcea, te referi la acelasi MM care era acum 3 ani, 2 ani sau acum 6 luni.

2. Ia da-mi tu citate exacte cu tot ce a zis MM ieri seara, inainte sa generalizezi. A zis ca Radoi merita rosu ? Citeste pe topicul deschis si vezi cati de pe forum, inclusiv eu, aveau aceeasi parere. Asta ne face si pe noi jeguri si ne-stelisti ? A zis ca Argaseala ar trebui sa recunosca atunci cand Steaua e ajutata de arbitri ? Si care e problema ? Arati ca esti mai stelist daca o tii pana-n panzele albe ca nu a fost fault cand juma' de tara vede ca de fapt a fost ?

3. Mai ziceam si aici, nimeni niciodata nu l-a acuzat pe MM in mod oficial ca a furat ceva. Ai vazut un proces impotriva lui ? Crezi ca daca il fura pe Becali, scapa asa usor, doar cu 2 vorbe aruncate in presa, sau stergea Becali cu el pe jos ?

Esti asa de logaritm incat sa crezi orice debiteaza oierul? Ca practic asta a facut, a aruncat 2 vorbe FARA PROBE cum ca au fost niste nereguli, a sarit toata presa si a interpretat in fel si chip, si dupa aia Becali n-a mai zic nimic. Absolut nimic, tacere 100%. Ce anume sa demonteze MM ?

si 4. Mai citeste o data replyul de mai sus, si mai proceseaza o data inainte sa iti dai cu parerea.

Dar probabil e cool ca ai gasit si tu pe cineva cu care sa te certi si sunt multe frustari interiorizate care au iesit acum la suprafata.

Inca o data, o sa il regretam pe MM si acum, si peste 6 luni, si peste un an. Si primele cateva luni de conducere argasistica nu fac decat sa imi dea dreptate.

ai perfecta dreptate..nu mai scriu nimic in plus decat ca eu o sa-l regret mereu pe "pupincuristul"asta asa cum il numesc unii..si stii de ce..pentru ca de multe ori s-a dovedit mult mai stelist decat toti stelistii recunoscuti si nerecunoscuti....si apoi nu-l inteleg pe baiatu asta Radical,cu care eu am vorbit frumos...cine-i da lui dreptu sa ne faca pe noi astia mai "putin stelisti"...jegosi sau antistelisti...nimeni nu-mi zice mie pe cine sa injur sau nu la stadion..nimeni nu te califica daca esti stelist sau nu daca il renegi acum pe MM....si pana la urma lasati fratilor frustrarile la o parte..noi nu suntem Otelul(care daca nu era acest personaj acum erau probabil desfiintati),noi suntem Steaua...nu copiem pe nimeni...MM trebuie aplaudat pentru ca si jucatorii astia pe care voi acum ii aplaudati si admirati(bicfalvi,golanski,)sunt tot de el adusi in "antistelismul" lui

steaua din chicago14.08.2007 05:18

Cam devreme articolul...Stelistii, spre deosebire de aviarii nesimtiti, ciinii bolnavi si provincia descultsa nu uita pe cei ce au servit clubul. O zi, un an nu conteaza-Meme a fost stelisti cindva si cred ca ar trebui sa mai stringem ceva dovezi de anti-stelism inainte sa punem mitraliera pe el. Pina atunci...respect ori ignorare. Stergeti acest articol (bine scris dar...devreme)s mai bine vorbiti de mijlocul Stelei noastre si Stelei voastre-Stoica ((Radoi), Boloni (Cristocea/Bicfalvi) Balint (Banel/Ochirosii) Majearu (Plesan). Cred ca mai luam o cupa europeana...

neli14.08.2007 05:30

mare dezamagire !

am tinut la tine ca la un stelist adevarat, te-am crezut , te-am iubit, m-ai dezamagit, si rau de tot, ceea ce faci tu MM este o rusine pentru. noi stelistii ca te-am avut printre noi, daca ai putin respect pentru. club respecta-i si pe cei care sunt la conducere acum, chiar daca nu-ti plac, nici tu nu ai placut la toata lumea, asa ca , TACI ! nu "HULI", taci, taci, taci, taci, ...... poti ?nu cred pentru. ca ai limba prea ascutita si "toti ... pier pe limba lor"

Joint14.08.2007 05:38

nu te inteleg de ce esti asa pornit impotriva lui "radical". si-a expus parerea, pe care pe alocuri i-o impartasesc. e treaba lui MM ce gandeste despre Steaua, despre ce dedesubturi stie, dar sunt convins ca este la curent cu toata aversiunea presei impotriva noastra si macar el ar fi trebuit sa se abtina.eu asta i-as reprosa...ca "a dat din casa", ca a alimentat ura gazetarilor si imaginatia lor.

