FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jucatorul Preferat

«1345»
iNsTiGaToR14.08.2012 12:00
Fan l'pool? :))

Nu, nu sunt mare fan Liverpool.

Dar Gerrard mi se pare cel mai complet mijlocas. Omu ala suteaza foarte bine, paseaza foarte bine, da cu capu foarte bine, e un foarte bun executant de lovituri libere si pune picioru la minge cand e cazu.

ebonyc14.08.2012 14:25
Nu, nu sunt mare fan Liverpool.

Dar Gerrard mi se pare cel mai complet mijlocas. Omu ala suteaza foarte bine, paseaza foarte bine, da cu capu foarte bine, e un foarte bun executant de lovituri libere si pune picioru la minge cand e cazu.

Nici eu nu-s mare fan Liverpool, dar inainte sa se accidenteze il consideram mai bun ca Messi si Ronaldo. Bine, Messi si Ronaldo exceleaza la anumite capitole si sunt mult peste Gerrard, dar Stevie G. e un fotbalist complet. Sau mai bine zis a fost, ca i-a cam trecut vremea.

Ronnie14.08.2012 15:43

A fost, e departe de Gerrard din 2007-2008. Un jucator care in utimii 2 ani a jucat meciuri cat pentru unul singur nu-l poti numi cel mai bun mijlocas din lume.

Cand vorbesti de valoarea unui fotbalist trebuie sa iei in calcul si cat poate sa duca, psihicul lui, rezistenta etc. Ca sa mai dau un exemplu, daca e sa ne luam doar de "skill", personal, Pato mi se pare printre cei mai buni atacanti din fotbalul actual.

CloseGigi16.08.2012 22:02

Raul Gonzales :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

Kiminho08.09.2012 12:21

Marco Reus!

«1345»