meciul se transmite pe net la http://rojadirecta.com/ dar trebuie sa instalati mai intai sopcast
meciul se transmite pe net la http://rojadirecta.com/ dar trebuie sa instalati mai intai sopcast
Cine a urmarit emisiunea fanatik de ieri? A fost Jiji invitat, mai bine zis a fost horia invanovici invitat la palat la el, pentru ca acolo a avut loc emisiuneaSurprinzator a cam dat inapoi, facand si el un pas spre pace... lucru imbucurator, avand in vedere incapatanarea sa
daa, am vazut. Cam da inapoi ciobanul. sa fie intr-un ceas bun.![]()
Astia transmit doar interviuri inainte si dupa meci. Nu transmit meciul !
Multzam oricum.
Forza Steaua !!!
nuu, azi e prima data cand o sa transmita si meciul live! vizionare placuta:)
Astia transmit doar interviuri inainte si dupa meci. Nu transmit meciul !
Multzam oricum.
Forza Steaua !!!
Salut toata suflarea Stelista din toate colturile lumii.
Pentru a vedea meciurile Stelei LIVE (campionat + Europa) folosesc :www.rojadirecta.com.
Va sugerez sa folositi si voi (deja au postat meciul de diseara)
FORZZA Steaua!
Batem cu 3-0 diseara.
Salut toata suflarea Stelista din toate colturile lumii!
puteti vedea meciurile Stelei LIVE (inclusiv cel din aceasta seara) pe: www.rojadirecta.com
Forzza Steaua!
Castigam cu 3-0 (n-au cum sa ne dea gloabele alea gol in Templu)
si pe sport.ro, in premiera,
Va fi un meci dificil....dar pana la urma eu cred ca nimic nu ne mai poate lua calificarea in grupe.....FORZZA Steaua ![]()
![]()
steagsimplu
Am si eu o dilema.Am vazut reportajul celor de la Pro TV , care spre sfarsitul acestuia au precizat ca spectatorii peste 150 KG vor avea probleme mari cu accesul pe stadion.Eu am 160 KG ... Oare ce e de facut ... pentru ca toti suporterii ... indiferent de greutate sa poata intra pe stadion asa cum trebuie ? Cat despre meci ... astept sclipirea de geniu a lui Hagi Jucatorul sa se transmita odata si la Hagi Antrenorul ! Numai bine si Forza Steaua !
Am si eu o dilema.Am vazut reportajul celor de la Pro TV , care spre sfarsitul acestuia au precizat ca spectatorii peste 150 KG vor avea probleme mari cu accesul pe stadion.Eu am 160 KG ... Oare ce e de facut ... pentru ca toti suporterii ... indiferent de greutate sa poata intra pe stadion asa cum trebuie ? Cat despre meci ... astept sclipirea de geniu a lui Hagi Jucatorul sa se transmita odata si la Hagi Antrenorul ! Numai bine si Forza Steaua !
Ce e de facut?
E atat de simplu ......... mai slabeste si tu!
Crede-ma ca se merita atat pentru Steaua cat si pentru sanatatea ta.
completare ![]()
visez un stadion plin de batiste albe si scandarea la unison : **** Becali !! Steaua NU E A TA,E A NOASTRA !!! FORZA Steaua !!!!
fac un apel la liderii galeriei.trebuie avut mare grija ca nici un asa zis suporter sa nu creeze probleme in incinta stadionului.ma refer la episoade ca cel de la meciul de prezentare,intrucat UEFA este cu ochii pe noi.ar fi catastrofal pentru noi ca in urma unor evenimente neplacute Steaua sa fie scoasa in afara europei de forurile europene,de aceea sper ca cei in masura sa ia masuri preventive.astept cu nerabdare meciul de diseara,sper intr-o victorie fara emotii si intr-un spectacol facut de tribune.forza Steaua
Pentru toti cei care nu au reusit inca sa isi ia bilet :
Mai am UN BILET la T2 - unul din prietenii mei nu a mai reusit sa ajunga. PRETUL este cel OFICIAL (100.000).
Dati-mi un PM daca sunteti interesati. Prioritate au membrii AISS
.
Cred ca au exagerat!!
Dar s-ar putea sa iti fie putin mai greu.
Oricum, cu biletul in mana, nu te vor lasa sa stai pe afara......
Bafta!
![]()
Stiti cumva daca e pregatita o coregrafie speciala pentru acest meci?