iar la faza cu intrarea lui Radoi, pana si cativa arbitri cu nume au afirmat ca nu a fost de rosu, de ce nu ar gandi la fel si un suporter?! iar trebuie sa fim noi mai catolici decat Papa?

observ ca a inceput un nou curent pe forum...daca cineva isi exprima o parere, cei care nu sunt de acord cu ea nu ezita absolut deloc sa il jigneasca pe "tupeist" si sa incerce sa-i zica vreo doua, sa-i arate el care e de fapt adevarul.

sorin_daniel14.08.2007 05:56

Mihai Stoica a fost,este si va ramane stelist pentru totdeauna.Steaua te iubesc!!!

bastian14.08.2007 06:15

Cum adica nu intelegi de ce ar trebui MM sa devina indezirabil in Ghencea. Probabil nu ai vazut/nu ati vazut emisiunea Fanatik de duminica. Din senin a inceput sa se ia de Steaua cum ca pana acum ar fi castigat meciurile cu arbitrii si ca meciul din returul trecut disputat de Steaua cu pseudoechipa aia din Urziceni ar fi fost castigat de echipa noastra, Steaua Bucuresti prin intermediul arbitrilor.

Asta in continuu isi face imagine pe spatele Stelei. Nu degeaba galatenii, care s-au lamurit cu el, l-au huiduit tot meciul asta de etapa trecuta. Acest individ a fost luat la Urziceni pentru gura lui mare, pentru nimic altceva. Papagalul ala de Petrescu, care s-a intors cu coada intre picioare din Polonia (ce mai tara fotbalistica, n-am ce zice!), nu mai putea sa urle, probabil il dureau plamanii, si numai bine s-a ivit ocazia sa-l aduca pe MM sau, pardon, Meme.

In concluzie, vreau sa spun ca desi MM mi se parea trup si suflet pentru culori este un om de nimic.

Meme, te rog, nu te mai lua de Steaua, vezi-ti de mediocritatea ta si LASA-NE!

MoRRano14.08.2007 06:24

fularsteau2 A fost un fals omu atat amavut de zis :|

adi_steaua14.08.2007 07:10

Împãcare Becali-FANI

"Ieri, la reședința patronului Stelei a avut loc o întîlnire între Gigi Becali și 20 de suporteri ai echipei, de fapt reprezentanți ai diferitelor facțiuni ale galeriei. Dupã o orã de discuții, cele douã pãrți s-au împãcat, Becali promițîndu-le fanilor cã va pune în vînzare abonamente și la peluze, acolo unde s-a sistat emiterea de legitimații valabile pentru tot sezonul dupã ce patronul a fost contestat de galerie".

ok, s-au impacat...dar cum? admit ca fiecare poate gresi...iar a ierta e un lucru mare, dar a iesit si Becali sa-si ceara o scuza ceva...sau s-a intamplat ceva foarte "material" acolo????

Oare ce e mai penibil domnule THE RADICAL, actiunea lui MM, care la urma urmei isi apara echipa unde este presedinte si sa fim seriosi, la Galati, Unirea a fost dezavantazata clar la 2 faze de Corpodean, sau actiunea reprezentantilor de galerie poate si AISS-ul de a face pace cu cel mai oribil personaj din Ghencea (in viziunea mea) si anume Becali. ???????

Oare sunteti penibili sau nu? Mie imi vine sa vars...

Personal l-am apreciat enorm pe MM cand a fost la Steaua, am fost extrem de dezamagit cand a plecat, il apreciez in continuare....singurul lucru care m-a dezamagit la el, mult, anume ca nu a tinut acea conferinta de presa in care promitea ca dezvaluie adevaratul motiv al demisiei sau demiterii..ce o fi fost....

Ce ai face tu the radical dara ai fi "nevoit" sa pleci...de la locul actual de munca, iar altcineva ti-ar intinde o mana si te-ar angaja la o firma concurenta unde ai lucrat? Hai..te rog, sa nu fim penibili. De ex Adrian Ilie nu se compara nici un pic in materie de competenta cu Mihai Stoica (iarasi..opinia mea) Esti de acord cu mine sau nu? Iar Argaseala face ce ii dicteaza patronul, atat, nimic mai mult.

