Care este jucatorul vostru preferat din campionatele externe?
Care este jucatorul vostru preferat din campionatele externe?
George Ogararu!
Stelian Carabas
Luis Nani!
Rooney.
Steven Gerrard
Cristiano Ronaldo
1,2,3,4,5,6,7,8,9 Steven Gerrard
10. Raul Gonzales ![]()
Acum sa spun si preferatul meu: Cristiano Ronaldo.
Stelian Carabas
Ma ierti daca comit vreo neghiobie, dar cine e Stelian Carabas?
1. Steven Gerrard - un idol al generatiei actuale , un lider pe teren ... un jucator care nu se bucura de cea mai buna tehnica , (nu il vad eu pe Gerrard facand biciclete , "triciclete" sau alte mingicarii) , insa se bucura de alt lucru , si anume daruinta pe teren ... de aceea este un jucator senzational .
2. Raul Gonzales - idolul copilariei mele (si sunt sigur ca si al altora) ... cu el am crescut , si cu el sunt si acum (bine , ceva mai putin din cauza lui Gerrard) ... Raul va ramane simbolul Realului si al Spaniei mult timp ... NU cred ca va mai fi vreun Raul vreodata , pentru ca el este doar UNUL.
3. Michael Owen - un alt jucator care era idolul cormoranilor inainte de transferul sau la Real , unul pe care nici pana acum nu il inteleg . Este cel mai tanar balon de aur din istorie (21 de ani) , si putea arata foarte multe fotbalului daca nu avea ghinionul ultimelor sezoane (2 accidentari grave care l-au tinut pe tusa 1 an jumate) .
Ma ierti daca comit vreo neghiobie, dar cine e Stelian Carabas?
Stelian Carabas a fost un jucator al Farului Constanta , si decarul lui Anorthosis Famagustas (Cipru) ... ma mir ca nu il stii , pentru ca in anul 2000 , a jost jucatorul Stelei ![]()
Chiar daca nu mai joaca, Zinedine Zidane for ever !!! nr.1 4 mee, nr.2 Steven Gerrard, nr.3 Iker Casillas
steagcruce2
Stelian Carabas
Din pacate s-a retras...
Alexander Kerzhakov.
KaKa !!!!! Si Pipo Inzaghi ( cum s-o scrie ) , amandoi de la Ac Milan ![]()
Casillas, Kaka, Messi
Kaka, Morientes, Lampard.
Ronaldinho--4ever..
Reina,Terry,Gattuso,Henry
mie imi place de cristiano Ronaldo este jucatorul meu pref. dar si in acelasi tmp imi p[lace sa evoluez ca si el.dar am si aceleasi lovituri cred eu
steag3 steag3 din strainatate imi plac Henry,Marica,Cr,Ronaldo,Kaka dar si Gianluigi Buffon(suntem nascuti in aceeasi zi :biggrin: )
mie imi plac kaka si thierry Henry
1.Alessandro Del Piero
2.Leo Messi
3.Quaresma
recoba- un jucator care nu s-a realizat pe masura talentului lui urias...
zidane- genial...cel mai mare jucator....
kaka- urmasul lui zidane ...
Dintre cei care (inca) evolueaza:
Raul - pentru ceea ce a fost
Gerrard - pentru ceea ce este
Messi - pentru ceea ce va fi