"Eu vreau pace cu suporterii. Am angajat o firmã de bodyguarzi, bãieți tari, bãieți mari, de 2 metri. Vor fi și 100 de câini pe stadion. Dacã ei vor dori sã facem pace, atunci sunt de acord. Ordinea o sã o facã bãieții ãștia de la firma de pazã. Au ștampilã de la jandarmerie, au voie sã batã, în caz de nevoie".
Iata declaratia data de Becali...suna cam aiurea nu? Adica nici macar nu-si cere scuze, in schimb ne ameninta cu omorul..., asta in timp ce sefii peluzelelor si AISS au hotarat sa faca pace. Buna treaba...
Aveti perfecta dreptate cand spuneti ca important e Steaua, echipa, ca trebuie sa fim trup si suflet langa ea...nimic mai corect.
Nimic mai corect si faptul ca unii sunt dea dreptul retardati cand ...din cauza lor Steaua, stelistii...suporterii trebuie sa suporte sanctiuni...tribune goale...
Opinez ca aici trebuie insistat dragilor sefi de peluze si moderatori, pe educatia spectatorului de la stadion, iar daca se intampla evenimente ca la meciul de deschidere cu belgienii, noi, suporterii avem datoria sa-l/sa-i admonestam si sa dezaprobam gestul lor.
Revin la Becali, personal imi va displacea pentru totdeauna acest personaj, si nu mai amintesc actiunile si gesturile lui acum, probabil le cunoasteti. Cred ca a scapat prea ieftin...sunt curios in cat timp va umili iar tot ce inseamna Steaua...si imediat o sa vreau sa vad comentariile AISS-ului.
Observ destui care ii iau apararea patronului, le spun doar atat: In fotbal...da, banii sunt importanti...dar nu banii sunt totul. Becali...nu stiu cati bani a bagat in Steaua, dar imaginea si notorietatea care i-a adus-o Steaua....daca ar putea fi apreciabila in bani...e de ordinul sutelor de milioane de dolari. Cred ca ii e tare dator Stelei si ar trebui s-o respecte mai mult.
Bafta Steaua!!!
Daca va este dor de spectacol si supervitezistii de la Steaua:
Nebunie la casele de bilete din Ghencea
2007-08-08 11:32:00
Cu cîteva ore înainte de meciul retur dintre Steaua și Zaglebie Lubin, caseele de bilete din Ghencea au fost luate cu asalt de cei care doresc sã vadã meciul de pe Ghencea. Circa 500 de suporteri stelisti s-au prezentat în fața caselor de bilete și s-au luptat cu bîșile pentru a pune mîna pe biletul norocos.
Bișnițarii profitã și ei cît pot de situația creatã. Un bilet la meciul Steaua-Zaglebie se vinde, «la negru» cu un preț mai mare de zece ori decît cel oficial. (Andrei Crãițoiu)
Stiti cumva ce inseamna "bisile"???
ce Lovin ma?sa-l bage pe plesan sa vedem de ce e in stare,ca Lovin asta cateodata joaca cateodata parca nu are nici o tangenta cu meciul.
ce Lovin ma?sa-l bage pe plesan sa vedem de ce e in stare,ca Lovin asta cateodata joaca cateodata parca nu are nici o tangenta cu meciul.
Lovin=anti-fotbal
Calmeaza-te,ca Plesan nu are drept de joc pentru meciul asta...
Plesan nu are drept de joc.
sport.ro
sport.ro transmite meciul live DOAR pentru cei din Romania.Cititi mai atent stirile astea,nu induceti lumea in eroare! steagcruce2
Plesan nu are drept de joc pentru acest meci.
Cat despre polonezi, in tur numai gura a fost de ei, n-au reusit sa duca mingea in careul Stelei decat prea putin. Sper sa fie la fel si in retur.
Parerea mea: Numai un ghinion super nasol ne-ar putea face sa pierdem calificarea. Suntem clar peste ei, prevad ca dam 2 goluri azi.
Steaua se califica la scor, fara absolut nici o problema.Zaglebie Lubin este o echipa slaba incapabiola sa faca fata unei forte in fotbalul european cum este Steaua.Nici nu inteleg de ce tot se face atata tevatura pe seama acestiu meci care va fi oricum castigat la pas.Am vzaut pe gsp.ro ca se face amraton de stiri, pe sport.ro numai SPECIALE sunt, ce mai o harababura totala.IS cand o sa catigam o sa scrie 2-3 stiri.
Steaua va BATE Borisov si se va califica la pas in grupele LC>
FORZA Steaua
Nu.
ba are voie