In rest, Forzza Steaua...doar Steaua conteaza..desi...unii imi dau stari de greata....incepand de la patron, pana la retardatii care arunca cu torte, se bat si intra pe gazon sa loveasca adversarul...

xtrip1914.08.2007 07:42

citesc inca o data replicile la articol...si imi dau seama de un lucru, destul de usor sesizabil: cei care il apreciaza/apara pe MM Stoica au un cu totul altfel de discurs fatza de cei ce il reneaga/ataca. Ma refer, ca cei care il admira..au limbaj elevat, cumpatat si vorbele lor par a veni dupa o prealabila gandire si nu doar aruncate asa, din nevoia de a spune ceva si nu doar din nevoia de a-si manifesta stelismul si fantatismul. Concluzia o trage fiecare...

"parerea mea..."

axl2314.08.2007 07:49

@xtrip

Pentru ca celora care au un limbaj elevat, cumpatat si vorbesc dupa ce s-au gandit, le plac disputele, indiferent daca au dreptate sau nu. Ceea ce a devenit un lait-motiv pe saitul asta.

kozmyn_ksa14.08.2007 08:06

Asta s-a zbatut atata pentru Steaua doar ca sa creada Becali ca e om de incredere si om care tine la Steaua... dar dak Becali ii dadea salariu cu intarziere (ex. Copos) pleca de muult timp de la Steaua...Lacatus a plecat din cauza lu Meme.... va zic eu ca dak Meme nu era atunci la Steaua .... Lacatus nu pleca....

steagsimplu

forever_STEAUA14.08.2007 08:24

Am crezut cu adevãrat în MM. Nu mi-au plãcut mereu ieșirile lui dar mã gândeam cã așa încearcã sã apere clubul pe care îl iubește. Deh, aparențele înșalã.

Pentru mine MM nu mai existã, existã doar un fost manager general al Stelei, pe numele lui Mihai Stoica.

Si inca o intrebare Mr. Radical: cred ca poate ti s-a intamplat vreodata(daca nu poate nu e tarziu) sa fi indragostit, sa iubesti la nebunie. Sa presupunem ca acea donsoara te inseala, iti inseala asteptarile, investitiile tale emotionale..si te arunca ca un jeg ca o masea stricata,. Tu ce faci?..cum simti pentru ea?..cand poate vei fi cu alta, ..iti vei canta iubirea in public pentru prima iubire?...sau vei fi mancat de frustrare, tristete..si multa amaraciune?

Numai sufletele vulgare își batjocoresc iubirile din trecut. Oamenii de bun simț sãdesc flori pe morminte. (N. Iorga)

Nimeni nu are pretenția ca Mihai Stoica sã își cânte iubirea (?!) pentru Steaua în public. Doarã sã tacã. Nu îi stã bine în postura de frustrat.

84ava14.08.2007 08:50
Nu tzine.

Daca asta il preocupa,atunci deschidea discutia despre meciul urmator,cel cu Poli tm,nu despre meciul nostru,care este peste cateva etape...

Hai sa fim seriosi, omul e plin de ura, si vrea sa dea in noi in perioada asta in care (crede el) suntem mai vulnerabili...

Ar sari in sus de bucurie daca ar pierde Steaua intrarea in LC, ca sa poata sa spuna ca daca el nu mai e,Steaua nu mai face doi bani...

Urasc jegurile care scuipa unde-au lins nu demult...

Destept mai esti..."Ar sari in sus dak ar pierde intrarea in CL..".Trebuie sa fii constient ca el a (re)deschis un drum pe care ni-l dorim tot mai lung in ceea ce priveste participarea noastra in cupele europene,pe timpul lui s-au obtinut cele mai mari rezultate de dupa '90 (semifinala UEFA) si meritele ii apartin intr-o masura considerabila zic eu( de la aducerea jucatorilor,prietenia cu ei pana la masurile organizatorice dc nu?). Si DA iti zic eu ca e stelist pana in maduva oaselor si inca are urme de regret ca nu mai e la club si il roade un pic faptul ca toate park merg acum pe roate pe cand el chiar a muncit pentru performantele care au fost ( norocul i-a cam lipsit).MM Stoica e un tip inteligent pe care l-am admirat pe oriunde a fost iar cand a plecat am simtit ca Steaua a ramas fara GLAS si se cam dovedeste ca asa e(Adi Ilie inexistent pana acum pe cand mai mare pupincurist ca Argaseala nu exista).

Acum avem noroc,sa vedem cat mai tine...

Asa ca nu-l mai blamati pe MM.Respectati-l! Cu noi vb cand nu erau bilete,cand erau probleme,cu noi a cantat in peluza...Cu exceptia acelui incident cand a lovit spectatorul(nu pot sa il numesc suporter) a fost acel presidente de care aveam nevoie.

«123»